Daa i ja se pitam gdje je vrapcic. Cekam da javi da je sve u redu i da je osjetila svoju curicu.
Rose, još samo jedna stvarčica, znam da si u Rijeci ali ako ti nije problem otići u Zg ili naručiti online, dućan All4kids je glavni uvoznik za Jane kolica i jako često im budu na akciji. I sad imaju vikend akciju na jednu boju. Naravno, ako se odlučite za njih.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rio i Rose divni su vam trbusciciIndy hahah bas me zanima koliko si to ti "ogromna", ja sam u pocetku brinula jer stvarno sam bila ravna, a jos blizanci, nigdje trbuha, a onda je krenulo …ovih dana imam i napadaje gladi koji ne prestaju cak ni kad jedem 😅 sad je to vec trbuh s kakvim sam vidjela da zene idu rodit 🤣 a onda jos na sve strane citam da mi tek krece debljanje, cak ne raste toliko kilaza moja koliko je trbuh zbilja sve veci i veci 🥰🤭
Nasla sam na nekom papiru tu iz hitne da su mjerili, ja to nisam dozivjela uopce i nisu mi rekli, valjda su samo upisivali i kasnije samo ubacili u moju "plahticu sa papirima", sa 24+3tt su bili oko 700g, imas li ti ili koja od vas curke mjere u tom tjednu, jel to okej?
Ja cu pokusati posle sa se slikam pa da ubacim moj stomak ako uspem iskreno ne snalazim se sa ubacivanjem slika..vidite da nemam ni te nedelje u opisu 😏ja imam mjere od 17.2 i mjere su 600 i nesto malo vise gr.to je sve uredu ..jel da nije uredu nebi samo upisali vec bi ti zakazali odmah iduci termin samo da se mjere bebe ..kod mene je bila neka mala razlika i zato sam trebala sad 17 da idem samo da to mjerenje da radim al mislim sa necu da idem zbog sve ove situacije jel razlika je bila minimalna radilo se o 40 gr.jel sam ja posle tog snimanja bila kod moje dok.pa se izmedju smanjila jos razlika ...Samo ne znam kod tebe nisam upamtila imas 2 placente ili jednu ???tvoji su isto dvojajcani dok su curica i decko ..ne brini to je sve uredu nase bebe ce uvjek biti manje nego kad je samo jedna ..
I jos nesto Dora nemoj dase ravnas sa curama koje imaju samo jednu bebu ..Mi sto nas je vise spadamo u drugu skupinu 😊😊😊.Nista se ne sikiraj bebe su ti taman vjeruj mi ..
Kaktusice, joj uzas...mogu mislit pod kojim stresom si bila. Trudnoca je stvarno posebno stanje, i divim se zenama koje je produ bezbrizno. Meni je panika drugo ime otkad sam ugledala plusic.
Rose, sjecam se te price s jabukom. Stvarno ne razumijem ljude koji mogu nekom ponuditi bilo koji komad voca, da ga prije ne operu😒. Trbuscic je predivan, isto kao i od Rio🥰🥰. Moj je veliki dosta😅. Slikat cu se kad stignem pa posaljem 😀
Indy hvala ti draga, ja isto mislim da su u redu, ali nemam se s kim usporedit, a vjeruj mi da se bojim ic googlat pa izbjegavam moj dr. je rekao da se s tim nicim ne trebam zamarat i da cemo iza 25og tt gledat, a ovo sam nasla skroz slucajno te izmjere..premda, ja sam sitna, a ni muz nije neki visok ili nabijen pa mi je i prirodno da ce i djecica bit sitnija 🥰🤗
Ako zelis imat potpis onu trakicu kako vecina cura ima, na bivsoj temi na stranici 22 su ti detaljne upute kako je stavit, haha ja sam zapamtila da imamo isti dan termin pa po tome uvijek znam koliko si i bez trakice 🤩
Pozdrav curke!
Ma ova curica će nas izluditi već sad... Mislim da sam sijede dobila i ja, ali i muž također. Ja ne znam što je ona izvodila ili sam ju ja nadrogirala sa čajem od kamice koji sam jučer pila pa se jadna uspavala i bila bez ikakvih pokreta do danas. Uglavnom tek se prije pola sata javila normalno da sam je baš vidjela i osjetila. No sinoć sam popila 2 litre vode da što prije izbacim kamilicu iz organizma. Ja se nadam da je nalazila neki svoj novi položaj, jer je sad već oko kile, možda i više, pa ima sve manje mjesta... Uglavnom eto javila se tvrdoglava mala, al nekako slabije nego inače... Ne lupa me onako pošteno kako je do sada znala... A molim Boga da je sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage trudnice,
molim vas za pomoć u provođenju istraživanja stavova trudnica u RH o cijepljenju djece.
Istraživanje provodim u svrhu izrade diplomskog rada pri Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Rezultati istraživanja mogli bi pomoći unaprijediti komunikaciju između zdravstvenih djelatnika i trudnica s ciljem da se osnaži buduće majke u donošenju ove važne odluke. Sudjelovanje je dobrovoljno i potpuno anonimno.
Anketi možete pristupiti ovdje: http://tiny.cc/5nbvkz
Puno vam hvala!
Rio 😂😂 fali mi 16tt. kad sam isla slagat kolaz sam vidjela da imam 3 obleke pa odlucila njih izmjenjivati 😂😂 sad moram paziti da se nw poremeti redosljed 😂
Dora poceli smo rast i zaokruzivat se 🥰
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji