Dakle…ono sto sam rekla za s**nja petkom..haha
Bila vizita, stigao nalaz stupnja cistoce, imam gljivice 😥 do sad uvijek sve tip top, reko dobro, ne dao Bog veceg zla! Ali pazite sad apsurda, oni u bolnici nemaju apsolutno nista za gljivice 🤪 ne znam sto bi mislila i rekla pa cu se evo suzdrzat od komentara..kao nek mi muz sutra donese!
Znaci kad bolnica nema lijek koji bi definitivno trebala imat onda je u redu bez obzira na karantene, epidemije, pm-e, korone, viruse, gripe i sve ostalo da moj muz useta u bolnicu i donese mi iz ljekarne kupljeni lijek, ali za vrecu gaca se tresem cijeli dan oce ga pustit…e lijepa moja drzavice!
Yvette u sklopu bolnice je, al sad kad cujem da muz dolazi lijepo slazem jos jedan popisali sam odlucila da necu kinderice papat da ne pogorsam gljivetine 🤢
Dali su mi recept za canesten 1combi, ugl 1 tbl, al udarna kao..da ne prckam dolje sad 6 dana kad mi je vec situacija dolje takva kakva je..
Od svega je to jos i najbolje. Da si mogla birati, sigurno bi gljivetine lude izabrala😉 Eto razlog dostave hrane 😃😃🍩
Hahahah u sumici gljivice ..huja hoooj!
I jos dr. kaze da se u kutiji s tom jednom vaginaletom dobije i krema, a posto nemam nikakvih svrbeza ni niceg da to slobodno dam muzu da se on maze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pukla sam od smijeha, reko hvala na brini, al muz je svoje odradio u 10mj, a odnosa nema od samog pocetka 🤪😅
Radje da se oni malo pobrinu da rezervne kolute wc papira ne stavljaju na kante za smece 🤢
Jadni naši mužići. Kad navale na nas na ljeto, ima da sve gori haha 🔥🔥😉😂
Jaooo, a moja Dora , da nije zalosno bilo bi smijesno... Pa u kakvoj drzavi zivimo zivote... Ajde gljivice su najmanji problem, to ce proci zacas. A za ruke znam, i moje su katastrofa, stalbo ih perem u plivaseptu, uzas.
BlackLioness u tim tjednima sam stalno imala neka probadanja i tad mi je najvise trbuh bas naglo rastao i rastezao se da je bila vidljiva razlika u roku dana! A bebice sam osjetila leptirice sa 17tt, onda valjda 10ak dana nista, onda oko 20tt baloncice i tek zadnjih 10ak dana lupkanja i da vidim nekad bas na povrsini trbuha ovo kako cure opisuju! Kak ti je i kaktusica napisala, ja isto ako nije neizdrziva bol ili krv ili tako nesto, ono kad znas da nesto ne stima, kad je preslo granicu onda dizem frku, ovo sve ostalo pripisujem sirenjima, pomicanjima, bh kontrakcijama i nekim normalnim tijekom, pogotovo kad se jave curke u slicnim tjednima pa vidim da nas vise ima iste simptome, odmah se umirim onda 🤗
Mrvičak bas si to lijepo sazela, sve je receno u ovom druga obitelj, tako i ja osjecam 🥰
Zao mi je za mamin hotel, joooj 😣
Glavno da mala Dorica veselo pliva i akrobacije radi
Hahaha stalno zezam muza kad krenemo u akciju nakon ovoliko suše, ne bi me iznenadilo da mi smućka jedne duplice i prirodno 🤣 njemu nije bas smijesna sala hahaha bar od kad je vidio cijene svih baby stvari i muski ko muski, jel to znaci da bi trebali mini bus kupit 🤣
Kaktusica ma smijesno je! Humor je posljedni izlaz (uz guzu hahahah) ...nekom padne grah, nekom narastu gljive 🤣😬😅
Kaktusica evo tako izgledaju nakon mazanja..nisu gljive onda, ha? 🥰 Samo taj papir katastrofa i precesto pranje ruku 😣
Vecer curke!
Nisam se javljala par dana, pratim vas redovno ali nemam sto napisati.
Cekam iduci cetvrtak za pregled i molim boga da je nalaz nepromjenjen, tad cu takoder saznati rezultate ogtt jer nas dom zdravlja salje mailom direkt gin.
Nalaz od testova senzibilizacije je negativan, tako da je i to ok.
Bebonja je jako aktivan, imam izbocine i grbicr po trbuhu, stavila bi video al ne znam kako i tako.. ..
..
Dora, draga drzi se!
Ostale cure na mirovanjima i tegobama takoder drzite se. Evo ja vec mjesec dana na strogom, prolazi vrijeme. Mi to mozemo!💪
..
Curke s urednim pregledima, cestitke i nek se tako i nastavi. A svim ostalim curkama u nadolazecim pregledima zelim da nam donesu lijepe vijesti.
Curke ja sam danas malo u strahu, beba mi se malo javlja kao tebi jučer Kaktusice. Popila sam danas dosta čaja od kamilice, što mislite jesam li je uspavala sa čejem pa spava i umirila se jako? Na baby watcheru je otkucaj bili između 120-140... Baš sam se prestrašila... Inače je dosta živahna...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ivcy hvala, ma da, vrijeme prodje ovak il onak, javi nam se, ne moras nista specijalno neku temu, ali malo brze vrijeme prodje uz curke tu 🤗 super za testove senzibilizacije, bit ce o ogtt dobar, ne brini! Znaci mrvičak i ti ste nam isti dan na pregledu 💪🏼💪🏼 super, volim puno dobrih vijesti!!
Vrapcic mislim da je okrenula guzu i lupka ti po organima pa je ne osjetis prema van 🙂 jesi probala malo s cokoladom je razbudit? Stvarno vjerujem da nemas razloga za brigu, znas da nisu svaki dan jednako aktivne, vjerovatno i osjeti da brines pa se primirila, opusti se, tu je u busici na sigurnom i toplom i sve je u redu!! 😘 😉
O Bože pa sad su otkucaj od 120-167, pa jel to normalno!?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji