Tea taj mail je za cijelu Hrvatsku ili samo za Zg? Pa tko ce to citati sve te silne doznake ak je za cijelu Hrv, narocito jer svi otprilike u isto vrijeme nose doznake. Isuse bas je sve komplicirano. I ja se privatno vodim i onda cu morati kod socijalne po doznake, joj, muka mi je 😭
Yvette ako ne budem morala na carski radi te posteljice, onda cu definitivno ici kod njega. Ja imam lose iskustvo iz Petrove i ne mogu zamisliti da idem opet u drzavnu bolnicu. Pogotovo da muz ne moze biti sa mnom, ajme meni... A ak budem morala na carski onda bih pokusala u Vinogradsku na francuski carski. Isuse kak je mene strah da to nece proci do mog poroda 😭
Ja sam narucila robicu, dekicu, onu podlogu za presvlacenje i nesto od kozmetike. Bas me strah da se kod nas ne bi dogodilo kao ovo sto Ena prica pa da cu ostati bez icega. Narucila sam benkice iz C&A. Inace sam za malog kod njih kupovala bodice i divan mi je njihov pamuk. Pa kad sam gledala sve cijene oni su mi nekako ispali najpovoljniji. Znaci narucivala sam sa C&A, H&M, Etheral i Bazzar. Jedva cekam da sve stigne. Odmah vam slikam 🥰 Trebalo bi jos ovaj tjedan.
Amneris dobrodosla!!!
Hrana mi smo za vikend kupili malo paste, mesa, rize,krumpira i par sitnica,zapravo uobicajeni shoping, ali ljudi pretjeruju i zato su prazne police, ocito ih ni ne stignu napuniti...imam osjecaj da je gore nego da je rat
Dora znaci mozda te puste doma? Govore nesto?
Tea hvsla na info, i mene je to zanimalo za hzzo
💙
Amneris dobro nam dosla 🥰
Bas sam ovih dana razmisljala kako cemo rijesiti doznake al jos se nisam raspitivala jer mozda ni oni sami ne znaju kako ce se situacija odvijati. Ludilo po ducanima mi bas ide na zivce. Nemamo nikakvih zaliha, mozda za cca tjedan dana i nemam pojma sta cemo dalje ako se ovo ne normalizira.
Ovih dana smo se povukli na vikendicu, najvise zbog mojeg vrtičanca i mene same a i bolje provoditi vrijeme na svjezem zraku, daleko od ljudi. Dodjem do Zg samo kad moram neke posliće obaviti.
Curke cuvajte se i pazite na svoje bebice 😊
Zuza da jasno mi je, to je i meni najlogicnija varijanta: vaginalno kod njega, a na dogovorenu carski je u principu svejedno gdje ces jer te ne mogu bas maltretirati koliko znaju vaginalno. E vidis, ja se nisam sjetila C&A, a cula sam da imaju dobrih djecjih stvari. Bas cu cirnut malo.
Rio i kod mene je ista stvar, nisam ni znala da moram na hzzo, mislila sam da je dovoljno u ginekologa da otvori komplikacije i onda to poslati na posao. Jeli mogu poslati muza da ide umjesto mene na hzzo?
Moram otici i po novu osobnu na MUP, ne znam ni kako to izvesti.
Zuza da jasno mi je, to je i meni najlogicnija varijanta: vaginalno kod njega, a na dogovorenu carski je u principu svejedno gdje ces jer te ne mogu bas maltretirati koliko znaju vaginalno. E vidis, ja se nisam sjetila C&A, a cula sam da imaju dobrih djecjih stvari. Bas cu cirnut malo.
Rioi kod mene je ista stvar, nisam ni znala da moram na hzzo, mislila sam da je dovoljno u ginekologa da otvori komplikacije i onda to poslati na posao. Jeli mogu poslati muza da ide umjesto mene na hzzo?
Moram otici i po novu osobnu na MUP, ne znam ni kako to izvesti.
Nikako!!! Stoj kući, osobne nam sada ne trebaju 😂🙈
Mrvicak, mozda nam i ginek.budu mogli izdavati u e obliku te doznake.. bas je zbrka,vidjet cemo jos do kraja mjeseca kako ce se odvijati..😉
Žuža, tu info nezz jel za cijelu Hr, ali svakako cu nazvat tamo za 10ak dana da pitam..😉
Anja🌸🌸
Evo, vidjela sam da se prica o robici i ostalom. Ja imam sve od 1. bebe i iskreno, imala sam stvari 56 dosta, pola nikad nismo obukli. Rodila se s 51 cm, nakon mjesec dana vec bila na 60. S 3 mjeseca je bila 68cm.
Tako da po meni to manje jedino ako beba bude bas mala, inace se te velicine stvarno minimalno razlikuju i bebi od 50 cm ni 62 nece visiti.
A dojila jesam, ali sam imala i bocice i izdajalicu i spas mi je to bio. Ako trebam negdje otici recimo, a na pocetku su mi dojke bile kao baloni i dobro mi je doslo da malo ispumpam da se smanji pritisak.
Amneris dobrodosla ❤️
A ja se nadam da ce do ljeta sve normalno bit pa se necu opterecivati oko robe i stvari! Vi sto ranije imate rodit nije ni cudo da ste u panici 🤦🏼♀️ A valjda nece predugo potrajati ovo!!!
Ja evo 3 dan jedva uspjela kupiti meso za rucak sutra i jos jedan; inace nestaje meso za pola sata kako dodje! Ovo je gore nego ratno stanje 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mrvicak uhvatila me panika jer sam mislila da je rok za preuzimanje 15 dana, a sada trazim po netu i vidim da pise 90 dana. Uh...lakse mi je 😅
Ana Marija tome sa velicinama se i ja nadam, imam samo 2 bodija i 3 hlace u br.56 pa kontam lakse mi da nadokupim, nego da uzimam 30 komada robice koja mi moze kasnije samo smetati i stvarati kupus.
Meni je u planu koristiti izdajalicu pa nositi kad smo vani umjesto da dojim u javnosti jer mi to nekako nije ugodno. Ali tko zna sto ce biti od svega, to su za sada planovi. Nadam se da cu imati mlijeka, prijateljici je u ovom tjednu vec lagano curkalo, meni nista.
Rio jeli poslodavac daje papir s prosjekom place ili to uzmem s mirovinskog posto sam sad u drugoj firmi tako da nemam kontinuitet kod istog. Svakako cu primati najmanju naknadu jer sam imala prekide
Sortiraj odgovore
Najstariji