Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    16. Ožujak 2020. 11:45

Nikita Terminatoru jedan 😂😂 
    Vucica zato mi je suoer ovaj cikla burger, ja skuham 2 manje cikle, izriban na sitno, kapuli, ceanjak , pomijesam chia sjemenke, sol, papar i malo krusnih mrvica. Mozes i jaje staviti da poveze ali i ne. Pece se na malo ulja par minuta, onda napravim domaca hambi peciva i stavim malo kecapa, majoneze, senfa, ima pkus kao pravi burger a nema zgaravice poslije ☺️

zmya
    16. Ožujak 2020. 11:46

Dom zdravlja gdje mi je ginicka u Zgu je isto na listi ovih dezurnih za koronu, jej.
    Zamolila sam je da mi izjavu o "fit to travel" stanju potpise, kako smo uzeli nove karte s Emiratima nisam checkirala od kojeg tjedna traze potvrdu. 
    Sutra moram biti na aerodromu 9 sati prije leta za napraviti medical check i kontrole.
    Znaci po hr vremenu, u 8 ujutro moram doc, u 16.40 polijecem a u srijedu u 13.30 dolazim u Zg i tko zna kad doma...
    Bebac je zadnja dva tri dana nesto miran, osjeti da se brinem, a ovi trudnicki hormoni me peglaju na neko plakanje i mislim da cu ic sad malo plakat i popakirat se do kraja.

Trancie
    16. Ožujak 2020. 11:51

NI kod nas mesa, već jutros nestalo...
    Snoopy baš si fit i zgodna trudnica :) sve ste, ne zna se koja bolje izgleda što objavljujete :)

• indy34
    16. Ožujak 2020. 11:54

zmya

Dom zdravlja gdje mi je ginicka u Zgu je isto na listi ovih dezurnih za koronu, jej.
    Zamolila sam je da mi izjavu o "fit to travel" stanju potpise, kako smo uzeli nove karte s Emiratima nisam checkirala od kojeg tjedna traze potvrdu.
    Sutra moram biti na aerodromu 9 sati prije leta za napraviti medical check i kontrole.
    Znaci po hr vremenu, u 8 ujutro moram doc, u 16.40 polijecem a u srijedu u 13.30 dolazim u Zg i tko zna kad doma…
    Bebac je zadnja dva tri dana nesto miran, osjeti da se brinem, a ovi trudnicki hormoni me peglaju na neko plakanje i mislim da cu ic sad malo plakat i popakirat se do kraja.

Sretan ti put,glavu gore i da sto pre i sa sto manje stressa stignes kuci .Svakako nam se javi dasi dobro doputovala ..Saljemo ti svi pozitivnu energiju..i vjeruj u to  bice sve uredu .sad je vazno samo da put dobro prodje .i da stignes kuci ..Poslije sve jedno po jedno ..Sve ce cure da se sredi .Ja sam takodje zvala bolnicu jel treba sutra da radim ultrazvuk rekli su mi da dodjem al sama da mi trudnice moramo da dobijemo svu mogucu njegu i da sam prioritet.Tako da javim vam se svakako posebo Dori koliko su bebe trenutno teske jel na to je akcenat dase vidi koliko su se razvile u ovih mjesec dana 😘😘😘

Rose1
    16. Ožujak 2020. 12:23

Snoopy i ti si bome fit trudnica❤
    Zmya sretan put draga, javi nam se kad stignes,bit ce to sve dobro, ali stvarno stresno sve skupa
    Meso- mi smo u subotu kupili kao i jos neke namirnice...jao, jadne mi, o cemu sve moramo misliti☹umjesto da uzivamo u trudnoci

💙

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 12:25

Nikita206

Jutro cure!
    Ja sam se nekako nadala da će mi preko noći magično nestati upala oka, ali nijesad mi još i nos curi pa se brinem da se nisam i prehladila… čekam popodnevnu smjenu da zovem doktoricu…
    Ali dečko me baš nasmijao, pita me šta sam sanjala, ja nemam pojma, kaže kad je sinoć došao leći u krevet da sam izvalila: hasta la vista babyje rekao da je morao otići u dnevnu da me ne probudi od smijanjaKorona - u Puli je ludo, kafići i restorani su skroz zatvoreni, a trgovine su ograničili da rade do 18 sati.
    Pregledi - sretno svima danas! Mrvičak moj pregled je 19.3. ali piše 1.3.

Ajme ma sam se nasmijala 😂😂😂
    Joj da trbusine (😍😍) su vam divni 😍moram se i ja slikat nisam vec par tjedana 😕

Za endo ako morate za terapiju na pregled tj sa svjezim nalazima ako ih imate onda rijesite telefonski. Ja bas cekam 14.30 da zovem kad sam zapravo trebala bit danas tamo. 

kaktusica
    16. Ožujak 2020. 12:44

Snoopy prava si fit trudnica, bas si divna s tim trbuskom 🥰🥰
    Zmya draga, drzi se, znam da si od sveg tog stresa u emocionalnom vrtlogu i raspadu sistema i bebonja to sigurno osjeca ali ides korak po korak, vrijeme ce zacas proci, ti nastoj sto vise to shvatiti kao nesto sto moras odraditi i da ce uskoro proci. Samo polako i zelim vam sretan i bezbrizan put 😘😘
    Rio evo meni ce muz iza posla probat nac ili makar naruciti do kraja tjedna bar 3-4 kg mesa da imam, ludilo je svagdje. On je zabrinut zbog posla jer ako se sra je pojavi u naspj bolnici najvise ce fasovati infektolozi i anesteziolozi. Jebemu! 😔

Žuža
    16. Ožujak 2020. 13:00

Zmya susosjecam. Uvijek si mi po pisanju jako pozitivna i vjerujem da ti je sada bas tesko. Bogu hvala ide muz s tobom pa je samim time lakse. Drzite se, cuvajte i sretan vam put. Bit ce sve u redu na kraju. Samo da to prodje. 
    Na mom popisu je ovako:
    VELIKE STVARI
    1. Jaje (mi cemo uzeti Be safe)
    2. Baza za jaje
    3. Madrac za kinderbet (kindac imamo)
    4. Kolica 
    5. Baby gym
    6. Tatami podloga
    7. Podloga za presvlacenje (za onu komodu)
    8. Torba za pelene

Žuža
    16. Ožujak 2020. 13:09

ODJECA
    1. Benkica 50 vel dugi rukav 5kom
    2. Benkica 56 vel dugi rukav 10kom
    3. Benkica 56 vel kratki rukav 5kom
    4. Benkica 62 vel dugi rukav 5kom
    5. Benkica 62 vel kratki rukav 10kom
    6. Hlacice 50 vel 5 kom
    7. Hlacice 56 vel 10kom
    8. Hlacice 62 vel 10kom
    9. Kombinezon 50 vel 5kom
    10. Kombinezon 56 vel 10kom
    11. Kombinezon 62 vel 5kom
    12. Carapice 10kom
    13. Kompletic za izlazak iz bolnice 50vel
    14. Tetra pelene
    15. Male pamucne gazice
    I jos- dekica od bambusa.

Moram sada vidjeti kakva su ta pakiranja benkica pa mozda ne budem tocno ovako kupovala kako sam napisala. Tipa ako su 4 benkice u paketu onda cu tako uzimati. I uzimat cu bolje benkice nego bodije jer mi je totalna paranoja prevlacit to preko te male glavice. Stariji je rodjen 3550 i 52cm i imala sam puno toga 56 i nista skoro 50 i sve mu je visilo. Bas sam bila ljuta jer mi je to grozno izgledalo. Jest da brzo prerastu, al ne zelim da mi tak visi. Naravno, to sam ja 😀 

Žuža
    16. Ožujak 2020. 13:13

E i nisam napisala rucnik poslije kupanja onaj s kapuljacom i posteljina za kindac.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.