Bok curke! Nema me dva dana i vidim da smo na novoj temi 🤓
Je li može koja od vas ukratko objasniti što se desilo da se sad ne vraćam na staru temu i na čitanje starih postova 🤓
Dora, uspjela sam skuziti da si u bolnici. Što je bilo? 😘
Nadam se da si dobro ❤️
Ostale cure, također 😘
Dora je mislila da je krenuo ispadati sluzni čep i otišla na hitnu gdje su shvatili da je krenulo lagano otvaranje pa je ostavljena. Sluzni ipak nije bio u pitanju.
Ostale pričamo o hrani i o kontrakcijama, svaka ima neku tegobu, a nijedna nije sigurna je li to zaista kontrakcija ili nešto drugo.
Doraimam pitanje…sad sam pokušavala kakat (a to je zadnjih dana česti problem), dosta sam se naprezala i onda kad sam se obrisala, vidjela zuckast/smrkljast iscjedak. Nije ga bilo puno, mozda kao kovanica od 5kn. Jel tebi tako bilo? Povremeno znam imam tako zuckast iscjedak, ali sad sam se (valjda zbog svega što pročitam), još više prestrasila… tebi znači to nije bio sluzni čep?
Sorry cure na ovolikom postu…bas se cijela uznemirim.
Ništa me ne boli, nema nikakve krvi, beba lupka…
Ej tako nekako tocno kako si opisala!!
Ja sam se par dana ranije (za prosli vikend) bas napatila sa kakanjem i stalno razmisljam jel moguce da mi se od tog bas jakog naprezanja ovo sve sad izvrtilo tako..
Rekli su da je to neki obican trudnicki iscjedak, radili su mi neki test da vide da nije plodna voda!
Doraimam pitanje…sad sam pokušavala kakat (a to je zadnjih dana česti problem), dosta sam se naprezala i onda kad sam se obrisala, vidjela zuckast/smrkljast iscjedak. Nije ga bilo puno, mozda kao kovanica od 5kn. Jel tebi tako bilo? Povremeno znam imam tako zuckast iscjedak, ali sad sam se (valjda zbog svega što pročitam), još više prestrasila… tebi znači to nije bio sluzni čep?
Sorry cure na ovolikom postu…bas se cijela uznemirim.
Ništa me ne boli, nema nikakve krvi, beba lupka…
Ej tako nekako tocno kako si opisala!!
Ja sam se par dana ranije (za prosli vikend) bas napatila sa kakanjem i stalno razmisljam jel moguce da mi se od tog bas jakog naprezanja ovo sve sad izvrtilo tako..
Rekli su da je to neki obican trudnicki iscjedak, radili su mi neki test da vide da nije plodna voda!
Jos mi je bilo cak recimo ko zlica i pol tog iscjedka..🤢
Vjerovatno ti je samo od naprezanja, ako primjetis da ide jos il nesto da krece smedjarenje/krvarenje odi radje na hitnu..bolje puhat na hladno! Nadam se da je to samo jednom i da ti se nece ponavljat
Ja sam cijeli vikend bila odsutna s interneta, evo pročitala sam propušteno.
Bome se svašta izdogađalo🤗
Moja mala curica i ja smo danas punih 24 tjedna, ušle u 25.
Bome to vrijeme leti😊
Lijepi pozdrav svima, i nadam se da ce se popraviti s ovim forumom.
Poslala sam im mail s upitom zašto šteka, javim odgovor.
🥰🥰
Svima
Mrvičak tako ni ja nemam pojma kai ni ti... A valjda nam je sve ok, nadam se da je to pritisak od bebica.
Žuža super fora, ako bude kakva panika da znam isprobati... Hvala 👍
Svea joj moji snovi su ludi skroz 😂😂😂 Nikakve veze s vezom 🙈
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica super zvuče recepti, baš si vrijedna😋 A kako si sigurna da je urin kad napraviš onaj test za plodnu vodu? Ja ni to tuka ne znam raspoznati sa sigurnošću!? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Što se tiče ukrućivanja trbuha i meni se tako zna biti od hrane i vode, ali i ovako nevezano za išta od toga... Tako da sam i tu ko tutlek, nemam pojma o čemu je riječ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Rose ma da, moji snovi svi redom neki ludi.. 😂
Svea jel bilo iscjetka ponovno? Jel sve ok?
Svea drago mi je da se nije ponavljalo... Ako će te što boliti svakako odi na hitnu, bolje možda ipak biti oprezan. 😘
Svea jel bilo iscjetka ponovno? Jel sve ok?
Nije više ništa… nadam se da samo previše analiziram sve 🤞
Hvala što brineš ❤
Odlicno da ga nema vise...ma tako i ja sve analiziram i zapravo vecina nas
💙
Curke koje ste prosle ogtt sta ste jele vecer prije? Ajmeee umirem od gladi vec saaad 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji