Pozdrav curke!
Ma ova curica će nas izluditi već sad… Mislim da sam sijede dobila i ja, ali i muž također. Ja ne znam što je ona izvodila ili sam ju ja nadrogirala sa čajem od kamice koji sam jučer pila pa se jadna uspavala i bila bez ikakvih pokreta do danas. Uglavnom tek se prije pola sata javila normalno da sam je baš vidjela i osjetila. No sinoć sam popila 2 litre vode da što prije izbacim kamilicu iz organizma. Ja se nadam da je nalazila neki svoj novi položaj, jer je sad već oko kile, možda i više, pa ima sve manje mjesta… Uglavnom eto javila se tvrdoglava mala, al nekako slabije nego inače… Ne lupa me onako pošteno kako je do sada znala… A molim Boga da je sve ok.
Ma draga ne brini toliko, sigurno je sve u redu, budu tako i nekoliko dana periodi, dokle god je ikako osjetis mislim da nemas razloga za paniku i brigu! 💗
Dana lijepooo rastete🥰
Nikita puno hvala, pogledam stranicu, sad sam o njima citala i ful ih hvale
Vrapcic bit ce toga, mene upozorio ginek da se ne prepadnem...ali uzalud sto je on to rekso, opet cu se prepasti tako da te kuzim...ali ne brini, sve je dobro
Fluffy da, luđaci, ne mogu to shvatiti,uh..
Dora sigurna sam da je to super kilaza, ali ti imas blizance pa moze biti i tu razlike u odnosu na nas s jednom bebicom...meni je u21.tj bilo nesto malo manje od 500g, vidjet cu 26.3.kako u 26.tj
💙
Vrapcic drago mi je da si osjetila, bas sam cekala kad ces se javit. Bas zbog toga jer sam i ja prolazila par puta ISTI SCENARIJ. Bila sam toliko u krizi da bi plakala ko kisna godina dok nebi osjetila bebaca.
Pila sam hladne vode, jela slatkise, okretala se s boka na bok. Ma sve sve.. Nema sta nisam radila.. I on mi se javi onako kao samo da znam da je tu(al nije inace takva beba, inace sve prevrne u stomaku)... I onda sam skuzila da mu jednostavno dodu takvi dani...
Vidim da ste se raspisale o veličini bebica. Sve je to individualno. Meni je bebica manja što se tiče kg. Ali je duga. Mene jedino brine taj mjehur, za sve piše da je uredno ali za mjehur da je dosta manji. A na nalazu privatnika piše vidljiv (nije dodao opaski uredan).
Dora i sve ostale trudnice s blizancima, nemojte se uspoređivati s nama. Blizančeki su uvijek manji.
Kao i naši trbusi. Moj stoji skroz dolje, ispod grudi može cijela ruka stati, a frendici skroz gore.
Uglavnom moj zaključak cure, nemojte piti više od manje šalice čaja od kamilice jer kako mene ista umiri (još moja domaća kamilica), mogu misliti kak se jadna bebica uspavala. Valjda je to to razlog... Uglavnom ja sam jučer skoro poludjela od brige...Kasnije vas čitam pa vam se javim. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio rose dana bas ste zgodnicke
Nikita malo sam isla googlati ta jane muum kolica i uopce mi se ne cine losa. I moji postovi znaju proci neprimjeceno, ocito nas je previse 🤷♀️
Sto se tice malih trbuha moj je takav, mada ja sam sva sitna pa ni ne ocekujem neku trbusinu sada i za sada sam na +2 kg, mali je u mjerama kako treba biti pa me to ne zabrinjava previse. Mama i sestra su isto dobile do 11 kg u trudnocama sve smo bile taman koliko i treba biti tako da mali trbuh i kilaza nisu mjerilo zdrave trudnoce kako me neki znaju indirektno kritizirati. Ja jedem sve, i prije sam jela sve sto sam htjela u koju god uru sam htjela i nije se primalo pa tako ocito i sada, takav mi je metabolizam.
Maloga napokon osjetim lijepo evo ima 2 dana nije mi bilo svejedno jer ga danima nisam uopce osjecala.
Vrapcic bas si me zabrinula, nigdje te nema jutros... Pouka trudnoce: ne piti caj od kamilice 😂 Nemoj se brinuti (cuj tko govori 😁), nekad ces ju osjecati jace nekad slabije, izbaci cajeve za svaki slucaj. Ja ih nikako ne pijem u trudnoci, samo vodu i sok od brusnice.
Sro se tice mjera beba , sve je to jako individualno, ona tezina koju vam ginekolog kaze da ima beba nije realna, tj. ona se izracunava na temelju mjera koje unse i inda komp sam izracuna prosjecnu tezinu bebe. Moj je mali bio ogroman i na pregledu u 32.tt je izracunao komp da ima 3200g a rodio se s 3560, dakle nemoguce. Bitno je da se beba razvija i raste i da su te duljine i obujmi ok.
Hej cure .. Nezz vi koje ste spominjale bol u zdjelici kao kod mene je li bilo bas izrazeno.. Ja bas teze hodam,naginjem na stranu,a dok lezim su muke pri oktetanju.. Znam da je doktorica rekla da je sve normalno,ali bol je bas neugodna.. ne pomaze ni apaurin ni magnezij.. Ja se nadam da me ovo nece pratit do kraja trudnoce 😞
Snoopy, tebi bi Jane Muum bila odlična jer imaju kotače baš za terene kakve ti voliš samo je dosta teška konstrukcija pa ako ih ne moraš nositi na neki 3.kat bez lifta ili tako nešto, onda ok. I možeš ih ići vidjeti u Baby Centar.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo vam cure različiti izgledi trbuha, nijedan nije pogrešan! Moj je srednji
https://ibb.co/QDPvJkG
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji