Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    selena
    04. Svibanj 2020. 08:24

Jutro curke! 

Čestitam gospođi Lini, te svim trudnicama koje zaokružuju tjedne.
    Ena - samo smireno, kako su ti cure rekle i sa manjim cerviksom su izdržale još dva tjedna.

Inače, u kojim tjednima se cerviks počinje skraćivati? oko 28-30?

Hemići - već sam pisala da je meni najbolja domaća mast za njih (nesoljena), pa ako imate probajte, stvarno pomaže; ili domaća krema od nevena.

Dora - što se tiče kolica, svakako bi da mi bebe sjede jedna pokraj druge, vlakić mi je nepraktičan za manevriranje a i ne stane mi u lift (koji je bas mali, doslovce 1x1 m). Kolica Baby monsters easy twin su mi ok, skuplja nikako nebi jer se još na to morajuju kupiti košare (nekako su mi one sigurnije kod malih beba) a i autosjedalice. Baby monsters Kuki su mi vise za starije bebe. Otići ću pogledati kada se ovo malo smiri i otvore trgovine po centrima. Inače, preko neta sam gledala Chipolino duo smart boy/girl. Ne znam kakva su uživo, jeftina su pa je pitanje kakve su kvalitete. Ok su mi jer se sjedalo pretvara u košaru sto mi je super zbog manjka prostora u stanu.

30.07.🥰🥰

selena
    04. Svibanj 2020. 08:28

Kava - divim vam se kako uživate u kavi. Meni baš fali uživanje u kavi. Znala sam popiti po 5 dnevno. Od kada sam saznala da sam trudna jednostavno ju ne mogu ni primirisati a kamoli popiti, gadi mi se 

30.07.🥰🥰

• CurlySue
    04. Svibanj 2020. 08:37

Yvette, nisu popucali i evo, 5 dana nakon ne primijecujem da ih ima i br. 2 i vise nego redovno zadovoljavajuc 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈 od prvog dana odlazim bez straha na wc i savic ne smeta. 

Flo
    04. Svibanj 2020. 08:54

Jutro curke, 
    Citam svaki dan, ali ne stignem napisat, vec se tema promijeni 😂
    Cestitke svima na punim tjednima, Curly na bebici ❤️
    Dora ako si na sv.Duhu kava s automata je najbolja na hitnoj ☺️
    I evo ako netko rađa u Zdu od danas je dopustena pratnja na porodu 🎊

04. Svibanj 2020. 09:00

Jutro svima. 
    Sretno na pregledima danas 😘
    Čestitke na punim tjednima 🥳 
    Ena, izdržat ćeš ti još dva tjedna, sigurna sam. Žene bez cerviksa znaju di kraja. 😉
    Netko je pitao za skraćivanje cerviksa... Tu nema pravila, nekomu krene ranije, nekomu tek pred porod.
    Dora, super za kožiranje, poslije lijepo odmori. ❣️
    Curly, baš si pozitivna, bravoo 👏
    Ajme ja sam imala hmmm snove. Mislim da već polagano ludim bez 🤪 

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 09:01

Dobro jutro svima od nas troje! Mi si kupili identične piđame, pa se poslikali jutros za uspomenu! 👨‍👩‍👧
    https://ibb.co/R21LpLc
    Svima želim ugodan dan! 
    Curke koje imate preglede želim vam puno sreće! 
    Curke sa punim i okruglim tjednima čestitam od 💗
    Ena drži se i nedaj bebi van! 😊
    CurlySue, Dora i mališani od vas želimo čuti samo napredak i prekrasne vijesti! 😘😘😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    04. Svibanj 2020. 09:02

Jutro ženske!

Rose čestitam na punih 31, guramo zajedno 🤗
    .
    Sretno danas na pregledima tko ide!! 🍀
    .
    Popratila sam novosti kod Ene samo, drago mi je da ste u komadu, bit će to sve okej, skraćenih cerviksa je barem ovdje kod nas već bilo more, držite se 🤞🏼

Nadam se da ste sve dobro, ja sam za vikend odmarala od mobitela, priroda, sunce, zrak, baš mi je pasalo... 

• anav05
    04. Svibanj 2020. 09:06

Vrapčić123

Dobro jutro svima od nas troje! Mi si kupili identične piđame, pa se poslikali jutros za uspomenu! 👨‍👩‍👧
    https://ibb.co/R21LpLc
    Svima želim ugodan dan!Curke koje imate preglede želim vam puno sreće!
    Curke sa punim i okruglim tjednima čestitam od 💗
    Ena drži se i nedaj bebi van! 😊
    CurlySue, Dora i mališani od vas želimo čuti samo napredak i prekrasne vijesti! 😘😘😘😘😘

Cool ideja skroz, i bas u lijepe😊
    Ugodan dan i tebi!

• lina27
    04. Svibanj 2020. 09:07

Hahahah 31 tjedan smo sad nismo jos pri kraju ali blizi se i to. A subotu nisam cijeli dan skooro ni mobitel stavila u ruke ☺️ hvala svima ."muz" mi je na godisnjem pa idemo vidjet dal mozemo do krka napokon se malo provozat i pozdravit prijatelje i vidjet malo moraa ☺️ samo mi wc mora bit stalno blizu jer se meni pisa stalno 😘☺️ hvala cureeee ❤❤❤

• lina27
    04. Svibanj 2020. 09:10

https://ibb.co/spfgJmw  🥂❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.