Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    03. Svibanj 2020. 22:17

Curly, odlicne vijesti, samo, nek on napreduje ❤️
    Ena cure su sve rekle, drzi se, javljaj nam se. Bit ce sve u redu, u, dobrim si tjednuma. Mislimo na tebe ❤️😘😘
    Zene drage, odo i ja lagano u krevet. Danas predivan dan, al ja sam koma, nisam se makla s kauca, bit ce bolje sutra.
    Lijepo spavajte sve 😘😘

Baby girl 💜

Trancie
    03. Svibanj 2020. 22:22

Ena vec si u vecim tjednima, ali neka vas jos 2u1 badam se koji tjedan! Javljam nam novosti , mislimo na tebe 💜
    Dora i Curly super da bebolino napreduju!!!
    Moja se opet samo isteze , mrda.... oko pupka negdi.. nikako ja zakljucit di je sta 🤣🤣🤣ali fina neka cura ne mlati mamu 💞

Vrapčić123
    03. Svibanj 2020. 22:22

Zaraa ja sam tako već valjda 6-7 puta i mislila sam da je urin. Nije mi palo na pamet da bi mogla biti plodna voda nego sam odmah mislila da je urin... Ostale curke jel vama tako zna iscuriti tijekom kihanja? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    03. Svibanj 2020. 22:23

Dora4

Pcelice danas Marica 1170g, Ivica 1570g! 💪🏼
    Curly divno!!!! Odlican napredak, bit ce on svaki dan sve boljez vidjet ces 🥰💙 a onda automatski i ti! 😘
    Ena ljubice, pokusaj zadrzat mir, moze se i bez cerviksa neko vrijeme, a ako krene porod u dobrim si tjednima i bit ce sve u redu!! Javljaj se, uz tebe smo 😘😘😘😘
    Zuza bome si uvela mjere radikalne, super, pobjeci ce hemic glavom bez obzira! 💪🏼🤭
    Zaraa moze bit urin, ja sam se znala popisat i od smijeha, a bome je znalo i curnit samo od udarca bebe u mjehur 🤪
    Laku noc krafnice moje najdraze 😘😘

Bravo za Maricu i Ivicu, lijepo napreduju😇
    😘 mami.
    I drago mi je citati tvojedobre recenzije o Sv.Duhu, sigurna sam da cu gore.

03. Svibanj 2020. 22:23

Vrapčić123

Zaraa ja sam tako već valjda 6-7 puta i mislila sam da je urin. Nije mi palo na pamet da bi mogla biti plodna voda nego sam odmah mislila da je urin… Ostale curke jel vama tako zna iscuriti tijekom kihanja?

Iscuri mi i kada nisam trudna 😂😂🤪

Trancie
    03. Svibanj 2020. 22:24

Plodna voda- meni je ona prvo u par navrata ( 2-3 sata ) curnila po malo da nisam znala jel voda/mokraca il iscjedak , ali je iza toga bas pljusnila veca kolicina tako da nije upitno bilo i kasnije je vise toga islo kolicinski ! 

Vrapčić123
    03. Svibanj 2020. 22:27

Mrvičak 🤣🤣🤣
    Trancie kad ti je počela plodna voda curkati po malo? Jel se sjećaš koji su bili tjedni? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    03. Svibanj 2020. 22:29

Ivcy1306

Indy, ja sam prosla carski al sam bila u opcoj pa ti to ne mogu reci. Za sad jos ne znam kako ce ici ovaj porod, ali ako bude carski opet trazit cu spinalnu jer zelim dozivit to kad ga izvade da mi ga stave na prsa itd., prvi put sam se probudila nekoliko sati nakon operacije, izbezumljena, nisam znala gdje sam, al kad sam se okrenula u desno tu je bio moj mali cupavi, preslatkih velikih smedjih okica koje su me gledale. Ljubav na prvi pogled❤❤

To vjerujem daje bila ljubav na prvi pogled,s obzirom da je meni vec usplaniran carski ocekujem ako bude sve uredu ne bude nekih iznenadjenja da ce i meni da daju spinalnu ako se tako zove zelim da budem budna kad ih izvade i da ih mogu odmah vidjeti al opet ne znam sve mi je prvi put i ne znam kako ce sve da se odigra ..

Trancie
    03. Svibanj 2020. 22:31

Vrapcic sve je to bilo u par sati 40+1 taj dan sam bila na pregledu plodne vode prvi put i jedva prst otvorena, bice je to i potaklo. 

Fluffy
    03. Svibanj 2020. 22:32

Vrapcic, meni bas jucer po prvi put se dogodilo da me beba udarila u mjehur i iscurilo je koju kap. Nisam imala inace nikakav osjecaj punog mjehura pa me bas iznenadilo. Mislim da smo dosle u fazu da je to sad sve van nase kontrole...😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.