Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 11:37

M_maaree neka, neka.. Lijep osjećaj 💜💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    08. Ožujak 2020. 11:39

Sretan vam 8. Mart zene! 🍾

Nikita206
    08. Ožujak 2020. 11:41

Trudy

Sretan vam dan zena 😘
    Evo kod mene karpata na meniu danas 😉https://imguh.com/image/6i4CB
    Dana nemam pojma gdje u ri ima za kupit trudnicke robe, nema bas izbora. H&M uopce ne razumijem zasto nema trudnicki dio u Ri.. ima u starom gradu onaj neki mama i beba ducan, al koliko sam gledala ful je skupa roba. I u toweru onaj ducan na prvom katu ima nesto, isto skupo…

Joooj kako dobro to izgleda Trudy, imam želju to već dugo napraviti al se nekako ne usudim, izgleda mi komplicirano? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

DanijelaBB
    08. Ožujak 2020. 11:43

Snoopy2

Dora ajde neka si se barem malo naspavala
    Kaktusica bitno da nema temperature, nadam se da ce se brzo on refnuti
    Mrvicakdrago mi je da si malo bolje danas
    Malo sam zabrinuta kada citam kako vas te bebe tako lupaju, moj mali skoro pa nista, osjecala sam to neko mravinjanje danima i iskreno sve ga manje osjetim

Snoopy, ne brini, ja prije 20tj nisan osječala ništa...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 11:47

Snoopy mislim da nemaš još brige, mnoge žene nisu u tim tjednima počele još osjećati bebice. Uskoro će početi, bez brige 🥰👍🤞

kaktusica
    08. Ožujak 2020. 12:35

Indy savrsene su mi tajice iz Lidla, i ogromne su, ja sam uzela small i svejedno su mi velike (jos uvijek). Kad budu opet moram kupiti jos dva komada, ove sam uspjela probusiti na nogavici. 
    Kod nas bura i kisa, katastrofa kombinacija, oas se sakrio ispod stola i nije htio u setnju 🙄
    Ja moram reci da nemam BH kontrakcije zasad, ali dosta mirujem i lezim na boku, ne setam puno, ne vozim se u autu...

Mokvica
    08. Ožujak 2020. 12:49

Curke, sretan vam svima dan žena! 🌹
    Trudy baš sam neki dan vidjela na gastro.hr taj recept i planiram ga na napraviti uskoro, jako mi fino izgleda.
    Ja nemam te Bh kontrakcije, ali sinoć sam se užasno prestrašila. Imam obilan mliječno bijeli do žućkasti iscjedak otpočetka trudnoće, no u jednom sam trenutku osjetila kao da mi je nešto mokro, odem u WC, a gaćice baš mokre. Prvo mi je palo na pamet da nije plodna voda, pa sam napravila onaj "test" sa učenjem i nakašljavanjem i nije ništa išlo. Valjda samo jako obilan proziran iscjedak. 

Amelie 1
    08. Ožujak 2020. 12:51

Vrapcic hvala 😘
    Mene moj muž iznenadio tulipanima i doručkom u krevetu🥰
    Ja sam uzela pet komada tajica iz lidla i samo sam u njima i preudobne su. Inače nosim S tako da sam inte tajice uzela S i nisu mi velike.

Žuža
    08. Ožujak 2020. 13:00

Sretan dan zena, zene drage 🌹

Mokvica to se i meni jutros dogodilo. Samo sam odjednom osjetila mokro, odem na wc i gacice bas mokre. I sjetila sam se toga s kasljanjem. Stavila wc papir dolje i kasljala ko sumanuta. Bogu hvala i nista nije bilo. Al bas sam se prepala. Iako, meni je prosli porod zapoceo visokim puknucem vodenjaka. Ma to nemos fulat da ti curi plodna voda. Znaci nije filmski pljusnulo 10 litara vode, nego onak curka malo po malo, al konstantno. Zbilja nemos fulat. Al sad je strah jaci od razuma 🙈

Ja inace imam osjecaj tih BH kontrakcija onak kao da je napuhan balon u stomaku i da nema mjesta taj balon u stomaku i onda prodje. Al mi se nikad ne ukruti dio stomaka. I ja to osjetim po cijelom stomaku, a ne samo na dijelu. Sad se pitam jel to to uopce 🥴

Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 13:02

Curke da vam ispričam svoj smiješni san 😂 Sanjam ja da me kolegica s posla zamolila da joj kupim papirnate maramice jer joj nos curi i otišla ja njoj kupiti maramice u snu. A u stvarnosti meni curi nos nekad po noći i sinoć mi je curio, uvijek kraj sebe imam paketić maramica otkako sam trudna i kak mi je nos curio u snu dignem se ja, sjednem i pitam muža jel mi curi nos!? Onak panično: "Jel curi, jel curi?!" On jadan se uplašio i rekao mi ne curi i onda sam nastavila spavati 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.