Bebac sacekaj jos malo pa ce postat nerazdvojni. Moj je alergicar + kuhar i higijena mu je jedna od tezih opsesija. Kad smo trebali pocet zivit zajedno nije dolazilo u obzir da cure idu samnom. Na kraju sam macu ostavila kod mame, a pasicu uzela sa sobom. Ok, pasica moze al ce biti vani. Ok, vani je mrak i hladno pa pasica moze u hodnik. Ok, pasica je sama u hodniku pa ce samo veceras u dnevni da nije sama. Pasica ne moze biti na podu jer je tvrdo pa nek dodje k nama na kauc. Jel pasica jela? Koliko si joj dana? Zasto joj brojis kekse? Nemoj vikat na nju past ce u depresiju, ona je osjetljiva. Jel se tebi cini da njoj nije dobro? Zasto joj dlaka tu tako ide? Di su joj dokumenti, idem ja s njom kod veterinara ipak.
Na kraju je prije 2god i maca dosla kod nas i isto je kenjao protiv nje. Maca je inace datebogsacuva prema drugim ljudima, al njega bas voli. Skompali su se na prvu i sve oko nje radi osim wca. To ne moze i povraca 🤣
A ne ne moj nazalost nece bit nikad takav.. Al ja zahvalna da ga pusti i ovo. Na kauc ne zelim ni ja. Uzmem ga u krilo ako da. Ako ne smo dole na podu i uzivamo 😊
Jutro cure. Zelim svima ugodan vikend 🥰
Rio na 21 mi djeluje veci nego na 22 😂 i samoj mi nekad tako izgleda..
Bas si zgodna trudnica 😘
Baby girl 💜
Evo sam napravila nekakav kolaz s vise slika. Primjecujem da mi trbuh jako sporo raste 🤣
https://ibb.co/NyQ7DcZ
Bas je lijep stomak .😍cestitam ..mada je tesko imati realne slike bar ja mislim ponekad je tako veliki a ponekad kao da se smanji ..tako imam osjecaj u svakom slucaju ujuteo je mnogo manji ..Moj problem je nemam pravo ogledalo kako da se uslikam jel imam samo jedno u stanu i to u kupatilu 🙄 i nekako sam lijena da se slikam ..a kako vidim procice me sve pa cu da se kajem jel necu imati slike ...u svakom slucaju vrjedno biljezi dalje da imas na kraju sve slike bice to lijepa uspomena
Evo sam napravila nekakav kolaz s vise slika. Primjecujem da mi trbuh jako sporo raste 🤣
https://ibb.co/NyQ7DcZ
I meni se cini da ti je manji ovaj tj😂🤣😂i stalno mi se cini da ti je isti, ali to ti ovisi i o slici...ali lijepa si trudnica🥰kod mene se ful vidi razlika jer u 18.tj ga skoro nije ni bilo😂🤣sad iskocio, ali isto mi se cini veci u 22,nego23.🤣😂🤣
💙
Rio aaa, ma divan je trbusak, bas si zgodna trudnicica 😍😍
Bebac moj muz je bio strasno protiv pasa, trebalo je vise od godinu i pol da probavi Messija iako ga je on nabavio nakon mog spontanog jer je znao da ja obozavam pse. A sad...ludi su jedan za drugim. Kad sam ja onda povracala on ga je setao po triput dnevno, brisao sapice i guzu, vesele se jedan drugome kad se vide... Polako, sve to nadodje ☺️ A pasic je jos mici, narast ce on brzo i shvatit gdje sto smije i ne smije, i nas voli papuce, carape, koristene rucnike i nosen donji ves 😂😛
Fluffy apsolutno te razumijem... I sama sam u komi kad se sjetim da sam jela cajnu salamu i cvarke, doduse ove iz ducana. Malo me stric umirio, on je veterinar, rekao je da je toksoplazmoza prilicno rijetka i da se covjek u biti jako tesko zarazi njome. A sad slusaj ovu horor pricu; kad sam bila trudna s malim, taj dan podignem nalaze upravo od TORCHA i odem kod prijateljice na kavu, njena macka me ogrebe iz cista mira po nozi do krvi. Macka je kucna ali ide okolo a njihova kuca je u prigradu Crikvenice. Tih dana su bili naslovi po novinama da se upravo na tom podrucju pojavilo nekoliko bijesnih lisica i kuna. Pao mi je mrak na oci! Stric zvao epidemiolosku sluzbu u Rijeci, zena me jako umirila i nismo ponovili pretragu jer bi ja umrla od straha. Do poroda sam.bila u strahu...
Hvala curke na komplimentima ❤️😘 ne opterecujem se velicinom dokle god znam da je s malenim sve ok i da lijepo napreduje kako treba. A trbuh ce narasti 🤣 doci ce period kad ce mi pocet ici na zivce. Samo sam nekako ocekivala da ce to sad jako brzo rasti i da ce biti drasticna razlika, al ocito nismo sve iste 🤷🏻♀️
Ja sam ti ful panicarila da imam mali trbuh jer su me svi ispitivsli di ti je trbuh, ali onda je krenulo. Ma bolje manji jer si pokretnija🤣😂🤣ali ni to nije vazno, sve cemo mi potrpiti,glavno da su bebice superrr🥰🥰🥰
💙
Fluffy razumijem te, ja skuzila kad sam rezala meso da imam neku ranicu i umrla od straha, sad sve radim s rukavicama...a na pocetku trudnoce sam bila u gostima i dali mi jabuku na tanjuru s nozem koja nije bila oprana. Kad sam pojela pola, kazu pa nije ti oprana, mislili da ces cistiti koru. Ja sam luda bila!!! Pa kako mozes dati neoprano???!!!😤😤😤ali kazu da je toxo stvarno rijetka, a nadam se isto i za listeriju🙏vec sam ko luđak
💙
Evo i moja jedna slicica, kukala sam da mi je mali, sad mi se cini prevelik😂🤣🤔😜
https://ibb.co/M5vyPjJ
💙
Rio i Rose divni su vam trbuscici
Indy hahah bas me zanima koliko si to ti "ogromna", ja sam u pocetku brinula jer stvarno sam bila ravna, a jos blizanci, nigdje trbuha, a onda je krenulo ...ovih dana imam i napadaje gladi koji ne prestaju cak ni kad jedem 😅 sad je to vec trbuh s kakvim sam vidjela da zene idu rodit 🤣 a onda jos na sve strane citam da mi tek krece debljanje, cak ne raste toliko kilaza moja koliko je trbuh zbilja sve veci i veci 🥰🤭
Nasla sam na nekom papiru tu iz hitne da su mjerili, ja to nisam dozivjela uopce i nisu mi rekli, valjda su samo upisivali i kasnije samo ubacili u moju "plahticu sa papirima", sa 24+3tt su bili oko 700g, imas li ti ili koja od vas curke mjere u tom tjednu, jel to okej?
Rose, ja sam baš jučer pitala za ta kolica, ali moji postovi su uglavnom nevidljivi eovyn je javila da ih je kupila i da je jako zadovoljna. Ja sam otišla u Baby Centar ali tu u Puli nemaju Kendo nego samo Muum model. Uglavnom samo konstrukcija, veličina kotača i sportski dio su različiti, košara i jaje su isti na oba modela. Muum je dosta glomazniji i teži od Kendo, ali i ja i dečko smo se oduševili s jednostavnošću sklapanja, rasklapanja, zamjenom sjedala, ma svime, materijali da ni ne pričam, predivni, anatomski madrac u košari sa uvezanim dijelom protiv zaležane glavice, jaje je i-size... Ma uglavnom, i dečko i ja smo izašli iz dućana oduševljeni kolicima, i definitivno bi uzeli Kendo model jer nije toliko velik i težak, samo što ima manje kotače.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji