Ena, žao mi je zbog odlaska u bolnicu ali bolje da si otišla. Nadam se da će ti uskoro više reći. I da ne daj Bože krene ubrzo, u dobrim si tjednima i bit će to sve ok. Ali neka vas još bar dva tjedna u dvoje. Javljaj nam promjene 😘😘😘😘
Curly, joj tako mi je drago da malac napreduje. Hvala Bogu na Banci mlijeka. Šaljem veliku pusu 😘😘😘
Pepilli, ne moraš uništit spavaćicu. Pa lijepo ti ju odignu do iznad sisa. Tako je meni bilo prvi put.
Rio hvala svekiju i tebi na informacijama! Puno ste mi pomogli. 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy, Ivcy nalila sam se vode pa je proslo.
Mislim cutim jos malo kakav grcic bude al nije onako konstanta bol.
Daa bas to ove nase litnje bebice oce sta prije vanka, a neznaju kako im je lipo unutra hehe
Neko je spomenio drugacije osjecanje bebe, ja mozda od 28, 29 tjedna drugacije osjecam svoju curu, nema vise udaraca, vise su to migoljenja, pomicanja, cak i manje osjecam a vise vidim stomak kako se mice, seta 😂😍
Jedva cekam kontrolu 15oga. Prosla mi je bila u srcu koroney odradena u 4ipo minute.
💞girl💞
Cure sad sam kihnula i nesto mi je malo curnilo doli, lezala sam, i nije mi bio pritisak za na wc pa da mi je uteklo.
Jel moguce da je ipak mokraca ili plodna voda?
Kako cuopce razlikovat?
💞girl💞
Ena, drzi se i javljaj nam situaciju.
Zara, super da se smirilo malo. Nadam se da ih do jutra neces ni imati. Meni inace zna se dogoditi ako sam dan prije malo vise bila fizicki aktivna, sto od kucanskih poslova ili od setnje, da me zna tako uhvatiti isto. Prvi put me uhvatila isto panika, nakon toga sam shvatila da to ima veze s tim.
Ena, sretno. Vjerujem da ces izdrzati jos malo 🤞
Zaraa, vjerojatno je mokraca. Promjeni rublje pa ces vidjeti ako ne curi nista, onda nije plodna. Dok se netko ne javi sa bpljim savjetom 🙊
Zara plodna voda ce ti nastavit teci, mokraca nece (ne bi trebala 😉). Idi do wc-a, stavi wc papir medju noge i nakaslji se. Ako krene curit i bude mokar papir mogla bi bit voda. Al popiskila si se vjerojatno. To je sad dolje sve opusteno, bez kontrole, divlji zapad... 🙈😂
Zara, moguce da je i malo jaci iscjedak. Meni zna isto nekad tako. Plodna voda nebi trebala imati nikakav miris i boju. Svakako ako nema puno tog, nema razloga za paniku. Al prati isto situaciju
Zara slazem se sa Zuzom i Fluffy...mojoj prijateljici je iscjedak bas curio, isla i na hitnu jednom jer se prepala. Moze biti i mokraca. Probaj testic ko sto je Žuža rekla
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji