Evo da se javimo... Upravo riješili pregled. Dobro smo, sve se dobro razvija.... Nismo saznali spol, sramežljivi smo očito na tatu ili tvrdoglavi na mamu pa se nećemo složiti tako da vidi. Sljedeća kontrola za 4 tjedna ali prije nazvati da se vidi kakvo bude stanje sa ovim, virusom 👶
Snoopy bas si extra jao sto volim kad saljete fotkice, to me tako razveseli jako jako!! Sve ste mi toliko lijepe 🥰
Zmya mozes ti to, glavu gore, isplaci se i izbaci sve to iz sebe pa hrabro dalje!! Ljetne krafnice su tu i sve cekamo da nam javis da si nam sretno stigla, tj.svi troje stigli
Kaktusica vjerujem da uzasno strepis nad situacijom zbog muza i od srca se nadam da ce zaobic nas lijepo jug!! ☀️🌊
Zuza hvala ti na popisima!! 💓💋
Snoopy, nisam nikad bila alergičar pa nisam ni pomišljala na to, i samo jedno oko je problematično, al tko zna, ipak je trudnoća drugo stanje... Super izgledate i čestitke na 21.tjednu!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Zuza i Mocho ja sam u ST i tkd moram ponovno vaditi krvnu grupu i antitijela sad u 28 tt. Zvala sam ih jutros i rekli su mi da ce primiti uzorak izvaden preko privatnika i transportiran do njih, da izlaze u susret zbog cijele situacije. Tako da cu zvati nekog da mi kuci vadi, ako su tocni cjenici koje sam nasla to je nekih 160 kn, a ne moram u nikakve cekaone ni privatne ni javne.
Zmya grlim ❤
Zuza ja necu kupovati nista br 50, visoki smo oboje. Broja 56 imam za sada samo dvije benkice i 3 hlace, sve drugo je 62. Meni bas radi nervozu pomisao gdje sa svom tom robicom kad preraste, ne zelim gomilati robicu. Mi cemo probati izbjeci kupovanje br 56, a kad izademo iz rodilista bude li mu bas pregrozno stajalo, poslat cu muza po robicu da dokupi. Racunam 6.mj osusit ce se za cas.
Moj popis stvari koje nisu robica, jos moram i kozmetiku smisliti
Kolica
Mrezica za kolica protiv insekata (ipak je ljeto)
Autosjedalica
Krevetic
Posteljina, rucnici
20 x tetra pelene
Svedske pelene ( ne znam jos koliko)
Pelene normalne
Baby monitor( uzeli smo samo onaj za disanje)
Elekt.izdajalica
Sterilizator
Bocice
Grijac bocice
Dude varalice koje svijetle u mraku ( laksi pronalazak)
Pribor za nokte, cetka
Kanta za pelene
Torba za prematanje
Trljacice za kupanje bebe
Jastuk za dojenje
Kada
Termometar
Tvrda podloga za presvlacenje koja se moze fiksirati na krevetic ( nemamo mjesta za komodu)
Baby bouncer
Aspirator
Evo da se javimo… Upravo riješili pregled. Dobro smo, sve se dobro razvija…. Nismo saznali spol, sramežljivi smo očito na tatu ili tvrdoglavi na mamu pa se nećemo složiti tako da vidi. Sljedeća kontrola za 4 tjedna ali prije nazvati da se vidi kakvo bude stanje sa ovim, virusom 👶
Tako se i moja mrvica skriva, prekrizi noge ili stavi rukicu medu noge, bas se ne zeli pokazati. ☺️ Glavno da je sve uredu, spol nece nikud pobjeci 🥰🥰
Moj savjet vam je da ipak uzmete vise broja 56. Nije baš da to oni tek tako lako prerastu, a rijetko tko se rodi iznad 55 cm. Moja frendica je rodila curicu od 50 cm i do broja 62 se načekala najmanje tri mjeseca.
Hvala na popisima Žuža Yvette i ostale curke. Isto sam si uslikala i spremila. Ja mislim da vecinu robice imam, dosta toga sam dobila pa moram to sve jos jednom preletiti i pregledati.
Zuzai Mocho ja sam u ST i tkd moram ponovno vaditi krvnu grupu i antitijela sad u 28 tt. Zvala sam ih jutros i rekli su mi da ce primiti uzorak izvaden preko privatnika i transportiran do njih, da izlaze u susret zbog cijele situacije. Tako da cu zvati nekog da mi kuci vadi, ako su tocni cjenici koje sam nasla to je nekih 160 kn, a ne moram u nikakve cekaone ni privatne ni javne.
Zmyagrlim ❤
Zuzaja necu kupovati nista br 50, visoki smo oboje. Broja 56 imam za sada samo dvije benkice i 3 hlace, sve drugo je 62. Meni bas radi nervozu pomisao gdje sa svom tom robicom kad preraste, ne zelim gomilati robicu. Mi cemo probati izbjeci kupovanje br 56, a kad izademo iz rodilista bude li mu bas pregrozno stajalo, poslat cu muza po robicu da dokupi. Racunam 6.mj osusit ce se za cas.
Kolica
Autosjedalica
Krevetic
Posteljina, rucnici
20 x tetra pelene
Pelene normalne
Elekt.izdajalica
Sterilizator
Bocice
Grijac bocice
Pribor za nokte, cetka
Kanta za pelene
Torba za prematanje
Jastuk za dojenje
Kada
Termometar
Tvrda podloga za presvlacenje koja se moze fiksirati na krevetic ( nemamo mjesta za komodu)
Baby bouncer
Aspirator
Pitanje, ne mislis dojiti?
Pozdrav curke, da vam se malo javim.
Hvala curkama za popis robice, svima ce nam trebati pomoc a ovo puno znaci🥰
Kod nas u Zg-u po nekim ducanima je koma,mogu misliti kako je u manjim mjestima😳
Drzite se,cuvajte se i pazite..malo je depra neko vrijeme,ali izdrzat cemo i to..❤❤
Jednog dana cemo pricati svojim bebicama u kakvom ludom vremenu su rasle😘
Anja🌸🌸
Zuzai Mocho ja sam u ST i tkd moram ponovno vaditi krvnu grupu i antitijela sad u 28 tt. Zvala sam ih jutros i rekli su mi da ce primiti uzorak izvaden preko privatnika i transportiran do njih, da izlaze u susret zbog cijele situacije. Tako da cu zvati nekog da mi kuci vadi, ako su tocni cjenici koje sam nasla to je nekih 160 kn, a ne moram u nikakve cekaone ni privatne ni javne.
Zmyagrlim ❤
Zuzaja necu kupovati nista br 50, visoki smo oboje. Broja 56 imam za sada samo dvije benkice i 3 hlace, sve drugo je 62. Meni bas radi nervozu pomisao gdje sa svom tom robicom kad preraste, ne zelim gomilati robicu. Mi cemo probati izbjeci kupovanje br 56, a kad izademo iz rodilista bude li mu bas pregrozno stajalo, poslat cu muza po robicu da dokupi. Racunam 6.mj osusit ce se za cas.
Kolica
Autosjedalica
Krevetic
Posteljina, rucnici
20 x tetra pelene
Pelene normalne
Elekt.izdajalica
Sterilizator
Bocice
Grijac bocice
Pribor za nokte, cetka
Kanta za pelene
Torba za prematanje
Jastuk za dojenje
Kada
Termometar
Baby bouncer
Aspirator
Pitanje, ne mislis dojiti?
Mislim, zasto pitas? Zbog grijaca bocice ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji