Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2020. 14:11

m_maaree

Uh ja se nadam da ce ovo prestati… Bas osjecaj kao da ce sve ispasti iz mene.. A sto se tice kucanskih poslova,to muz trenutno obavlja,jer ja sam bas koma zadnjih par dana..

Je li te uz te bolove u zdjelici i steže trbuh? Jesu li bolovi kao menstrualni ili?
    Da te možda nisu krenule hvatati kontrakcije koje su različitog intenziteta i ne bole uvijek isto. 
    Ako te baš puno nastavi boliti, moj savjet je da se kobzultiraš s liječnikom. 

Leonie90
    14. Ožujak 2020. 14:14

Rose ni ja ne cistim svaki dan, osim wca i sa stapnim usisavacem pokupim mrve, ali danas sam dobila volju. 
    Ma ni ne treba se previse opterecivati, do navecer ce opet pasti prasina, sutra nakon drugih gostiju ce opet biti kao da nista nisam ni radila..

14. Ožujak 2020. 14:14

Rose ja bi voljela dobiti koju kilicu,nebi mi smetalo. Uvijek sam mislila da cu se malo zaobliti na strateskim mjestima u trudnoci a ono sipak.
    Meni su na anomaly scanu samo rekli organ taj i taj ok, izmjerena bedrena kost, opseg glave i trbuha. Nikakve krvne zile nisu spominjane a lice se nije uopce vidjelo jer je mali bio tako okrenut. Zato sam bila nakon tog pregleda nemirna jer je sve bilo nekako na brzinu.

Rose1
    14. Ožujak 2020. 14:33

mrvičak

Rose1

mrvičak

Vidim da ste se raspisale o veličini bebica. Sve je to individualno. Meni je bebica manja što se tiče kg. Ali je duga. Mene jedino brine taj mjehur, za sve piše da je uredno ali za mjehur da je dosta manji. A na nalazu privatnika piše vidljiv (nije dodao opaski uredan).
    Dora i sve ostale trudnice s blizancima, nemojte se uspoređivati s nama. Blizančeki su uvijek manji.
    Kao i naši trbusi. Moj stoji skroz dolje, ispod grudi može cijela ruka stati, a frendici skroz gore.

A mozda je dovoljno da pise vidljiv, sigurno je sve ok, ali pitaj iduci put ako te to muci. Sad gledam sto meni pise, mjehur se ni ne spominje. Nabraja se glava,srce s4komorice,kraljeznica, ekstremiteti, unutarnji organi urednog smjestaja, lice uredno formirano, pupkovina 3krvne zile

Svakako ce ona to pogledati jer je u trudničkoj napisala "mjehur po mjerama malen", a ovaj privatnik je napisao dva tjedna prije samo "vidljiv".

Sjecam se da si to spominjala i ko da si rekla da je spomenula da je mozda piskila pa zato...ili sam pomijesala

💙

Rose1
    14. Ožujak 2020. 14:35

m_maaree

Uh ja se nadam da ce ovo prestati… Bas osjecaj kao da ce sve ispasti iz mene.. A sto se tice kucanskih poslova,to muz trenutno obavlja,jer ja sam bas koma zadnjih par dana..

Ako je rijec o pritisku i osjecaju ko da ce nesto ispasti, meni je to vec 2mjeseca i mislim da je to Kaktusica isto spominjala

💙

Vrapčić123
    14. Ožujak 2020. 14:59

Bok curke 🥰 Evo čitam redom, malo sam u zaostatku od jučer 🙈
    Leonie hvala ti draga na čestitki za roćkas 😘
    Dora draga pa zar i gljivice!? Ja se zaista nadam da će te brzo proći i da te ne peku i smetaju... Nadam se da će ti što prije proći. Kako je danas u bolnici? Kako si ti? Moram ti se zahvaliti na preporuci za jastuk, stvarno je super. Inače super spavam (jedino sinoć koma jer me mala ful zabrinula). Dakle jastuk je top!
    Curke hvala vam što ste me pokušale umiriti jer mi se beba ušutjela i umirila... Nadam se da će se ponovno pokrenuti kao što je prije bila. 🤞☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    14. Ožujak 2020. 15:18

Leonie super za ogtt 🎉🎉🎉
    Rio čestitam na punih 22.tjedna i baš si zgodna trudnica 🥰🥰🥰 
    Rose baš lijepo izgledate 💜💜💜
    Dora ništa ne brini ako su ti bebe manje obzirom da su blizanci, moja sestrične blizanke su imale 2400 kada su se rodile i bile potpuno zdrave bebe 🥰 A vrlo je često da blizanci budu sitniji. A moja mala je div, tako da ti moje mjere ništa ne znače 🙈🙈🙈
    Dana baš ste lijepi, osobito na slici u zadnjem tjednu, pravi lijepi trudnički trbuh ❤️❤️❤️
    Ena joj i ja sam imala baš krizu sinoć i počela plakati ko kišna godina... A kad sam se navikla na neki njezin tempo i onda se odjednom ušutjela, uf ako mi tad srce nije stalo.. Tako da se kužimo 🙈 Nisam inače baš toliki paničar, al sinoć sam bome bila najveći paničar... 

Vrapčić123
    14. Ožujak 2020. 15:26

Da vas malo nasmijem:
    https://ibb.co/VtGnrTn 😂😂😂

• CurlySue
    14. Ožujak 2020. 15:28

Cure koje gledate kolica. Ima slovenska stranica vozicki.net,imaju fora kolica, trenutno do nekih 300e, 3u1. Valja skicnut, imaju dostavu u hr. 😉

Vrapčić123
    14. Ožujak 2020. 15:31

M_maaree ja sam imala prije nekih mjesec dana kao da će mi nešto ispasti, uz to da me probadalo  sve kada bih se okretala u krevetu, dizala, disala, nisam se mogla ispraviti. Doktor mi je tada uveo magnezij svaki dan i primirilo se. No par dana me baš držalo da sam samo u krevetu bila. Uzv nije ništa pokazao, sve je bilo ok. I smirilo se 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.