Mrvičak nemoj nanovo pisat, bice nesto rade na sustavu, vjerujem da ce kroz kratko vrijeme bit omoguceno pa ces zalijepit!
Mrvičak možeš mene dodati na popis, termin mi je 22.6., a sljedeći pregled 27.3. i nosim curicu. Hvala!
Daisy grlo?
Maree kako si ti?
Dana mozda Mana, u Ri H&M nema za trudnice☹
Mila hvàla na podijeljenom iskustvu
Kaktusica vsljda ce i kasalj brzo proci, ja sam znala kasljati tjednima, zadnjih godina se to stabiliziralo
Mrvicak drago mi je da si dobro i nadam sw da nece biti kontrakcija, mene ujutro valjda 2sata udarao, tako i sinoc... Sta tako dugo lupaju?
Dora jel hrana bude ok?
💙
Mrvičak drago mi je da ste bolje 😁 Mene također sinoć dva puta ulovile te kontrakcije, sinoć nisu bile baš ugodne, trbuh kao da mi je duplo narastao u tom trenu... Onda sam poslije morala i wc obaviti pa mi baš nije bilo ugodno... A proći će.. 🤦♀️
Mila hvala na informacijama, dobro je to znati 😄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Daisy grlo?
Maree kako si ti?
Kaktusica vsljda ce i kasalj brzo proci, ja sam znala kasljati tjednima, zadnjih godina se to stabiliziralo
Mrvicak drago mi je da si dobro i nadam sw da nece biti kontrakcija, mene ujutro valjda 2sata udarao, tako i sinoc… Sta tako dugo lupaju?
Dora jel hrana bude ok?
Ja se isto pitam što radi. Čak sam istovremeno osjećala udarce skroz nisko u zdjelici i oko pupka
Daisy grlo?
Maree kako si ti?
Mrvicak drago mi je da si dobro i nadam sw da nece biti kontrakcija, mene ujutro valjda 2sata udarao, tako i sinoc… Sta tako dugo lupaju?
Dora jel hrana bude ok?
Ja se isto pitam što radi. Čak sam istovremeno osjećala udarce skroz nisko u zdjelici i oko pupka
Da, ne kuzim, mene isto lupao gore i dolje, lijevo, desno, ali mislim da ne istovremeno...uglavnom jako zivahno
💙
Mrvičak drago mi je da ste bolje 😁 Mene također sinoć dva puta ulovile te kontrakcije, sinoć nisu bile baš ugodne, trbuh kao da mi je duplo narastao u tom trenu… Onda sam poslije morala i wc obaviti pa mi baš nije bilo ugodno… A proći će.. 🤦♀️
Mila hvala na informacijama, dobro je to znati 😄
Točno tako bude meni. Naglo poraste i nisu mi uopće ugodne. Mene podsjećaju na menstrualnu bol
Sretan dan žena vama i vašim snažnim budućim ženicama u trbuščićima! ❤️💐
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sretan Dan žena 💐🌺🌼🌷🍀🍰 Mi obavili malu setnju, suncan dan, malo vjetrovit kod nas
Rose hrana nije bas bajna, al zato pasem oci ovdje kad curke salju fotke sto su fino pripremile 🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji