Jedno pitanje . Da li ijedna od va stavljala kroz trudnocu mast(domacu svinjsku) dolje kao oblogu? Da li se smije? Inace je dobra ali su za trudnocu misljenja razlicita...
Jeste citale, jucer rodila jedna zena zarazeno dijete koronom. 😮 Do sad se nisam bojala.. Vise mi nije svejedno..
Beba se ne moze zaraziti ako mama npr. dobije u trudnoci ali kada se rodi moze. Mislim da je to bilo u Britaniji a oni su odlucili pustiti sve pa kako bude, nikakvih restrikcija kod njih nema. Strasni nemar...
Jedno pitanje . Da li ijedna od va stavljala kroz trudnocu mast(domacu svinjsku) dolje kao oblogu? Da li se smije? Inace je dobra ali su za trudnocu misljenja razlicita…
Joj ja sam ti veliki protivnik tih prirodnih lijekova i narodne medicine oko ovakvih stvari. Drugo su cajevi, kremice i sl. ali nikad ne bi stavljala mast dolje na tako vlazno mjesto ili kapala ulja u usi, gurala cesnjak u vaginu... Ali to sam ja...
Hej curke!
Vrapcic, bas mi je drago da ti je jastuk super i da si tako zadovoljna 🎀 meni se cini da ga je nasa Nikita jako nahvalila i da smo ga onda bebac i ja kupile nakon toga 🤭
Daisy uspori zeno, nek netko drugi trci oko majstora! 😬 odmori i predahni, proci ce bol 😘
Ena, nemoj brinut mila, imamo mi jos dugo do poroda, smirit ce se do onda cijela ta situacija s koronom! 😘
Maaree drzi se! Ti tjedni oko 20og su zbilja nekako najbolniji, posteljica se dize prema gore, bebice sve vise rastu i prave si mjesta, ligamenti se rastezu, bila si jucer i cula da je sve dobro..p.s.jesu ti mozda radili briseve ili urinokulturu da nemas slucajno kakvu bakteriju il nesto pa da ti je od toga?
Maaree slazem s kaktusicom, pogotovo u trudnoci, ali isto, to sam ja, uvijek vise vjerujem medicini i znanosti 😬😬
And nemam pojma, ali njih bez problema mozes dobit telefonski i pitat kakva je situacija i koje su upute!
And možda najbolje nazvati na oba mjesta 🤷♀️ Ipak je izvanredna situacija, pa da ne ideš bezveze..
M_marree ja ti se bojim tako mazati s nekim tim domaćim pripravcima. Jedino što sam takvog koristila je bio mix domaći, točnije ulje za rodnicu, ali žena je doktorica, završila medicinu, pa zna što radi tako da sam se jedino to usudila. Inače sam dosta plašljiva tako što se tih domaćih stvari / pripravaka tiče.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hej curke!
Vrapcic, bas mi je drago da ti je jastuk super i da si tako zadovoljna 🎀 meni se cini da ga je nasa Nikita jako nahvalila i da smo ga onda bebac i ja kupile nakon toga 🤭
Daisy uspori zeno, nek netko drugi trci oko majstora! 😬 odmori i predahni, proci ce bol 😘
Ena, nemoj brinut mila, imamo mi jos dugo do poroda, smirit ce se do onda cijela ta situacija s koronom! 😘
Maaree drzi se! Ti tjedni oko 20og su zbilja nekako najbolniji, posteljica se dize prema gore, bebice sve vise rastu i prave si mjesta, ligamenti se rastezu, bila si jucer i cula da je sve dobro..p.s.jesu ti mozda radili briseve ili urinokulturu da nemas slucajno kakvu bakteriju il nesto pa da ti je od toga?
Nisu nista.. samo mi je cerviks omeksan i imam mlijecni iscjedat pa sam dobila vaginalete.. Ostalo je kaze sve uredno.. Urin mi je ok,radila prije tjedan i po.. Za 2 tjedan je rekla da ju nazovem za kontrolu da se dogovorimo gdje da dodjem,jer su obustavljeni pregledi do daljnjeg.. Nadam se da ce do tad odmorom smirit se ovo
Djevojke hvala vam na savjetima ❤❤
Pozdrav curke,
trebala bi slj tj ici vaditi krvnu grupu i testove senzibilizacije…dali netko zna kakva je situacija u Petrovoj? Dali normalno sve funkcionira ili?
Jeli to moramo nuzno u bolnici? Ja sam u St i moram ponoviti sad u 28 tt pa opet u 32 tt jer sam RH- krvna grupa. Ne ide mi se bas u bolnicu pa bih privatno ili jos bolje angazirala one sto dodu kuci vaditi krv pa transportiraju. Ima li netko iskustva? Svakako cu nazvati u ponedjeljak odjel pa pitati sto se moze a da ne dolazim medu hrpu ljudi
Curke koliko bh kontrakcija smo zaključile da je normalno? Bitno da nisu u pravilnim razmacima, jel tako? Tipa svakih 5 ili 10 minuta? Mene danas ubiše u pojam.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Maree, ja ti ne bih preporucila stavljati to na intimne dijelove, posebno ne u trudnoci. Ne znam i koliko je inace dobra. Cula sam da ljudima znaju savjetovati kao sterilnu gazu utopiti u svinjsku mast...bitno da je gaza sterilna, kakva je mast, to je upitnik😂😅. U svakom slucaju ni van trudnoce. Ima biljnih vaginaleta danas i kremica koje su prosle kontrole i bezbrizno ih mozes stavljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji