Zaraa ja sam tako već valjda 6-7 puta i mislila sam da je urin. Nije mi palo na pamet da bi mogla biti plodna voda nego sam odmah mislila da je urin… Ostale curke jel vama tako zna iscuriti tijekom kihanja?
Meni iscuri kad duze sjedim al ne osjetim nista dok ne idem u wc i tad primjetim da sam mokra,presvlacim se vise puta jel iako kihnem ili se mnogo smijem isto mi se desi ..al sam sigurna daje urin jel kao sto cure kazu plodna voda bi trebalo drugacije da izgleda ..valjda je to kao i sa svim simptomima u trudnoci ne mozes da zamislis ,da opises al kad ti se desi desilo se znas e to je to ..🤣
Zenice samo da vas i ja pozdravim 😊
Curly cestitam ti na bebacu, cini mi se da si pozitivnog duha i samo tako naprijed, super da maleni vec tako lijepo napreduje 💪😇
Ena tebi zelim da sto duze izdrzis dva u jedan, ali kako cure vele vec si ti u visokim tjednima pa se probaj sto manje brinuti, bit ce sve ok 🤰🤗
Dora stvarno je lijepo cuti da bebaci super napreduju! 😍 koju kilazu moraju postici da vas puste?
Ja prije 10ak dana vadila krv, urinokulturu radila i ogtt, sve ok, osim zeljeza, ispada da mi je dosta nisko pa sam dobila zeljezo...sad se samo natankavam donatom jer me strah da me ne zatvori i sve popratno kaj uz to ide....inace u prvoj trudnoci sam imala viska zeljeza, u drugoj je bilo taman a sad ipak nestasica 😂🤷
Eto cure ja se udala. Sada sam gospođa. Umorio me tako taj jucerasnji dan da sam danas cijeli dan kao mamurna ☺️ sve je proslo kako treba u krugu nekih clanova familije i par prijatelja. Sasvim dovoljno ❤🥂
I tek kad sam vidjela slike sam VIDJELA koliki mi je trbuh zapravo 🤣 prijavljujem neku tupu bol.u ledjima u doljnjem djelu valjda je to od napora i umora..
Trancie hvala na odgovoru draga. 😘
Fluffy vjerojatno si u pravu, sada smo u tjednima kada su bebe glavne frajerice i frajeri. Nismo više mi glavne! 😊
Indy joj i meni se dogodi isto kada se jako smijem. 🤣 A sigurno si u pravu, kada se desi znati ćemo sigurno, tada neće biti zabune. 😁
Lina prekrasna vijest! Čestitam još jednom od ❤️
Dora CurlySue šaljem puse lavićima i lavici malenoj.😘😘😘
Laku noć svima!!! 😴😴😴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cestitke Lini na udaji! 😊😇
Mi danas iz Dalmacihe stigli u Zg. Krepana... Odoh leci...
Laku noc svim mama i bebicama krafnicama 😍
Lina, cestitke na vjencanju 👰🤵🥳🥳 Super sta je dobro proslo sve, a ono najbolje vas tek ceka 🥰🥰🤱👼
Laku noc curke 🥰
Joj, vec vec jedno 2 sata sastavljam popis sta bi nam jos moglo trebat 🙈🙉 razne gluposti stavljam na popis 😁
Dora i Curly predivne vijesti od vas, drago mi je da su misici dobro 🥰 Dora kilaza im je odlicna! Bas lijepo napreduju 🥰
Ena nadam se da nece krenut tako skoro, da je ovo bila lazna uzbuna 😕
Mi malo isli po gradu djir napravit, tj po molo longu, al bilo je dosta vjetrovito pa ne mogu rec da sam bas nesto uzivala pretjerano 🤨
Konacno i meni ovaj tjedan pregled, nikako ga docekat... Nadam se da je gospon jos glavom dolje 😁
Hvala svima cure, bas me smiri kad citam forum.
Uglavnom doktor me pregledao malo prije.. Cerviks se skratio na 2 cm... Jos nista nije alarmantno..
Ti bolovi su bili trudovi.. Znaci moram ostat sada da me prate i da vide oce li se skracivati dalje ili ce ostati tako neko vrijeme.. Ako se bude skracivao dobit cu terapiju da dodemo do 36 tjedna...
U slucaju da osjetim da me bol budi moram odma zvat sestru da me spoje na ctg..
Nista vise ne zna. Mogu se porodit bilo kad.. Sve ovisi kako ce se dalje razvijat.
Kad sam rekla da bi volila rodit prije, nisam mislila bas u 34 tjednu. Nego tamo od 37.tjedna... Hahha malac me nije bas dobro razumio. 🤣🤣🤣🤣
Ali eto nemam neki strah.. Pozitivna sam,ugledala sam se na nasu Doru i Curly. 🥰
Drago mi je da ste sve dobro.. ❤️
Lina cestitkeee 🥳🥳
Joj ja sam bas primjetila da mi puno i o garderobi ovisi izgledam li deblje ili mrsavije..
laku noc cure 💋 iako meni san jos nije ni blizu..
Sortiraj odgovore
Najstariji