Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    14. Ožujak 2020. 09:12

Rose1

Kaktusica gledala sam na stranici babycentar, a on je u Ri pa se nadam da ima, bar2000 kn su jeftinija od peg perega, oko 5000 su i Tako kolica pa malo gledam
    Eovyn supeeer, hvala na info
    Trancie hvala, Eovyn kaze da je pisala😉

Peg perego je sad bio u lesnini na 4600, 3u1, vrijedi pogledat 😉

• CurlySue
    14. Ožujak 2020. 09:13

Ili emmezeti 🙄🙈😂

Rose1
    14. Ožujak 2020. 09:18

CurlySue

Rose1

Kaktusica gledala sam na stranici babycentar, a on je u Ri pa se nadam da ima, bar2000 kn su jeftinija od peg perega, oko 5000 su i Tako kolica pa malo gledam
    Eovyn supeeer, hvala na info
    Trancie hvala, Eovyn kaze da je pisala😉

Peg perego je sad bio u lesnini na 4600, 3u1, vrijedi pogledat 😉

Hvala na info🤗 malo cu pratiti, ali ne zelim jos kupovati, strah me jos😬malo sam pogledam tu i tamo, informiram se😉

💙

kaktusica
    14. Ožujak 2020. 09:26

Leonie cestitke na dobrom nalazu 😘🥳 Znas sto ti je cinit, torte i kolaci cekaju proslavu 🎂🍰🍩
    Fluffy zasto se bojis toksoplazmoze? Jesi li ti radila TORCH? Ja bi trebala u ponedjeljak vaditi mrv ali strah me ici u laboratorij, zamolit ce muz da mi izvadi krv doma pa da on odnese, strah me ovog ludila...

ena0206
    14. Ožujak 2020. 09:38

Dobro jutro curke. Evo i nas na punih 27 tjedana. 😊
    Kako ste mi vi?
    Gdje nam je vrapcic, je li se curica javila mami? 😍

ena0206
    14. Ožujak 2020. 09:39

Rio čestitke na punih 22. 🎉🎊🥰

Rose1
    14. Ožujak 2020. 09:39

ena0206

Dobro jutro curke. Evo i nas na punih 27 tjedana. 😊
    Kako ste mi vi?
    Gdje nam je vrapcic, je li se curica javila mami? 😍

Čestitam🎉🎉🎉za tjedan dana 7.mj 😉

💙

Fluffy
    14. Ožujak 2020. 09:56

Kaktusice, nisam vadila. Ma iskreno nisam uopce toliko razmisljala o tom sve do nedavno kad me uhvatilo neko ludilo. Isla sam kod svojih i imali su neki domaci prsut...inace ne jedem suhomesnato i izbjegavam u trudnoci, ali nisam mogla odolit koliko mi je mirisao i pokleknula sam. Medutim, tata kad je rezao prsut taj isti dole oko kosti je jos bio nedovoljno sasusen. Nije da me susenje prsuta stiti od iceg, medutim kad sam to vidila bila sam bas iznervirana. 😭 Od tada me proganja ta toksoplazma. I opcenito sam i prije a posebno nakon toga pocela medicinskim alkoholom spricati sve radne povrsine nakon bilo kakve obrade mesa ili povrca u kuhinji. Luda sam, znam. Al ne mogu si pomoci. Idem kod nje u srijedu pa cu je pitat uputnicu. 

• Bebac24
    14. Ožujak 2020. 09:59

Kaktusice, ma moj bude dobar, gleda crtice, igra se. Al uzalud kad ja moram doci dole na kauc ahahh
    Psic... Prve dane je bio savrsen, a sad malo zeza. Pobjegne mu tu i tamo da se popiski neke dane ne neke 1x. Sve obavlja inace vani.
    Po danu je u primaci sa nama, navecer ga stavimo u kupatilo, tamo inace i jede i ima jos jedan krevetic. Buni se minutu dvije i tjt. Cak prvih 7 dana nije ni to. Sad je poceo zadnjih par. Kao buntovnik. 
    Obozava papuce od muza, a muz ga jos nije do kraja probavio, mada sam ponosna na njega koliko kontrolira nevoljenje zivotinja u kuci, a on je ipak popustio. 
    Dobar je sve u svemu. Ne laje nis, zeza malog i tako. 
    Dora ahahha ma on od uvjek nije spavalica. Ako bi spavao do 8 onda znaci da je zaspao oko 23. Recimo to mu je po ljeti tako. Sad je uranio sa spavanjem navecer pa se rano i budi da ne propuati nesto slucajno

• indy34
    14. Ožujak 2020. 09:59

Dora4

Rio i ako ima jos koja, cestitam na zaokruzenom tjednu!! Iducu subotu ulazis u 6.mjesec 🥰

Dora sta su za tebe gljivice ??molim te prava sitnica ..a to sa rukama moje su tako ispucale bas sam komenatarisala mjesecima ne radim al su mi ruke tako ispucane ..valjda nam je koza tu najosjetljivija i ovo pranje ruku jos mogu da zamislim ti sad u bolnici dez.ruke ..A sto se tice ulaska u 6 mjesec 😍😍😍😍 ulazimo svi skupa ..mada ja se vec osjecam kao da sam pred kraj koliko sam ponekad ogromna ..zelim vam svima lijep vikend ..uzivajmo u suncu ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.