Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    04. Svibanj 2020. 09:12

https://ibb.co/wJcFZpr 🥰

• anav05
    04. Svibanj 2020. 09:16

lina27

https://ibb.co/wJcFZpr 🥰

Wow, obe slike su diivne😊
    Čestitam još jednom😍

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 09:21

Lina cestitke 🥂🥂 slikice su predivnee ❤️❤️bitno da je sve proslo u redu. 
    Ena bit ce sve to u redu 😊
    Curly, Dora bravo za vas i vase lavice ❤️❤️
    Hemeroidi za sad ih hvala bogu nemam, u prvoj sam imala nakon poroda ali nista strasno
     Netko je pisao da pise popis sa ljude koji pitaju pa evo par ideja koje se ne ticu bas novorodjencadi ali ubrzo ce trebati:hranilica, baby gim, kuhalo za kasice mozda ili za smoothije, guralica, cosmatino ili slicne podloge za puzanje i igranje, mozda mi jos nesto padne na pamet hehe
    Cestitke svima na punim tjednima i sretno na pregledima 🌹🌹

Leonie90
    04. Svibanj 2020. 09:23

Vrapcic bas ste zgodni.
    Lina prekrasno..
    Cestitke tko puni tjedan, i mislim da imamo neke preglede danas. Znam da ih sutra imamo puno- ukljucujuci i menee 😂🤞

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 09:25

Lina prekrasnooo ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    04. Svibanj 2020. 09:27

Jutro drage cure.... nadam se da ste se odmorile i naspavale 💙🌸
    Cestitke Bebac, Zmya, Polly, Amneris i ako koja jos ima na punim tjednima 💗
    Lina cestitke jos jednom i divna si bila !!! ❤️
    Dora samo uzivaj s malcima i javljaj nam lijepe vijesti i Curly isto 🤭
    Ena drzi se, cure su sve rekle... nadam se da cete izgurat jos malo 2u1! 

• indy34
    04. Svibanj 2020. 09:28

Dobro jutro ,dobar dan cure moje …dok se ja naspavam,sve iscitam prodje dan sve sam sporija 🤣..Prvo pozdrav za Doru i Carly kao i za male pilice 😘😘😘 .Ena sve sam ti rekla sve ce to da bude kako treba i sama znas u sigurnim si rukama ..Lina tvoja haljina je divna jos jednom sve najbolje ..Svim curama koje danas pune nedelje sretno ,zapamtila sam samo da Zmya danas ima pregled ..al svakako cekamo ostale sa informacijama...Ja ne mogu da docekam sutra da vidim moje momke i da cujem mjere ..uzivajte danas ..Kod nas danas u Hoferu ako kome znaci od vas ako koga imate u Aus.ima u ponudi ruksak 20 .eura je i ima 4 farbe ...pa mozda ako imate koga da vam to kupi ..😘😘

Zaraa
    04. Svibanj 2020. 09:36

Fluffy, Leonie, Žuža, Rose, Dora, Vrapčić, Pčelica i ako sam koga zaboravila soriii, ipak je bila mokraca, drzala san papir i nakasljavala se, nista nije bilo. 
    Kasnije se otusirala, popila mg i legla fala Bogu mensturalni bolovi skorz stali.
    Danas u nove pobjede.
    Cestita svima na punim tjednima! 
    Dora i curly vama i vasim palcicima poseban pozdrav!
    Ena neka te u bolnici na siguru! Sritno i da sta duze provedete u komadu.
    Moja doktorica je meni rekla (ivf trudnica sam) kad sam bila na kontroli u 26 tjednu, samo me nemoj zvat da si dobila trudnove, iza 32 tjedna vec mozes.
    Taako da se drzim toga da je bebica vec iz 32 tjedna sposobna za zivot, mislim da je i ranije, uz svu tehnologiju. 
    Ajme sinoc sam gledala video na fb bebicu koja je rođena u 26.tt.  cure moje, ja san dusu isplakala, kako je mala, oci zatvorene, placea to je neki zvuk sta ti srce probada, ja san revala u krevetu 20 minuta, nisan se mogla smirit, muz me tijesio i vika da sta gledan to, sta stvaran stres sebi. 
    A ja luda pogledala video 5 puta, jel prikazuje njen oporavak, fala Bogu sve je zavrsilo odlicno, pustana je kuci kao zdrava i normalna beba. Ali taj pocetak videa, srce mi se raspalo u 1000000 komada. 
    I jutros kad san otvorila oci prvo san stala da osjetin svoju bebicu, a u glavi mi ta slika tog malog andela od 26 tjedana i 1 kg. 

💞girl💞

Rose1
    04. Svibanj 2020. 09:41

Gdje ste kupile Chicco uloske? U Ri ih ne mogu naci, zvala sigurno 10 ljekarni? Neki nikad culi🤷‍♀️

💙

mimoza
    04. Svibanj 2020. 09:42

Amneris, Zmya, Bebac, Polly cestitke na punim tjednima 🤗
    Nadam se da ste sve dobro spavale, jer mi jesmo. Uvijek nakon druzenja s muzicem navece, ja budem komirana cijelu noc 😂 izmori me 🤗
    Vrapcic super su vam pidjamice, jedva cekate da se i ta najmanja obuce 😊. Zgodni ste sve troje 😊
    Pcelica stvarno su ti oni ovdje osjetljivi na trudnice. I dok su bile najstrozije mjere uvedene, u vecinu bolnica je opet bila dozvoljena pratnja muza na porodu, a sve ostale posjete su zabranjene. Nekako se podrazumijeva da otac mora biti tu, na rodjenju djeteta, kao i majka, jer su oboje roditelji podjednako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.