Da, kao za carski cu napisat nesto pa pobjeze 😁
Ja se isto ne sjecam da mi je ubod za spinalnu bio neki grozan, doista me vise braunila na ruci smetala i to mjesto me jos danima na ruci bolilo 😁
A osjecaj dok vade dijete je kao da vam ga cupaju, meni osobno nije bio neugodan. Ali opcenito je meni carski ostao u dobrom sjecanju, nista traumaticno. Gledala sam ja gore na lampi malo sta rade 😁 steta onog paravana 😁
Ali ipak se nadam vaginalnom ovaj put, pa da mogu usporedit (mozda sam luda, haha 😁 ). Ja se evo nadam da ce to krenut tamo oko 38.tjedna 😁 zadnji put sam bila zabetonirana do kraja, kao sto je netko napisao, unatoc svom mom muvingu... Nadam se da nece ne bit slucaj i ovaj put 😕 nikad zadovoljna 😁
Ena držim ti fige da izdržiš barem ta dva tjedna još! Sretno draga sa svim! 💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena nemoj da se bojis. Meni je doktorica na proslom ctg-u sa 34tt rekla da oni od tog tjedna vise ne sprjecavaju porod, vec ako je doslo do toga, da onda puste da se desi, jer su bebe od 34.tt sposobne na prilagodbu vanjskom svijetu, bez aparata i ostale medicinske pomoci. Tako da mi je sad novo to da ce pokusati malo odgoditi porod, sto je naravno jos bolje za bebu. Sve ce biti dobro 🥰 sad znas kako trudovi otprilike izgledaju 😱
Ena isto kao sto Mimoza pise, i meni rekli da sa 34 mogu roditi. Ja cu u utorak 35 a sutra imam pregled gdje je rekla skinut me s terapije koja sprecava kontrakcije, tako da vjerujem da si u sigurnim tjednima. Sto je najvaznije u dobrim si rukama, sretno ❤️
Lina cestitke 🎉🎉🎉
Curly I Dora super da malci napreduju ❤️❤️❤️
.
Pozdrav svima i laku noc!
Mlada cestitke 🥳🥳🥳🥳🥳.sve najbolje drago mi je da je proslo kako si zamisljala i daje sve uredu ..Ena nemoj dase sikiras i meni su rekli nista vise nije alarmantno iako odluce da jos malo prolongiraju porodjaj sve je uredu bebe su vec dovoljno velike jos si ti par nedelja ispred mene ..oni mogu to i da prolongiraju a iako se desi da moraju date porode sve je uredu ..i sama si pisala vidis nasu Doru i Carly ..samo je vazno da si nam ti opustena i da vjerujes njima u to sto rade ..sve ce biti uredu .cuvaj se i javi nam se ...😘😘😘
Ena bravo sto si isla odma na pregled, nadam se da ces izdrzati jos dva tjedna 💕 mozete vi to 💪🏻
Lina cestitke na udaji, drago mi je da je sve proslo super 🥂🎊🎉
Zuza ja sam vec izbacila kruh, pojedem juhu, jabuke, blitvu s krumpirom, zobene, jogurt...sto mislis o cokolinu i grancereale keksima ili da izbjegavam? Pise da su bogati vlaknima 🤔 Kuhani krumpir?
Nisam znala za palentu da je dobra, super odmah sutra kupujem.
Nemam ideje sto jesti, bas je suzen izbor. Kod mene je napredak vidljiv u smislu sto idem svaki dan na br.2 i ipak je lakse, ali vanjski bole i dodatno se upale nakon sto obavim. Nekad zgrijesim, ali stvarno ne puno. Zeljezo mi je nisko pa pijem floradix koji mi prije nije stvarao problem. Doduse i unos vode bi mogla jos malo popraviti. A sto se pranja tice, to vec godinama prakticiram otkad sam imala prvi put problem s njima. Ajme samo da produ, vise se ne bojim poroda kao poroda, nego njih za vrijeme tiskanja.
Yvette tocno tak i ja. Kakav izgon, kakvi trudovi i bakaraci,
kak ce hemoroidi to podnijeti 😭 Pisala sam bas jednoj poznanici za koju znam da ima s tim problema i pitala kak joj je bilo na porodu (rodila prije 6mj). Kaze na porodu nista ne osjecas jer ipak ovo vise boli, a kasnije kaze da je bio kaos. Kaze da su bili veliki ko sljive 😭 Ali da me ne zeli plasiti vec utjesiti, da unatoc tome sto su bili toliko veliki, povukli su se. Al bilo je pakleno u pocetku. Meni je dokica rekla da si odmah u bolnicu ponesem cepice za hemice jer oni sprecavaju raj dotok krvi dolje pa da odmah krenem s terapijom. E muka mi kad pomislim na to. Radije bi sad na carski samo radi tog. Cokolino jedem i ja. On je kasast i nisam vidjela da mi radi probleme. Grancereale inace obozavam, ali sad izbjegavam sve suho tako sa ih dugo nisam jela. Je, ogranicene je sad izbor. Prvo sam bila bas striktna, a sad kako mi je lakse, tak malo uvodim krutu hranu za rucak. Ak budem vidjela pogorsanje, idem korak nazad. Nadam se da ce ti se smirit upala. Vec onda je milijun puta lakse. Jel mazes s cim?
Hvala svima cure, bas me smiri kad citam forum.
Uglavnom doktor me pregledao malo prije.. Cerviks se skratio na 2 cm… Jos nista nije alarmantno..
Ti bolovi su bili trudovi.. Znaci moram ostat sada da me prate i da vide oce li se skracivati dalje ili ce ostati tako neko vrijeme.. Ako se bude skracivao dobit cu terapiju da dodemo do 36 tjedna…
U slucaju da osjetim da me bol budi moram odma zvat sestru da me spoje na ctg..
Nista vise ne zna. Mogu se porodit bilo kad.. Sve ovisi kako ce se dalje razvijat.
Kad sam rekla da bi volila rodit prije, nisam mislila bas u 34 tjednu. Nego tamo od 37.tjedna… Hahha malac me nije bas dobro razumio. 🤣🤣🤣🤣
Ali eto nemam neki strah.. Pozitivna sam,ugledala sam se na nasu Doru i Curly. 🥰
Drago mi je da ste sve dobro.. ❤️
Držim vam fige da budete 2u1 sto duze, ali kako cure pišu, sve je to ok, i super što si doktorima pod nadzorom.
Šaljem pozitivnu energiju🥰🥰
Lina jos jednom cestitam🥳🥂❤
Ena ti si u lijepim tjednima za koje ja molim, meni je cerviks bio prije10dana 21 i doktor nije panicario nego rekao pratit cemo sad i vidjeti hoce li se jos skratiti, a ako osjetim pogorsanje, pravac bolnica...naravno, drzim figice da izdrzite cim duze
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji