Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    02. Svibanj 2020. 19:32

svea

anav05

Cure, koja je ono naručivala iz Kretexa robu?
    Hvalili ste ih,jelda?😊

Dobila sam neku robicu od njih, i skroz je fin pamukić 😄
    Dora, Curlydrago mi je čuti lijepe vijesti od vas ♥️

Hvala ti na info🙂

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 19:36

CurlySue jako mi je drago čuti da si ok. Dada, tako je život čine male stvari. Odlična vijest za Izdajanje! ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 19:38

Dora i curly, bitno da su bebolini dobro ♥️♥️ Ne brinite za odgovaranja..

• Bebac24
    02. Svibanj 2020. 19:43

anav05

svea

anav05

Cure, koja je ono naručivala iz Kretexa robu?
    Hvalili ste ih,jelda?😊

Dobila sam neku robicu od njih, i skroz je fin pamukić 😄
    Dora, Curlydrago mi je čuti lijepe vijesti od vas ♥️

Hvala ti na info🙂

Ja, super je robica fini pamuk 😊

Rose1
    02. Svibanj 2020. 19:50

Curly, Dora drago mi je da ste dobro vi i bebice❤❤❤to je najvaznije!!! Lako za odgovaranje...Curly vjerujem da si happy sto si se malo sredila, ja sam si bss fuj sto se kose tice, tek u sri pred pregled planiram prati
    Hvala na odgovoru za mrezaste🤗

💙

02. Svibanj 2020. 19:58

Dora, nije ti dan za romane 🤦‍♀️ nema veze, bitno da ste vi ok 👌 ❣️
    Curly, drago mi je da si dobro i da si krenula s izdajanjem 👏
    Ja cijeli dan jedem kruhasto. Za doručak neke kekse i pola banane, pa za ručak burger velikiiiii, pa napravila neki kolač na brzinu u čašicama, pa malo zdravo (naranča x2 i kiwi) i sada za laku noć pekla mini kruh i natrpala s buterom, šunkom i sirom, pa zalila s mlijekom. Baš sam danas prava svinja 🐽
    Od ponedjeljka ću malo pripazit, bar navečer izbaciti taj kruh. 

• indy34
    02. Svibanj 2020. 20:01

Dora i Carly vazno dasu lavici dobro ostalo sve je ok.kako kaze Carly zivot cine male sitnice ..samo odmarajte i potrudite se da bebe imaju dovoljno mlijeka ostalo ce sve biti uredu ..mislim i mi cemo da pisemo jos par nedelja i mislim kako se budu kvacice povecavale 🥰🥰🥰bice i manje stranica al sve je to uredu ...

kaktusica
    02. Svibanj 2020. 20:04

Curly  i Dora uljepsate mi dan lijepim vijestima 🥰🥰 I hvala vam na savjetima za gacice. Mene zvala danas prijateljica, ima nekoliko paketa i vira i chicca i gacica i nekih ludosti za bebu, sve ce mi proslijediti. 
    Perilica susulilica imam odlicnu perilicu, 10kg stane u nju od Boscha a susilica nam nije stala. A sad kad budemo kupovali novi stan planiram uzeti i susilicu ali poaebno jer je u Rijeci cesto kisa. Moji imaju Miele uredjaje, stvarno su nepokvarljivi. Ovdje u stanu je sve totalni retro od namjestaja do aparata ali za prvu ruku mi nije ni vazno, mama avaki dan pokupi ves i odnese soma oprati i speglano nam vrati a rucak kuha doma pa nam donese. Bitno mi je da imam internet i klimu.
    Danas smo setali, trazila sam i nadmadrac,na kraju narucila na nekoj stranici Vitapur, 7cm debljine, JEDVA cekam da mi dodje da se naspavam, svako jutro se budim s bolovima u ledjima, kukovima i koljenima 🥴
    Danas mama napravila vocnu salatu, lijepo sjele na balkon, sunce pici a ja podigla majicu da se i trbuh malo osunca, bas uzivancija 🌞
    Bebac divan pogled na Motovun 😍 Obozavam Istru, imam tamo dosta fameje s tatine strane a volimo poc u Motovun na tartufe i u Rovinj u hotel Amarin ili Lone,ma cijela Istra mi je tako nestvarno lijepa, mirna i kulturna.  Hrana,vina....🤩🤩

Žuža
    02. Svibanj 2020. 20:08

Anavo ja uzela i jako, jako mi je fin pamuk. I nije mi se nista dogodilo nakon pranja na visokoj temperaturi.
    Susilicu imam gorenje. Ja apsolutno sve susim u njoj. Ne znam kad sam zadnji put objesila ves. Isto je kondenzacijska. Dok nismo imali mjesta, drzala sam ju u spavacoj 😀 Palila ju preko dana kad nije nikog bilo i to je to. Sad smo zatvorili jedan balkon i tamo mi stoji. Moj ujak je majstor za masine i tu bijelu tehniku i rekao je nikako da ne kupujem 2u1. Da se kvare i da je tesko naci dijelove. Frendica ima 2u1 i kaze da kad recimo nesto osusi ostane hrpa mucica pa onda mora pustit masinu praznu na pranje da se to ispere inace se zakelji na ovaj drugi ves kojeg stavis prat. I frendica jedna je imala tjedan dana i vratila ju.
    Moja Huanita se bez beda penje na tepihe i prepreke koje joj se nadju na putu. 

• indy34
    02. Svibanj 2020. 20:18

kaktusica

Curly i Dora uljepsate mi dan lijepim vijestima 🥰🥰 I hvala vam na savjetima za gacice. Mene zvala danas prijateljica, ima nekoliko paketa i vira i chicca i gacica i nekih ludosti za bebu, sve ce mi proslijediti.
    Perilica susulilica imam odlicnu perilicu, 10kg stane u nju od Boscha a susilica nam nije stala. A sad kad budemo kupovali novi stan planiram uzeti i susilicu ali poaebno jer je u Rijeci cesto kisa. Moji imaju Miele uredjaje, stvarno su nepokvarljivi. Ovdje u stanu je sve totalni retro od namjestaja do aparata ali za prvu ruku mi nije ni vazno, mama avaki dan pokupi ves i odnese soma oprati i speglano nam vrati a rucak kuha doma pa nam donese. Bitno mi je da imam internet i klimu.
    Danas smo setali, trazila sam i nadmadrac,na kraju narucila na nekoj stranici Vitapur, 7cm debljine, JEDVA cekam da mi dodje da se naspavam, svako jutro se budim s bolovima u ledjima, kukovima i koljenima 🥴
    Danas mama napravila vocnu salatu, lijepo sjele na balkon, sunce pici a ja podigla majicu da se i trbuh malo osunca, bas uzivancija 🌞
    Bebac divan pogled na Motovun 😍 Obozavam Istru, imam tamo dosta fameje s tatine strane a volimo poc u Motovun na tartufe i u Rovinj u hotel Amarin ili Lone,ma cijela Istra mi je tako nestvarno lijepa, mirna i kulturna. Hrana,vina….🤩🤩

Drago mi je da uzivas ...znaci nisam jedina sto zadize majicu i sunca stomak 🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.