Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    04. Svibanj 2020. 09:44

Rose u bipe

💞girl💞

Rose1
    04. Svibanj 2020. 09:52

Vrapcic superrr ste❤odlicna ideja 

Polly cestitam🥳🥳🥳idemo dalje🤞🙏
    Zmya, Bebac, Amneris cestitam cure🥳🥳🥳
    Lina predivni ste💍👰🤵🥂❤
    Zaraa drago mi je da je sve ok, ma znala sam da je, ali razumijem da si se zabrinula
    Chicco zvala jos nekoliko ljekarni i muller nista, zvala dm BINGO!!! Za poluditi...

💙

zmya

Jutroooooooooooo!
    Wohoho, volim ponedjeljak samo zbog punog tjedna hehehe, da, da punih 35, pregnant AF :D
    Cestitam svojim ponedjeljkusama također 
    Jutros sam vadila krv na sv Duhu, Dora, tako blizu a tako daleko hehe!
    Neka zavrsim sastanak pa idem u trudnicku, nestrpljiva sam i naravno javim vam se cim se vratim 
    lina, gospodjo,cestitam vam! Sve najbolje u mracnom zivotu :)))
    Rose, ja sam Chicco narucila sa Bubamare. Znaju ga imat i veci Konzumi i sl, il u Bipe. Ako ne nades, poslat cemo ti paket :)
    indy eh, ti ruksaci, jos nisam nasla neki da mi se ful svidja, po razumnoj cijeni. Ja ne znam sto su ti ruksaci na cijeni ka da su od zlata napravljeni o.O
    Mislim, one Jujube su prekrasne mi, al brate mili +1000 kn, zaboravi.Jos se mislim dal ruksak il torbu - ne znam dali ruksak tuce u noge kad se zakaci na kolica?

Rose1

Zaraa

Roseu bipe

Hvalaaa🤗

💙

dana130
    04. Svibanj 2020. 09:53

Vrapcic divni ste 🥰🥰
    Lina ❤️ slike su odlicne 😘
    Cure jeste vi one nepropusne plahte kupovale i ikei? Bas gledam i za krevetic, a i za nas bracni. Djeluju mi najbolje cijene. Cak i one plahtice za krevetic 2 u paketu, a sasvim pristojna cijena 

Baby girl 💜

Trudy
    04. Svibanj 2020. 09:54

Rose u Bipi nisam gledala, al znam da ih pred prosli prosl nisam nigdje mogla nac (chicco uloske), pa sam kupila neke u mami i bebi, meni su isto bili super jer su lijepo veliki.
    Lina da sam znala isla bi se prosetat do Kastva 😁 👰 cestitke jos jednom 🥳
    Mi jutros isli vec u 7.30 van, pas opet proljev i povracanje, bas nas je krenulo ovo proljece. Vise sra** sad nego svih ovih godina...
    Bebac ja sam pitala za ideje za darove- al sve navedeno vec imam 😂😂 uglavnom, ako ce kome sta pomoc, nasla ja 😁 neki obrt bajka na facebooku ima one kozne papucice za prohodavanje tipa pelica al su dosta jeftinije, igracka koja se objesi na kolica, interaktivne knjige- svijet knjiga ima dobar izbor, nadam se da ih ima jos negdje, silikonske ogrlice za grickanje (nosi mama dok je beba u nosiljci pa da se ima cime zabavljat, staru sam taman pred kraj nosenja izgubila), bonovi za dm/bipu/muller/neki beblji ducan. Moram jos nesto smislit 😁

Rose1
    04. Svibanj 2020. 09:54

zmya

Jutroooooooooooo!
    Wohoho, volim ponedjeljak samo zbog punog tjedna hehehe, da, da punih 35, pregnant AF :D
    Cestitam svojim ponedjeljkusama također
    Jutros sam vadila krv na sv Duhu, Dora, tako blizu a tako daleko hehe!
    Neka zavrsim sastanak pa idem u trudnicku, nestrpljiva sam i naravno javim vam se cim se vratimlina, gospodjo,cestitam vam! Sve najbolje u mracnom zivotu :)))
    Rose, ja sam Chicco narucila sa Bubamare. Znaju ga imat i veci Konzumi i sl, il u Bipe. Ako ne nades, poslat cemo ti paket :)
    indy eh, ti ruksaci, jos nisam nasla neki da mi se ful svidja, po razumnoj cijeni. Ja ne znam sto su ti ruksaci na cijeni ka da su od zlata napravljeni o.O
    Mislim, one Jujube su prekrasne mi, al brate mili +1000 kn, zaboravi.Jos se mislim dal ruksak il torbu - ne znam dali ruksak tuce u noge kad se zakaci na kolica?

Hvalaaa 🤗uspjela u dm-u, poslala sad mamu, poludila vec od zivkanja...

💙

Trudy
    04. Svibanj 2020. 09:55

dana130

Vrapcic divni ste 🥰🥰
    Lina ❤️ slike su odlicne 😘
    Cure jeste vi one nepropusne plahte kupovale i ikei? Bas gledam i za krevetic, a i za nas bracni. Djeluju mi najbolje cijene. Cak i one plahtice za krevetic 2 u paketu, a sasvim pristojna cijena

U ikei sam uzimala, da. Super su mi. Imam za bracni krevet, za krevetic i onaj standardni krevet za jednu osobu 😁

Trudy
    04. Svibanj 2020. 09:58

Zmya ruksak sam ja s ebaya uzimala. Super mi je, evo 2+ godine ga koristim, bacam po svuda, perem 👍 mozes potrazit land mommy and baby bag, mislim da se tako zove

Rose1
    04. Svibanj 2020. 09:59

Trudy hvala🤗sad za sve koji ne mogu naci dm ili bipa chicco ulosci😉
    Dana da, ikea je odlicna, moram za bracni uzeti, a za baby narucila preko m&a 55kn jer sam tamo spavacicu narucila i jos neke sitnice

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.