Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 09:06

Jutro svima!
    Sretan vam svima naš dan 🥰🥰🥰
    Dora jesi li se išta naspavala sinoć? 😘
    Kaktusica drago mi je da je sinu barem temperatura pala, a nadam se da će i kašalj što prije proći... 🤞🤞
    M_marree kakva je situacija?
    Mrvičak kako si ti danas? 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    08. Ožujak 2020. 09:09

Drage moje lavice sretan nam dan zena i neka i dalje budemo jedne drugima podrska ♥️
    Viidm da dosta pipete o bh kontrakcijama pa da podijelim sa vama moje iskustvo. Prva trudnoca nisam ih uopce imala tako da nisam znala kako ih prepoznati. Druga trudnoca, bila sam bas aktivna jer sa dvogodisnjakom nemas mira. Znalo me tako jako stisnuti u stomaku da bi na par sek bez zraka ostala al kako je to brzo proslo, malo bi se primirila i bilo bi ok. Nekada su bile bolnije a nekada bi sam trbuh se stvrdnuo. Kada su me na redovnoj kontroli u 34.tjednu spojili na ctg dr je ustanovila da imam ujednacene kontrakcije (ja sam ih tada osjetila ali nista me nije boljelo) i odmah su me hospitalizirali. Objasnili su mi kada postanu ceste i u kontinuitetu postoji mogucnost prijevremenog poroda, unatoc tome sto nisu bolni trudovi. Sa lijekovima i mirovanjem sam dogurala do 38.tjedna.
    U ovoj trudnoci pojave se bh povremeno, pogotovo kad sam aktivnija i stvarno pazim da ne postanu česte. Tako da curke vodite racuna da vam se ne dogodi iz neznanja sto i meni. 
    Vrapcic mozes otici privatno izvaditi krv i samo nek ti netko sa uputnicom epruvetu odnese na zarazni. Tako sam ja napravila, samo sam se sa zaraznim ranije dogovorila jer ti moraju reci u kakvoj epruveti zaprimaju uzorak. 

Dora4
    08. Ožujak 2020. 09:15

https://ibb.co/8dcDXwR
    Sretan vam dan zena lijepe moje mamice!!! 🥰

Maggy_1
    08. Ožujak 2020. 09:24

Sretan dan žena! 💐

Dora4
    08. Ožujak 2020. 09:30

Kaktusica drago mi je da malenom barem nema temp i nadam se da ce sad ic svaki dan ja sve bolje 💪🏼
    Spavanje je nocas bilo puno bolje, digla sam se samo 4x i izmedjh zaspivala, a noc ranije doslovno svakih 45/60min i nista, al nista odspavala..mali mi je valjda bss na mjehuru bio, ali i od straha i stresa pretpostavljam da nisam mogla oko sklopit..
    Uzivajte u danu, koliko vidim komadic neba kroz prozor, predivno je suncano!! ☀️🌳⚘

Vrapčić123
    08. Ožujak 2020. 09:33

Mila nisam znala da se samo krv može izvaditi privatno i poslati u Zaraznu? Može li se tako recimo u Breyeru? Pretpostavljam da u tome slučaju plaćam samo vađenje krvi + epruveticu? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    08. Ožujak 2020. 09:43

Dobar dan cure!
    Sretan vam dan žena! 
    Uživajte u danu.💕

08. Ožujak 2020. 09:43

Vrapcic123

Jutro svima!
    Sretan vam svima naš dan 🥰🥰🥰
    Dora jesi li se išta naspavala sinoć? 😘
    Kaktusica drago mi je da je sinu barem temperatura pala, a nadam se da će i kašalj što prije proći… 🤞🤞
    M_marree kakva je situacija?
    Mrvičak kako si ti danas? 😘

Jutrooo. Evo odlično. Bebačica lupa kao da joj je zadnje 😂😂 baš me zanima hoće li me opet uhvatiti kontrakcije iza ručka. Za sada ih nema. 
    Nikako mi ne da popis objaviti, a stvarno mi se ne da sve ponovno tipkati jer je puno toga. 

mimoza
    08. Ožujak 2020. 09:47

Sretan 8. mart zenice moje 🥰 Uzivajte danas 😁

Mila7
    08. Ožujak 2020. 09:47

Vrapcic123

Mila nisam znala da se samo krv može izvaditi privatno i poslati u Zaraznu? Može li se tako recimo u Breyeru? Pretpostavljam da u tome slučaju plaćam samo vađenje krvi + epruveticu?

Mozes, jedino Petrova ne dozvoljava donosenje krvi u epruveti. Vuk Vrhovec i Zarazno dozvoljavaju. Ja sam ih samo prije nazvala, rekli su mi tip epruvete, kolicinu (za neke pretrage trebaju 2 epruvete) i do koliko sati moram donijeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.