Zara plodna voda ce ti nastavit teci, mokraca nece (ne bi trebala 😉). Idi do wc-a, stavi wc papir medju noge i nakaslji se. Ako krene curit i bude mokar papir mogla bi bit voda. Al popiskila si se vjerojatno. To je sad dolje sve opusteno, bez kontrole, divlji zapad… 🙈😂
Ajme zadnja rečenica je istinita i preistinita.... Pomaže raditi Kegelove ali ni to nije garancija...
Sreća mamina
Dobrodošao
Ena sretno, na sigurnom si mjestu, u dobrim tjednima 😊😊
Zara vj mokraca. Bez obzira sta ti nisi imala osjecaj da moras na wc 😊
Ena pametno da si otisla doktoru i nadam se da ce biti sve u redu. Bolje da su te zadrzali pa da pomognu na pravi nacin. Uz tebe smo i javljaj se 💗
Zara super je Zuza objasnila. Ja sam u prvoj trudnoci osjetila kako mi kap niz nogu klizi, pa sam mislila da mi je zbrisalo, promijenila gacice, kad ono opet niz nogu osjetim. Kazem muzu da se stalno upišavam 🤭 i sva sreca on me nagovorio da odem doktoru koji je ustanovio da je plodna voda. Tada mi je dr objasnio vrlo slicno kako je i Zuza rekla kako razlikovati jel plodna voda ili je slab mjehur. U drugoj trudnoci je tako pljusnulo da nije bilo sumnje 😅.
I jos da dodam, netko je ranije spominjao da ju je strah epiduralnezbog debele igle.
Vjerujte mi da nisam ju ni osjetila, vađenje krvi mi je barem 10 puta bolnije. Ono sto meni nije bilo igodno na oba carska je osjecaj kopanja po stomaku. Sva sreca pa je muz bio uz mene i pricom mi je skretao paznju sa onog ruznog osjecaja. Al kad cujes da bebonja zaplave sve prođe, a srce ko kuca 🥰
Curly zaboravih te spomenuti, bas me raznjezio tvoj komentar kako je sinek lijep. Ma najljepsi su 🥰😍
Ena pametno da si otisla doktoru i nadam se da ce biti sve u redu. Bolje da su te zadrzali pa da pomognu na pravi nacin. Uz tebe smo i javljaj se 💗
Zara super je Zuza objasnila. Ja sam u prvoj trudnoci osjetila kako mi kap niz nogu klizi, pa sam mislila da mi je zbrisalo, promijenila gacice, kad ono opet niz nogu osjetim. Kazem muzu da se stalno upišavam 🤭 i sva sreca on me nagovorio da odem doktoru koji je ustanovio da je plodna voda. Tada mi je dr objasnio vrlo slicno kako je i Zuza rekla kako razlikovati jel plodna voda ili je slab mjehur. U drugoj trudnoci je tako pljusnulo da nije bilo sumnje 😅.
I jos da dodam, netko je ranije spominjao da ju je strah epiduralnezbog debele igle.
Vjerujte mi da nisam ju ni osjetila, vađenje krvi mi je barem 10 puta bolnije. Ono sto meni nije bilo igodno na oba carska je osjecaj kopanja po stomaku. Sva sreca pa je muz bio uz mene i pricom mi je skretao paznju sa onog ruznog osjecaja. Al kad cujes da bebonja zaplave sve prođe, a srce ko kuca 🥰
Ovo kopanje po stomaku je i meni sestra rekla cak se pozalila da joj je djelovalo kao da su joj bebu iscupali ..znam da zvuci brutalno al ona je to tako dozivjela ..e sad ne znam kako su to druge cure dozivjele koje su vec prosle carski mozda dase jave i kazu kako su to dozivjele
Ja svaki put kad moram vaditi krv pitam se zar je moguce da nisu u stanju izmisliti i ljudima davati neki lokalni anestetik gdje ce ga nanijeti na mjesto uboda pa da bude bezbolno. E to kad bi mi netko objasnio zivot bi mi bio ljepši 🤭. A braunila je isto prica za sebe, kad mi ju izvade napola ozdravim 😅
Curly divne vijesti. Samo neka bebonja dobro rucka i deblja se 🥰 brzo cete vi kuci.
Ena zao mi je sto si zaglavila u bolnici, a bas si skoro spominjala da hoces ranije roditi. Jesi naslutila, al neka vas jos 2 tjedna u komadu, pa onda imas dozvolu 🤗 Javljaj sta ti kazu. Drzim fige da ti brzo prodju to bolovi u kicmi i trbuhu.
Kolacic Meni je sestra odmah rekla kad mi je izvadila krv. U labosu imaju neki aparat i u njega ubacila epruvetu s mojoj krvi i odmah joj se ocitao rezultat i upisala ga u trudnicku knjizicu.
Pcelica to sve zavisi od pokrajine do pokrajine u Njemackoj. Ja sam u pokrajini s malo zarazenih, tako da je kod nas dozvoljena pratnja muza i posjeta samo 1 osobe u bolnici. Sad ne znam da li je kod Ene tako, jer je ona u Bayernu, a tu ih je najvise zarazenih 🤨
Mila ja sam za epi pisala 😬 Nije me strah igle kao igle. Ne znam ni sama koliko sam puta samu sebe bockala inekcijama u mpo postupku i koliko puta su mi krv vadili iz vene, al nekako ta igla u mojoj kicmi mi je skroz uzasno i za pomisliti 😰😬
Pcelice danas Marica 1170g, Ivica 1570g! 💪🏼
Curly divno!!!! Odlican napredak, bit ce on svaki dan sve boljez vidjet ces 🥰💙 a onda automatski i ti! 😘
Ena ljubice, pokusaj zadrzat mir, moze se i bez cerviksa neko vrijeme, a ako krene porod u dobrim si tjednima i bit ce sve u redu!! Javljaj se, uz tebe smo 😘😘😘😘
Zuza bome si uvela mjere radikalne, super, pobjeci ce hemic glavom bez obzira! 💪🏼🤭
Zaraa moze bit urin, ja sam se znala popisat i od smijeha, a bome je znalo i curnit samo od udarca bebe u mjehur 🤪
Laku noc krafnice moje najdraze 😘😘
Indy, ja sam prosla carski al sam bila u opcoj pa ti to ne mogu reci. Za sad jos ne znam kako ce ici ovaj porod, ali ako bude carski opet trazit cu spinalnu jer zelim dozivit to kad ga izvade da mi ga stave na prsa itd., prvi put sam se probudila nekoliko sati nakon operacije, izbezumljena, nisam znala gdje sam, al kad sam se okrenula u desno tu je bio moj mali cupavi, preslatkih velikih smedjih okica koje su me gledale. Ljubav na prvi pogled❤❤
Curke moje, evo mene u bolnici. 🤔 Danas cili dan sam imala bolove nisko i posebno na livoj strani.. Leđa me isto bolila. Ma ja govorim ajde da odem da vidimo sta je.. Kad ono skratio mi se cerviks. Moram ostat u bolnici na promatranju. Nemam pojma jos nista na koliko se skratio.. Je li se skroz skratio ili sta.. Veceras cu ostat tu i ujutro cemo imat valjda pregled… Mene i dalje boli.. Leđa me rasturaju.. Stomak me isto boli…vidit cemo sta ce biti.
Zao mi je, ali opet bolje da si otisla na hitnu i da te prate.
Vjerujem u najbolje🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji