Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2020. 13:03

Snoopy2

Dora ajde neka si se barem malo naspavala
    Kaktusica bitno da nema temperature, nadam se da ce se brzo on refnuti
    Mrvicakdrago mi je da si malo bolje danas
    Malo sam zabrinuta kada citam kako vas te bebe tako lupaju, moj mali skoro pa nista, osjecala sam to neko mravinjanje danima i iskreno sve ga manje osjetim

Ne brini. Ja sam isto imala tih perioda mira. Okrenu se drugačije pa ih manje osjetimo. Od, mislim 25.tjedna, trebamo osjećati svaki dan. 

Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 13:09

Žuža meni je isto tako, to što si s balonom usporedila... Sinoć i danas me to baš muči..
    A taj "test" za plodnu vodu: dakle čučnuti i što? Čekati? I to kašljanje? U kojem položaju? Meni tak zna iscuriti nešto... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Ožujak 2020. 13:12

Vrapcic123

Mrvičak mene mix neke vrlo blage menstrualne boli, al blage, napuhnutosti od crijeva i ta tvrdoća vrlo neugodna. Koliko ti često budu i jel te jako boli? Ja mislim da sam se preforsirala jučer, bili prvo kod muževih na ručku, sjedila na tvdom stolcu sat i pol sigurno, bili kod prijatelja vidjeti bebu i tamo bili sat i pol sigurno, pa prošetali po Ikei, tako da smo se vozikali u autu sigurno sat i pol ukupno. Tako da sam koma od jučer, sve me neki pritisak i bole me valjda te kontrakcije glupe..

Problem je što ja ne znam je li svaka takva bol ujedno i kontrakcija, ali kada me uhvati traje sigurno barem 40 sekundi. Nadam se da će me spojit na ctg za 10 dana pa da vidimo ili je taj pritisak jednostavno od bebinog položaja koja gura guzom cerviks 

Trancie
    08. Ožujak 2020. 13:22

Cure ja pokusavam od sinoc poslat post nikako mi ne da! 🤦🏼‍♀️
    SretanVam dan zena ❤️
    Vrapcic ja sam slala uzorke u fran.Mihaljevic iz svog maticnog laboratorija ( uputnica od doktorice opce praske) cekla nalaz 20 dana 🤦🏼‍♀️Ali evo prebolila sam ih ipak pa sam mirna! 
    Divne ste sve sq trbuscicima ❤️

Trancie
    08. Ožujak 2020. 13:24

Ja znam po noci osjetitbh kontrakcije,bas se ukruti maternica! Ali nisu ceste, i ja planiram to provjeriti s ginekologom! Ali znala sam to nekako zamjeniti sa grcevima od probave! Ja sam ih kasnije dosta u 1 trudnoci osjetilq, i kqd mi je pukla plodna voda isto su mi te kontrakcijeiate bile dok malo kasnije nije pocelo ipak bolit i na cijelu noc svojih trudova jedva 2 prsta otvorena! 

Žuža
    08. Ožujak 2020. 13:26

Vrapcic ma ja samo stala i stavila wc papir i dobrano se par puta nakasljala. Da curi plodna voda, iscurilo bi nesto sigurno. Iako prije se treba dobro obrisati jer moze biti jos iscjedak. No, da curi plodna voda onda bi bilo fajn toga na papiru.

08. Ožujak 2020. 13:41

Danijela vrapcic mrvicak hvala vam cure ❤ nadam se da ce se javiti brzo..
    Muz napravio rucak, idem jesti i pravac vani, definitivno moram promjeniti klik u glavi danas

Vucica
    08. Ožujak 2020. 13:52

Tajice iz Lidla su predobre, udobne i tople, i cak dovoljno duge za mojih 1.80 :) to je i jedino sto sam kupila bas za trudnice, osim grudnjaka. Starim tajicama sam izrezala po komadic gume s prednje strane 😂😂 I tako sam stalno u tajicama i tunikama. 

Tekucina Ja sam isto znala to primjetiti par puta kao mokre gacice, prozirna tekucina bez mirisa oko 19,20 tjedana. Sad zadnjih par tjedana nista pa si mislim vjerojatno nesto hormonski jer je na pregledima bilo sve u redu.

Od jucer me bole prepone, kukovi, jedva hodam normalno... 15 min radim nesto pa sat vremena legnem 😅

yvette
    08. Ožujak 2020. 13:55

Curke super je naziv teme 😄 Jucer nisam bila aktivna, a vec danas 30 stranica, uh jednostavno ne mogu pohvatati. 

kaktusica
    08. Ožujak 2020. 14:07

Vrapcic ti stvarno imas lude snove 😂😂
    Bome ja kad se nakasljem curi mi ali mokraca, ja pijem vise od 2 litre dnevno i znam da je od toga, pogotovo ono kasljanje kad se zagrcnem.
    Moj muz mene iznenadio s tri crvene ruze i to tako da je isao do apoteke pa zvao malog na mob da izadje ispred stana i onda mi zajedno dali buketic i cmoknuli me 🥰🥰
    Ja danas cijelo jutro u kuhinji, napravila juhu, pitu od sira, onda nekakve stapice od tikvica koje sam umocila u jaje pa u mjesavinu krusnih mrvica i parmezana pa ispekla u pecnici i onda zamijesila tijesto za hamburger peciva, skuhala ciklu i napravila smjesu za cikla burgere, to cu za veceru. Samo zderem jooooooj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.