Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    08. Ožujak 2020. 18:03

Bebac24 ja sutra radim ogtt i doktorica je samo rekla da ne jedem nakon 18 h. Malo sam smanjila slatko zadnja 2 dana, nadam se da će biti ok. 

Alisanazemlji
    08. Ožujak 2020. 18:09

Dora i Mrvičak, hvala vam na izvještaju😘
    Dora, žao mi je što se desilo, ali drago mi je da ae osjećaš sigurnije dok si u bolnici 😘
    Mrvičak, sad vidim da se i tebi nešto desilo?
    Što je bilo? Nešto vezano uz kontrakcije? Kako si?
    Dora, hvala na pitanju. Ovisi o danu. Nekad sam okej, nekad me ulovi neka sjeta, tuga i tako, no prođe.
    Lagano se već veselim odlasku na komplikacije, ali svjesna sam i da će mi kolektiv u kojem raditi, baš faliti... 
    Još se privikavam na novi stan. 
    Sretna sam zbog curke. Dobila sam od frendica doppler i jučer smo ga isprobali. Kako je divno za čuti otkucaje srčeka bebe! ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    08. Ožujak 2020. 18:11

Dora i Mrvičak, hvala vam na 
    Što se tiče kontrakcija, ja i dalje nisam sigurna imam li ih. Meni se zna desiti da osjećam težinu trbuha i kao neko istezanje za vrijeme kretanja. Obično se javi nakon što neko vrijeme mirujem. I zadnjih par dana znam osjetiti kao jedva osjetljive menstrualne bolove, ali nije strašno... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    08. Ožujak 2020. 18:15

Evo i meni forum javlja da sam prekršila pravila.. 😬
    Pišem rascjepkano, ali ipak mi ne pomaže da pošaljem sve što sam htjela :(

Curka je ❤

• Bebac24
    08. Ožujak 2020. 18:23

Ma ja cu jos neato pojest u osam jer ce mi bit lose cijelu noc. Samo nezz sta da jedem kad nisam od te zdrave hrane😭 meni je najdraze ujutro i nevecer oko devet deset cokolino 😂mozda griz? Ne? Jaaao uopce se ne sjecam u prvoj dali sam pazila ali znam da sam manje slatkog jela to sigurno. A u ovoj trudnoci bi zivila samo od slatkog nazalost

• Bebac24
    08. Ožujak 2020. 18:23

Skuzila sam ako pisem brojeve da mi pise prekrsili ste pravila. Pa sate pisem slovima hahah

kaktusica
    08. Ožujak 2020. 18:26

Rio mali je isto,  grozan kasalj i temp. koja pomalo raste kako ide vecer...
    Vrapcic sjecas se onda kad sam se prestrasila da.mi curi plodna voda, to je bilo negdje u 15.tt. onda mi je ginekolog rekao da je sad sve to dolje pritisnuto, pogotovo oko mjehura i da je noguce da ponekad ne primjetim curenje mokrace. Sad popijem 4 one Flaške od 0,7dcl dnevno i jos 2 dcl soka od brusnice  nemoguce da mi nekad ne pobjegne. 

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Ožujak 2020. 18:43

Bebac ja sam ti papala manje slatkog taj tjedan a taj dan poslije 7h vise nisam nista. Ne sjecam se sto sam za zadnji obrok jela 🙈 uzas mi je pamcenje!
    Iskreno najgori dio tog ogtta mi je bill to sto sam morala nataste. Inace cim otvorim oci sam gladna 😅 izdrzala sam ali u 10h kad mi je izvadila zadnji put krv sam izvukla bananu i kroasan i odmah maznula prije nego sto sam uopce izasla van iz ordinacije 😂😂😂😂

• Bebac24
    08. Ožujak 2020. 18:54

Ancy_23

Bebac ja sam ti papala manje slatkog taj tjedan a taj dan poslije 7h vise nisam nista. Ne sjecam se sto sam za zadnji obrok jela 🙈 uzas mi je pamcenje!
    Iskreno najgori dio tog ogtta mi je bill to sto sam morala nataste. Inace cim otvorim oci sam gladna 😅 izdrzala sam ali u 10h kad mi je izvadila zadnji put krv sam izvukla bananu i kroasan i odmah maznula prije nego sto sam uopce izasla van iz ordinacije 😂😂😂😂

Ja od uvijek cim otvorim oci jedem. Meni je ponekad smrt cekati pola sata nakon eutyroxa. 
    A ja nisam namjerno smanjila osim danas. Jer ipak ako je stvarno nesto bolje da znam nego da se sta zakomplicira.
    Sta psiha radi. A ja idem odmah u 7 da sam do 9 gotova a onda se castim kako god do nalaza😂😂

Dora4
    08. Ožujak 2020. 18:59

Bebac mozda palentu i mlijeko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.