Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    14. Ožujak 2020. 11:38

Za tu cijenu savršenstvo od kolica po meni. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

ena0206
    14. Ožujak 2020. 11:40

Rio i Rose divni su stomacici. 🥰
    Dora ja nemam mjere od tog tjedna.. Pa ti ne mogu pomoci. Prijateljica je bila trudna 24+0 deckic je bio 850 g.. Ali je on bio dosta napredniji.
    Moj sa 26+1 je bio 1100... 

Nikita206
    14. Ožujak 2020. 11:42

I još nešto što mi je suuuper, nema mijenjanja adaptera, svako sjedalo ima već ugrađene adaptere za postavljanje na konstrukciju. Meni je to preodlično. I da, košara je sklopiva isto 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    14. Ožujak 2020. 11:44

Nikita nisi ti nama nevidljiva sunce ti milo zarko 😘😘
    Rose ti si plavusa?! Ja te bas nekako zamisljala kao crnku ☺️ Bas ti je lijep trbuscic, taman 😍

Rose1

Nikita206

Rose, ja sam baš jučer pitala za ta kolica, ali moji postovi su uglavnom nevidljivieovyn je javila da ih je kupila i da je jako zadovoljna. Ja sam otišla u Baby Centar ali tu u Puli nemaju Kendo nego samo Muum model. Uglavnom samo konstrukcija, veličina kotača i sportski dio su različiti, košara i jaje su isti na oba modela. Muum je dosta glomazniji i teži od Kendo, ali i ja i dečko smo se oduševili s jednostavnošću sklapanja, rasklapanja, zamjenom sjedala, ma svime, materijali da ni ne pričam, predivni, anatomski madrac u košari sa uvezanim dijelom protiv zaležane glavice, jaje je i-size… Ma uglavnom, i dečko i ja smo izašli iz dućana oduševljeni kolicima, i definitivno bi uzeli Kendo model jer nije toliko velik i težak, samo što ima manje kotače.

Hvalaaaa ti puuuno na detaljnom opisu🤗ja sam malo citala i stvarno se cine top, a i cijena je super s obzirim na neka druga...Anex i Tako mi se isto cine skroz ok, anex je na akciji u bigbaby...nadam se da cu naci nesto od toga na akciji i u 5.mj...jos mi rano

💙

yvette

Ena cestitam na ulasku u zadnje tromjesecje 🎉🎊🎉🎉

ena0206
    14. Ožujak 2020. 11:45

yvette

Ena cestitam na ulasku u zadnje tromjesecje 🎉🎊🎉🎉

Hvala draga. 🥰

Rose1
    14. Ožujak 2020. 11:51

Hvala cure🥰🤗❤
    Kaktusica hehehe da, plavusa, do negdje srednje skole prirodna pa mi pocela tamniti, sad se farbam jer mi bas neka glupa ta prirodna sivkasta🤣😂🤣
    Rio da, kazu da kod prve trudnoce kasnije iskoci trbuh jer misici to jos drze
    Nikita odlicnooo, definitivno su mi sad među favoritima

💙

Dora4
    14. Ožujak 2020. 11:52

Ena i Yvette cestitam na punim tjednima 🥰🥰💪🏼🎀💙🌸
    Thx na mjericama, mozda se jos koja javi..
    Nikita nista ti nisi nevidljiva!! 🙂😘 ja sam se javila da nemam pojma jer ne gledam kolica za jedno..p.s. tako si ih detaljno i strucno recenzirala da bi ti mogli dat neki popust 
    Vrapcic di siii??? Sigurno uzivas negdje na suncu ☀️ 

dana130
    14. Ožujak 2020. 12:03

Curke cestitke nanulasku u 3.tromjesecje 🥰🥰
    Rio, meni se koj cinio u 19 veci bego u 20 cak je i muz primjetio pa me uhvatila oanika za promjenu ali, nakon toga sam bila na pregledu i sve okej 😁
    Rose, moji misicu su slabi 😂 pogotovo trbusni haha.
    Evo i nas od neki dan. https://ibb.co/QQs5PBN
    Ja idem do grada malo prosetat neki poklon samo pokupit, imam oko 3 km, taman malo udahnut zraka i protegnut noge. Malo nam bura puse ali je sunca pa ce dobro doci nalo svjezeg zraka 😁

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.