Mravicak ne steze me trbuh,to mi je rekla ako buee da se javim,ali bol je samo dole.. Jucer sam bila s bebom sve ok..
Vrapcic I ja pijem magmezij svaki dan,nadam se da ce popustiti sad na bolovanju,odmarat cu.. Ali sinoc i jutros je bas ono,da li mozda i nakon pregleda.. Ali primirit ce se nadam se..
M_maaree nadam se da će ti se primiriti, no svakako se javi doktoru ako tako nastavi da se uvjeriš da je sve ok..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic hvala ti ❤️ sad si i ja licim na trudnicu 😁
Curke jucer sam pitala za onu stranicu mali zakladi. Uglavnom, sad imaju akciju na sve - 15%, vidjela sam i bugaboo kolica koja ste mnoge spominjali pa si bacite pogled. Mene je mucila carina, odgovorili su mi da nema carine, dostava je 12.9 eura jedina za dubrovnik i okolicu se carini jer ide preko bosne i traje malo duze dostava
Baby girl 💜
Da vas malo nasmijem:
https://ibb.co/VtGnrTn 😂😂😂
🤣🤣😂🤣jos malo i tako ce biti
💙
Cure koje gledate kolica. Ima slovenska stranica vozicki.net,imaju fora kolica, trenutno do nekih 300e, 3u1. Valja skicnut, imaju dostavu u hr. 😉
Jako jeftino, ne znam kako tsko jeftino, ali pogledam
💙
Mravicak ne steze me trbuh,to mi je rekla ako buee da se javim,ali bol je samo dole.. Jucer sam bila s bebom sve ok..
Vrapcic I ja pijem magmezij svaki dan,nadam se da ce popustiti sad na bolovanju,odmarat cu.. Ali sinoc i jutros je bas ono,da li mozda i nakon pregleda.. Ali primirit ce se nadam se..
Ajme oprosti, ne znam kako nisam vidjela da si bila. Stvarno nas je puno
Vidim da ste se raspisale o veličini bebica. Sve je to individualno. Meni je bebica manja što se tiče kg. Ali je duga. Mene jedino brine taj mjehur, za sve piše da je uredno ali za mjehur da je dosta manji. A na nalazu privatnika piše vidljiv (nije dodao opaski uredan).
Dora i sve ostale trudnice s blizancima, nemojte se uspoređivati s nama. Blizančeki su uvijek manji.
Kao i naši trbusi. Moj stoji skroz dolje, ispod grudi može cijela ruka stati, a frendici skroz gore.
A mozda je dovoljno da pise vidljiv, sigurno je sve ok, ali pitaj iduci put ako te to muci. Sad gledam sto meni pise, mjehur se ni ne spominje. Nabraja se glava,srce s4komorice,kraljeznica, ekstremiteti, unutarnji organi urednog smjestaja, lice uredno formirano, pupkovina 3krvne zile
Svakako ce ona to pogledati jer je u trudničkoj napisala "mjehur po mjerama malen", a ovaj privatnik je napisao dva tjedna prije samo "vidljiv".
Sjecam se da si to spominjala i ko da si rekla da je spomenula da je mozda piskila pa zato…ili sam pomijesala
Dobro se sjećaš. To je rekla, bar ja mislim, da me umiri jer sam pozelenila kada je spomenula taj mjehur
Trbuščići su vam svi prekrasni☺️
Ja imam neke radove na krovu pa sam bila u spremanju ručka i dvorenju majstora, pa dok sam to sve pospremila.... kao da imam sto kila i toliko godina🙈
Evo skuhala si kavicu i osjetim da me bas fest boli lijeva prepona pa sve do jajnika gore, izgleda da sam se preforsala danas😓
Jeste citale, jucer rodila jedna zena zarazeno dijete koronom. 😮 Do sad se nisam bojala.. Vise mi nije svejedno..
Pozdrav curke,
trebala bi slj tj ici vaditi krvnu grupu i testove senzibilizacije...dali netko zna kakva je situacija u Petrovoj? Dali normalno sve funkcionira ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji