Rose jel neko pisao da ne uzeo Jane kolica 🤷🏼♀️Nesto mi stoji da sam procitala, nemam iskustva s njima!
Jutrooo curee.
Ja sam jucer otisla s dvije prijateljice na kavu, i onda me posjetila frendica migrena, tako da sam cim sam dosla kuci morala zatvoriti oci, popila 2 lupoceta i tako do jutra uz budjenja. Ogtt mi je dobar, nalaz mi je kod doktorice, pa mi je sestra samo rekla dobro je, nisi slatka, vrijednosti ne znam..
Dora jooj te sugave gljivice, a i meni bi mogle doci koliko sam jucer jos slatkoga pojela.
Vrapcic sretan ti rodjendan sa zakasnjenjem i neka ovo bude najbolja godina u zivotu ♥️
Kaktusica gledala sam na stranici babycentar, a on je u Ri pa se nadam da ima, bar2000 kn su jeftinija od peg perega, oko 5000 su i Tako kolica pa malo gledam
Eovyn supeeer, hvala na info
Trancie hvala, Eovyn kaze da je pisala😉
💙
Rio vrijeme je 😻ja sam se neki dan slikala ujutro i navecer koda je 2 mjeseca razlike 🤣🤣🤣
Ja svoju saljem na zaokruzenih 20 tjedana 🥳
Evo kazu jos 5 slucajeva korone 🤦🏼♀️ Za dva tri dana bit ce ih stotine bojim se
JutroOoOoOo mamasite
Bebac daj mu malo makovog mlijeka pa ce odrapit bar do 9 😋 mozda kuzi da stize bebica i predosjeca da ce te morat dijelit pa reagira cak na nekoj nesvjesnoj razini 😥
Divan dan svima 😘😘
Meni stigla vaginaletica za veceras 💪🏼i jos sam se jutros uspjela otusirat i oprat kosu bez da crknem 🤩💗🥰 hvala vam sto ste me umirile da nema gljive i po rukama
Rio i ako ima jos koja, cestitam na zaokruzenom tjednu!! Iducu subotu ulazis u 6.mjesec 🥰
Dorahvala 😁 bas sam sister poslala poruku jesam ja sad u 6om mj ili tek iduci tj kad bude punih 23. Buni me to sve malo.
Cestitam🎉🎉🎉od punih 23 si u 6mj, bar tako meni pise🤷♀️
💙
Jutro curke 😀😀😀 Nadam se da ste mi sve dobro i da cete provedti vikend ugodno. Meni su muz i svi iz uze obitelji u zdravstvenom sustavu, tako da svi rade i svi su u kaosu ovih dana. Osjecam se malo usamljeno 😅 nadam se da ce se brzo smiriti ovo oko korone, i da ce se makar panika smanjiti na minimum. Ljudi se spricaju s antisepticima radi korone, a ja drzim antiseptike doma strahujuc od toksoplazme 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji