Evo i mene malo..
Dora i Curly drago mi je da ste dobro i vi i bebe ❤❤
Mladencima csstitke ❤❤
Ostale cure nadam ste da ste dobro,iako sve imamo sve svoje neke trudnicke tegobe..
Nadam se da cemo se vcrs sve naspavat.. Zelim vam laku noc uz lijepu slikicu 😊❤
https://ibb.co/NYsr4pK
Aaaaa predivna slicica❤❤❤ti odmaras? Dobro si?
Svima laku noc!!!
💙
Odmaram.. S boka na bok 🙈 Kukovi malo bole al sta bi,stimam se.. Izdrzat ce se ❤

Mi cemo kupiti susilicu kad se vratimo u svoj stan, a sad na privremenom boravku cemo biti bez. Eventualno mozda dobijem robota. Korona mi je pomutila planove...Koristite li susilice i ljeti kad je lijepo i toplo vrijeme?
Mrezaste gacice imam malo glupo pitanje ali da li se one peru prije bolnice? Kontam mozda ne ako su jednokratne a s druge strane to su ipak gacice pa mozda da ? 🤔
Zmya postoji li mogucnost da ide jedno povise drugog odijeljeno s daskom ili necim? Vidala sam slike po netu, upisi dryer above washing machine da dobijes predodzbu. Naravno, ukoliko ne smeta bojler.

Mi cemo kupiti susilicu kad se vratimo u svoj stan, a sad na privremenom boravku cemo biti bez. Eventualno mozda dobijem robota. Korona mi je pomutila planove…Koristite li susilice i ljeti kad je lijepo i toplo vrijeme?
Mrezaste gacice imam malo glupo pitanje ali da li se one peru prije bolnice? Kontam mozda ne ako su jednokratne a s druge strane to su ipak gacice pa mozda da ? 🤔
Zmya postoji li mogucnost da ide jedno povise drugog odijeljeno s daskom ili necim? Vidala sam slike po netu, upisi dryer above washing machine da dobijes predodzbu. Naravno, ukoliko ne smeta bojler.
Ne peru se 😉
Susilica uvijek ide na perilicu, kupi se podloga gumena ako nije isti proizvodac, ako je, imaju svoje okvire, al je opcija puno skuplja.
Dobro jutro svima 🍩❤️

Jutro svima🍩🌞
I nama je bio plan susilica i robot, ali puno je sada toga pa cemo vidjeti. Decko ima superrr placu, ali zbog korone im smanjena skroz pa ceno vidjeti, a istrosili se jer smo stavljali tlakovice prije koji mjesec.
Bebac neka ste se nauzivali, lijepooo
Maree a tako i ja, cijeli dan lezim...znsm kako ti je
Curly budna nam ti❤izdajanje ide?
Dora i tvoje vijesti uvijek cekamo❤
Idem jos malo spavati...probati...
💙
Jutro, e nocas sam ja imala ruzne snove. I taman me to ruzno probudi a vani grmilo za poluditi. Bas sam bila van takta uzas.
Yvette ja uvijek koristim susilicu, kazem sad kad cekamo da dode majstor pogledati, robu susim vani i toliko je sve grubo da mi je bas toba bljak. A onako mekana, mirisljava ma milina 😊😊

Rose, budna od 5 🙈
Napravila poplavu na krevetu 😂🙈 sad cekam vizitu pa na masiranje jer je ubitacno.
Koliko vidim, vani je suncano, uzivajte mi sve u prekrasnom danu, ja cu opet na kavu na prozor 😁
😘 Svima

Jutro curke! 😊
Inače nemam problema sa nesanicom, ali sinoć je baš bilo koma. Veći dio noći sam probdjela. Danas mi ne gine popodnevni spavanac..
Čestitke svim curkama koje slave pune tjedne nedjeljom, a posebne čestitke Dori i Curly, danas je vaš dan roditelja palčića! 🥰🥰

Jutro krafnice!! ☀️☕
Stigla moja teta s kavicom, divno!! Pogotovo jer sam sve kovanice potrosila pa nema vise ni one trulezi s automata dok muze ne dodje 😬 sreca dolazi popodne sa musakom i palacinkama..kukuuu, kad me stave izmjerit secer i stutnjacu, ne bu dobro, samo palacinke mlatimo svaki dan skoro, peku mama i svekrva i cimericin muz, hahaha svi se udruzili samo da nam mlijeko krene.
Mimoza ujutro iscijedim respektabilnih 60ml, a tijekom dana to pomalo padne pa bude 50/40/30, jako ovisi o izdajalici, tj. kako ihbima vise, sve je ispremijesano, gume ne dihtaju sve dobro pa na nekima pumpam ko debil i jedva navucen 30, a iduci put ako dodje dobra onda znam roknut i 60 usred dana!
Curly jesu ti najavili kožiranje? Koliko dugo smijes biti s malenim i koliko cesto?
Rose imas li mozda uvjete da se nagnes nad kauc, stavis nepropusnu zastitu i rucnik, moze ispod svega i jednu vrecu za smece, prebacis glavu iza pa muz stavi lavor na pod, gore ti glavu ispere vodom iz neke posude..sad sam se sjetila da mi je tako muz prao nakon operacija!
Pusa svima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji