Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Ožujak 2020. 15:04

Sto se zaliha hrane tice, mi doma nemam NISTA, muz po cijele dane sljaka i prakticki doma samo spava i pere robu, hrani se vani zadnje vrijeme puno vise jer nista ne stize, ono sto smo imali je potrosio..tako da malo me strah ako me puste da ce doma bit jos gore s hranom nego u bolnici 🙈🙊🙉 sreca mama i svekrva klasicno imaju zalihe neke pa se nadam da cemo se ipak uspjet nekako iskombinirat s njima ako bas nigdje ne uspije upecat neke hrane..ili ce bebice junkfoodat na veliko dok i McDonald's ne ukine dostavu 🤭

yvette
    16. Ožujak 2020. 15:20

Dora kad bi mogla kuci? Vjerojatno ce brzo nadopuniti police... Zalosno je sto ljudi mahnito kupuju jer hrane bi bilo za sve kad nebi neki grabili samo sebi, ista stvar i sa dezinsekcijskim sredstvima. Mogli smo imati svi, ali neki skupljaju zalihe kao vjeverice pa nema dovoljno za domove zdravlja. Bas se u teskim vremenima vidi karakter covjeka. Mi hrane imamo nesto, s mesom smo bas losi, tako da umrijeti od gladi necemo, ali vec od secera je pitanje 😂
    Dezinsek sredstava imamo odavno, toga srecom oduvijek imamo u kuci. I sprej, i gelovi za ruke, maramice. Jedino sto su nam se antibakt.maramice malo osusile. Sreca u nesreci je sto sam nedavno narucila 96 % etanol u nadi da cu se igrati kemicara sa parfemima, tako da ce mi sad to super doci. Jedino mi zao sto sam uzela samo 100 ml a ne vise. 

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2020. 15:45

Eto curke koje su mislile obaviti tecaj tu u Zgu  od sad pa nadalje na stranicama grada Zagreba piše ovako!

obzirom da trudnice spadaju u vulnerabilnu skupinu, a u skladu sa Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, te Odlukom ministra zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovana virusom SARS-CoV-2 u Republici Hrvatskoj od 11. ožujka 2020. godine do daljnjeg se odgađaju trudnički tečajevi.

Amneris
    16. Ožujak 2020. 15:49

Bok drage trudnice,
    pratim vas dosta dugo, nisam imala potrebe dosad komentirati jer bi me uvijek neka od vas preduhitrila s pitanjem na koje sam onda dobila odgovor, ali evo sad u ova virusna vremena bi mi baš dobro došlo malo “popričati” s kolegicama po trbuščiću. Doslovno nitko iz moje okoline trenutno nije trudan, a moj dragi radi u Austriji, ja doslovno kao Pale sam na svijetu čamim s mačkom i skrolam po netu. Tako da budite zahvalne što su vam mužići blizu, tko zna kad ću ja svog vidjeti🤯 
    Inače sam iz Ri, danas ušla u 27. tjedan, čekam curicu. Termin je 22.6.
    Ako još nisam nešto spomenula, rado ću odgovoriti inspektoricama iz krim tima.☺️

yvette
    16. Ožujak 2020. 16:13

Rio najgore sto vise ne moze covjek naci ni ono sto svakodnevno koristi.
    Amneris dobrodosla !

Maggy_1
    16. Ožujak 2020. 16:21

Amneris

Bok drage trudnice,
    pratim vas dosta dugo, nisam imala potrebe dosad komentirati jer bi me uvijek neka od vas preduhitrila s pitanjem na koje sam onda dobila odgovor, ali evo sad u ova virusna vremena bi mi baš dobro došlo malo “popričati” s kolegicama po trbuščiću. Doslovno nitko iz moje okoline trenutno nije trudan, a moj dragi radi u Austriji, ja doslovno kao Pale sam na svijetu čamim s mačkom i skrolam po netu. Tako da budite zahvalne što su vam mužići blizu, tko zna kad ću ja svog vidjeti🤯
    Ako još nisam nešto spomenula, rado ću odgovoriti inspektoricama iz krim tima.☺️

Amneris dobro došla sestro po terminu 😊

Vrapčić123
    16. Ožujak 2020. 16:22

Amneris dobro nam došla! 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2020. 16:27

Amneris

Bok drage trudnice,

Dobro nam dosla 😉

16. Ožujak 2020. 16:28

Hvala cure❤
    Hvala vam i za popise koje stavljate, jedan dan cu si sve morat prepisati pa kada odlucim krenuti s nabavkom da ne idem bas okolo ko muha bez glave.
    Nikita jesi zvala dr? NIje ni moj alergicar tj.nikada se nije ni testirao, to mu je krenulo zadnjih par godina uvijek u isto vrijeme isti simptomi.
    Slatke brige cestitam na dobrom pregledu! I nas se skrivao do evo 19 i nesto tjedana, ili noge prema glavi ili pupcana izmedju nogu..
    Amneris dobro dosla! Cestitam na ulasku u 27.tjedan!

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 16:30

Amneris dobrodosla. 
    Joj tesko je to kad nema muzeva blizu. Imas bar roditelje blizu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.