Dora i Mrvičak, hvala vam na izvještaju😘
Dora, žao mi je što se desilo, ali drago mi je da ae osjećaš sigurnije dok si u bolnici 😘
Mrvičak, sad vidim da se i tebi nešto desilo?
Što je bilo? Nešto vezano uz kontrakcije? Kako si?
Dora, hvala na pitanju. Ovisi o danu. Nekad sam okej, nekad me ulovi neka sjeta, tuga i tako, no prođe.
Lagano se već veselim odlasku na komplikacije, ali svjesna sam i da će mi kolektiv u kojem raditi, baš faliti…
Još se privikavam na novi stan.
Sretna sam zbog curke. Dobila sam od frendica doppler i jučer smo ga isprobali. Kako je divno za čuti otkucaje srčeka bebe! ❤️
Doktorica kada sam rekla za kontrakcije nije bilo baš pravo, ako pregleda ustanovila omekšali cerviks. Sada sam na mirovanju još jačem. Pregled opet za dva tjedna.
Alisa super, glavno je da se uvijek uspijemo vratit u dobro raspolozenje, odnosno da nas prodju te negativne emocije!
Vjerujem za doppler, a i sad su tjedni da nadjes otkucaje bez problema..meni ujutro i popodne slusaju na vrlo kratko otkucaje srceka i moram priznat da mi je to najljepsi dio dana kad ih cujem kako snazno i jako nabijaju 💙💜
Ne znam vise koja me pitala, al evo, prolazi dan, vikend..moram priznat da ovakve promjene raspolozenja i bas cupanje iz nekih losih i rubnih raspolozenja nisam imala nikad ni prije, a ni tijekom trudnoce i neprepoznatljiva sam sama sebi..pokusavam malo meditirat, slusat glazbu koja me opusta, mantram si dan po dan idemo i eto, zahvaljujem Bogu na svakom uspjesnom i mirnom danu
Citam vas, krenem odg pa forum zasteka pa poslije zaboravim sto sam htjela..mislim na svaku od vas i saljem zagrljaje i pusice! Cmoknite muzeve/decke/djecu i budite sretne i zahvalne sto su vam blizu 🥰 uzasno mi fali dragi..
Cekam viziticu pa red glazbe i nadam se spavanja..sutra krece radni tjedan pa ce sigurno bit i strka u bolnici, vikendom je sve nesto laganini i bez reda
Bebac mozda palentu i mlijeko?
U di me nade za palentu 😂😂ne ne. Rade cu bit gladna ahahah
Odmaraj, meditiraj da, nalazi ono dobro u sitnicama, a mi smo virtualno uz tebe /vas💓
Evo ja sam isla na hitnu zbog kontrakcija. Sve je u redu na kraju. Skroz sam zatvorena. Cervix 5 cm.
Ali cure moje ja sam pod šokom. Zadnji put mi doktor rekao da je curica.. Ali evo vidili smo pišu i na kraju je dečkić. 💙 Ja sam skroz šokirana. Tepam mu skoro 7 mjeseci da je moja princeza i cvjetić..
Evo ja sam isla na hitnu zbog kontrakcija. Sve je u redu na kraju. Skroz sam zatvorena. Cervix 5 cm.
Ali cure moje ja sam pod šokom. Zadnji put mi doktor rekao da je curica.. Ali evo vidili smo pišu i na kraju je dečkić. 💙 Ja sam skroz šokirana. Tepam mu skoro 7 mjeseci da je moja princeza i cvjetić..
Zamisli, ne mogu vjerovati pa kako tek sad vidjeli?! Glavno da je sve dobro...a kakve su ti kontrakcije?
💙
Jako mi je drago da si skroz zatvorena i da je cerviks ovako dobar!!
Za spol ..hahahah bit ce neki zlocko mali cim vas ovako zeza!! Jesu oni sad sto posto sigurni da nije bila pupcana izmedju nogu il tako nesto?! 😋 Nek je bebica ziva i zdrava, to je zbilja najnajvaznije!! (I da si sacuvala racune ako si kupila sve u rozoj boji hahah)
Ena Ajmeee mogu si misliti koja zbunjola ti je u glavi bila kad su ti rekli da je zapravo decko barem meni bi bilo🤭🤭
Ma neka je samo sve u redu i ok ostalo je manje bitno ☺
Ja se nadam da ce mi na anomaly scanu u utorak napokon reci spol 😊 iako se polako spremam da je decko
Cijeli dan opet pokusavam objaviti pisati ali nista vidim da je i ostalima tako valjda ce proradit normalno taj forum
Ostale cure nadam se da ste sve ok i da ste lijepo provele vikend 😁
url=https://lilypie.com]
Ena, bitno da je bebač zdrav.
Hehe, i meni je malo smiješna ta situacija, ali bitno da je momak ok 😘
Curka je ❤
Kontrakcije sam imala jucer bas bas jake i bilo ih je 9 sve zajedno.. I bojala sam se da ce me otvorit. Ali nisu.. Dala mi je jos jednu terapiju za te kontrakcije..
I beba je duga 30 cm i teska 1100.. Jaooo sve neke velike bebe.
Bebac hahaha vidis kako pozitivno djelujem na tebe?! Nisi gladna vise ajde izdrzi draga, odi cim prije spavat!!
Maggie sretno i tebi na ogttu sutra 💪🏼
Svea ne moram vise ni pitat, jel da? Bila je samo jedna mala epizoda iscjedka i sad si super?
Mrvičak draga, ti si pisala da uz prenatalne pijes dodatno solgar magnezij? I Vrapcic? Uzimate li 2 tbl ili jednu? Jer dnevna doza u plivitu mi je bila 375, a taj solgar ima u 1tbl samo 200..
Jel zna ijedna jel mi pametno uzimat taj magnezij u ovoj blago otvorenoj fazi? Zaboravila jel se od 36.tjedna ne uzima jer zaustavlja kontrakcije ili pocne poticat otvaranje 😬🤔😨
Inace ga uzimam zbog grceva u listovima, trncima u rukama od vratne i kontrakcija..
Sortiraj odgovore
Najstariji