Vrapcic evo utjesit cu te pa reci da je to normalno, ovih par dana si uznemirena i zabrinuta i sve to bebice osjete, jos je mozda i caj tome pridonio. Sto kaze Dora,mozda se i okrenula tsko da nema dovoljno manevra a sutra se okrene da te izbuba cijelu... Ali najprije je od stresa, jos ako strepis, diras se,, pipkas, lupkas, cekas samo se uznemiris. Evo bas me moj ginekolog danas umirio i rekao da jace lupanje krene tek nakon 25.tjedna. Ja sam to i zaboravila.
Vrapcic da normalni su otkucaji, jer sam stalno spojena na ctg pa znam vise sve oko toga.
Ne brini, moja beba isto kao da se drugacije namjesti pa je slabije osjecam.. Kao da mi udje duboko u stomak. Ne mogu je ni pod rukom osjetit a kamo li da osjetim udarce. A nije bas da je malesan, ima tjedan dana je bio 1100 tezak..
Dora ma nisu gljive ako ti je tako na rukama. Mene tako peku i zatezu, i ja sam.sad namazala s kariteom, dobro si me podsjetila.
Meni maloprije tako krv potekla iz nosa, uzas. Nije vec 2 mjeseca sigurno.
Dora to su ti ruke od alkohola i dezinficijensa takve nebrini mi koje radimo s time imamo takve ruke nisu to gljivice samo si mazi s kremom😉
Hvala vam amber i kaktusica
Kaktusica tamponcice u nosnice 🚀🚀
Laku noc drage moje 🤰
Dora nemam rijeci draga, zalosne su mi te nase bolnice, ali nesto pozitivno u tome-dragi ce ti opet moci svasta donijeti. A jel te svrbi?
Po rukama ti nisu gljivice, od pranjs i svega ti se isuse, mazi stslno, meni zimi popucaju do krvi, svrbuckaju ako ne mazem
💙
Vrapcic ne brini, sve je to normalno kao sto kazu cure
Laku noc drage moje iako ja vec 2sata spavam na kaucu, a gledam kso film😂🤣😂
💙
Dakle…ono sto sam rekla za s**nja petkom..haha
Bila vizita, stigao nalaz stupnja cistoce, imam gljivice 😥 do sad uvijek sve tip top, reko dobro, ne dao Bog veceg zla! Ali pazite sad apsurda, oni u bolnici nemaju apsolutno nista za gljivice 🤪 ne znam sto bi mislila i rekla pa cu se evo suzdrzat od komentara..kao nek mi muz sutra donese!
Znaci kad bolnica nema lijek koji bi definitivno trebala imat onda je u redu bez obzira na karantene, epidemije, pm-e, korone, viruse, gripe i sve ostalo da moj muz useta u bolnicu i donese mi iz ljekarne kupljeni lijek, ali za vrecu gaca se tresem cijeli dan oce ga pustit…e lijepa moja drzavice!
Yvette u sklopu bolnice je, al sad kad cujem da muz dolazi lijepo slazem jos jedan popisali sam odlucila da necu kinderice papat da ne pogorsam gljivetine 🤢
Dali su mi recept za canesten 1combi, ugl 1 tbl, al udarna kao..da ne prckam dolje sad 6 dana kad mi je vec situacija dolje takva kakva je..
Kakav apsurd😒
Samo hrabro s tim dosadnim gljivicama🤓
Jutro cure. Hvala na zeljama za bratica...
Ovo moje dijete je sve lude. Evo ga budan od prije 5 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji