Mrvičak kako si ti? Sve ok?
Dora kakva je situacija u bolnici? Kako si? Hoće li te otpustiti?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Snoopy, ma ne mogu je uopće na telefon dobiti, očito im je kaos... Ali od ujutro mi je puuuno bolje tako da možda ni neću. Jel znaš možda dal naše ginekologice normalno održavaju preglede, s obzirom na koronu? U četvrtak bi trebala imati pregled.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Hvala cure❤
Hvala vam i za popise koje stavljate, jedan dan cu si sve morat prepisati pa kada odlucim krenuti s nabavkom da ne idem bas okolo ko muha bez glave.
Nikita jesi zvala dr? NIje ni moj alergicar tj.nikada se nije ni testirao, to mu je krenulo zadnjih par godina uvijek u isto vrijeme isti simptomi.
Slatke brige cestitam na dobrom pregledu! I nas se skrivao do evo 19 i nesto tjedana, ili noge prema glavi ili pupcana izmedju nogu..
Amneris dobro dosla! Cestitam na ulasku u 27.tjedan!
Evo ležim i gledam filmove. Ne mogu niti u biblioteku knjigu posuditi. Haha
Malo me grlo počelo boljeti pa me oprala panika ali sinoć sam samo u pidžami kupila robu s balkona pa me vjerojatno hladnoća malo dirnula. Primjetila sam da kada šećem da mi cura jako mjehur pritišće, kada stanem i sjedim ok je, ali čim krenem hodati po stanu osjetim da mi je na mjehuru. Ne mogu dočekati četvrtak da vidim je li se otvaranje nastavilo
Snoopy, ma ne mogu je uopće na telefon dobiti, očito im je kaos… Ali od ujutro mi je puuuno bolje tako da možda ni neću. Jel znaš možda dal naše ginekologice normalno održavaju preglede, s obzirom na koronu? U četvrtak bi trebala imati pregled.
Meni je isto u čet. Valjda bi nas obavijestili da nisu
Snoopy, ma ne mogu je uopće na telefon dobiti, očito im je kaos… Ali od ujutro mi je puuuno bolje tako da možda ni neću. Jel znaš možda dal naše ginekologice normalno održavaju preglede, s obzirom na koronu? U četvrtak bi trebala imati pregled.
Probaj s fizioloskom kako su ti cure savjetovale. Posalji doktorici mail ako se ne javlja cisto da imas u rezervi zlu ne trebalo. Upisi u google svoju doktoricu tamo izadju kontakti od svake posebno i imaju mail ili ona ili sestra. Za ginekologe ne znam jer imam termin tek za vise od 2 tjedna ali svakako cu joj poslati mail par dana prije da provjerim situaciju.
Pozz curke!
Ja zvala gin, da vidim dali da u cetvrtak uopce dolazim na pregled i rekli su da da, redovno na kontrolu jer sam malo "hitniji" slucaj ali da mi nece moci briseve napravit, pa mi sestra odmah procitala nalaze.. uglavnom, zeljezo je palo (ocekivano), stitnjaca mi podivljala skroz, tsh 4.7 pa ce mi uvest terapiju jer do sad je bilo sve uredno i ogtt nalazi uredni. Eto, na taj moj cerviks, otvaranje, sad jos i luda stitnjaca i zeljezo.. znaci imat cu terapije ko kakva bakica i onda kazu blazeno stanje💁♀️
Nadam se da ste sve ostale ok! Sretno na pregledima!
Sto se tice popisa za bolnicu, ja sam cula da se na svarci mjenjalo nesto pa da sad trebamo svoje spavacice. Tako da uz uloske, sesirice za dojke, mrezaste gace, osobna higijena i neke japanke moram jos ponijeti spavacice. Pelene, maramice i kremu za bebu. Ne mislim trpati isto previse stvari osim ako se ovo sve sa koronom nastavi, a duboko se nadam da ce se do tad smirit sve.
Amneris dobrodosla.
E cure, ovde kod nas u De se zatvaraju ducani, restorani. Čak moguće i do 6 tjedana. Samo ce povremeno otvarati ducane i pekare na par sati da ljudi uzmu ono najvaznije za prezivit. Ducani robicom i namjestajem uopce nece raditi jer se bez toga moze.
I eto.
Ja u svoj toj panici trcala kupit neke osnovne stvari za bebicu i za nas doma.
Uspila uhvatit u cijelom ducanu par komada robice za bebu.
Jer ako to stvarno bude tako, kad ponovno prorade ducani ja cu bit u 35 tjednu trudnoce. O boze
Curke na komplikacijama, upravo sam procitala jedan info vezano za doznake za ovaj mj.
Saljem sliku
Anja🌸🌸
Ugl.nece mi poslati pa cu napisati..
Da se doznake za ovaj mj.ne trebaju fizicki nositi vec poslati na mail: ppp@hzzo.hr
Ps.neznam jel to provjerena info ali sam je procitala na forumu vezanom za naknadu za komplikacije, pa sam htjela podjeliti sa vama 😘😘
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji