Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Svibanj 2020. 16:59

Zuza zdravi slatkisi, fino😉
    Mrvicak ti ces do termina, uopce ne sumnjam😉

Faustina svaka cast, 8km mi se cini bome puno s pbzirom na visoku trudnocu
    Pepili sline mi cure, aaaa prefino izgleda

💙

dana130
    02. Svibanj 2020. 17:06

Amberis i ja proucavam susilice,tj.perilicu susilicu jer nemam mjesta, a i meni treba ona manja od 40cm dubine. Kumovi su naletili na lg, inace 2u1 tesko i ima tih malo manjih. Inace sam preko zime susila robu u bebinoj sobi jer je bila prazna 😂 a sad nam i to propada, a treca soba je i, ovako vec krcata🙈 a balkon mi i nije od neke korosti, pogotovo kod nas u ri kad krenu kise

Baby girl 💜

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 17:12

Pepili, To je bas kucanski aparat koji ne bi mijenjala ni za sto. Mi smo posebno uzeli mali za mrve (malo sam bolesna na te usisavace ocito 😂). Treba samo paziti snagu kad kupujete, da baterija nije preslaba. I covjek ne bi vjerovao koliko se toga nakupi, a na prvu djeluje cisto. 
    Yvette, zasad sam na ovome. 
    https://ibb.co/0XD5LWS
    Razlika izmedju njega i sljedeceg boljeg kojeg smo nasli je da ovaj za koji sam stavila sliku je na nekom testu pokupio 88% prosutog, a taj bolji 92%. Bolji je skuplji mislim da 400€. Tako da bi ovaj.
    Eee pa je li to ovaj od maggy? Daaa, idem po redu i tako pisem. E odlicno, jer ja ne znam nikoga da ima bas taj. 
    Maggy, kako si zadovoljna s tom opcijom brisanja poda? To mi je vaznije od usisavanja..

Maggy_1
    02. Svibanj 2020. 17:33

Leonie90

Pepili,To je bas kucanski aparat koji ne bi mijenjala ni za sto. Mi smo posebno uzeli mali za mrve (malo sam bolesna na te usisavace ocito😂). Treba samo paziti snagu kad kupujete, da baterija nije preslaba. I covjek ne bi vjerovao koliko se toga nakupi, a na prvu djeluje cisto.
    Yvette, zasad sam na ovome.
    https://ibb.co/0XD5LWS
    Razlika izmedju njega i sljedeceg boljeg kojeg smo nasli je da ovaj za koji sam stavila sliku je na nekom testu pokupio 88% prosutog, a taj bolji 92%. Bolji je skuplji mislim da 400€. Tako da bi ovaj.
    Eee pa je li to ovaj odmaggy? Daaa, idem po redu i tako pisem. E odlicno, jer ja ne znam nikoga da ima bas taj.
    Maggy, kako si zadovoljna s tom opcijom brisanja poda? To mi je vaznije od usisavanja..

Leonie to brisanje naravno nije kao kad uzmeš krpu i kantu vode i iskreno prvi put sam bila razočarana, ali ako živiš u stanu i kao mi ne ulaziš u obući sasvim je ok. Ja ga pustim da obriše svaki drugi dan i parket se sjaji. Najbolje mi je što ode i pod krevet i tamo pbriše gdje sam se ja uvijek mučila. Super je i mapiranje stana pa ga možeš u svaku prostoriju posebno pustiti ili odrediti zonu koju da ti očisti. https://ibb.co/PMNvXCP

Leonie90
    02. Svibanj 2020. 17:40

Maggy, tako sam i mislila. Ne ulazimo u obuci, tako da ce to biti super. Podovi su nam bas idealni za njega. A svakih nekoliko dana cu i ja obrisati sama. Tako sam si nekako zamislila 😂

Maggy_1
    02. Svibanj 2020. 17:43

Leonie90

Maggy, tako sam i mislila. Ne ulazimo u obuci, tako da ce to biti super. Podovi su nam bas idealni za njega. A svakih nekoliko dana cu i ja obrisati sama. Tako sam si nekako zamislila 😂

Preporodit ćeš se vjeruj mi 🤩

Trudy
    02. Svibanj 2020. 17:50

Mmm, i ja bi jedan hambic pojela 🤤
    Mi bili na rostilju kod svekrve, moram priznat da sam se isto najela 😁
    Okp evo me, iako moram priznat da sam ga "obuzdala" s godinama. Tj malac me obuzdao jer ne stizem vise. Al kako mi muz od doma radi, dobila sam prigovor da previse cistim 🤨 ne vjerujem da to postoji 😁 moje salice isto s ruckicama moraju bit na istu stranu okrenute 😁🙈 
    Jedna od najboljih investicija prije prvog malca je bila masina 2u1 (perilica+susilica) od aristona. Doduse susilicu rijetko koristim, al masina je bomba. I stane 10kg robe unutra 😎
    A sad bi onaj 2u1 usisavac isto, da pere i usisava istovremeno. To mi je san 🙈 kakve zelje 😂😂

Trancie
    02. Svibanj 2020. 17:51

Joj brbice koma 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Nisam nesto luda za ciscenjem, posebno kad radim , ali ne volim vidjeti nered bas takav! Sudje i to odmah poslje rucka pospremim u perilicu! 
    Robu vjesam nekim redom , ali mi nije od presudne vaznosti!!!!
    Ti usisavaci sta sami usisavaju su mi mrak, samo mi sad to velika investicija 🤦🏼‍♀️Penju li se oni preko pragova i tepiha i sl!? 
    I ja planiram na jesen uzet susilicu, ali nisam jos istrazivala pa ne znam sta je ok sada! 

Maggy_1
    02. Svibanj 2020. 17:59

Trancie

Joj brbice koma 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Nisam nesto luda za ciscenjem, posebno kad radim , ali ne volim vidjeti nered bas takav! Sudje i to odmah poslje rucka pospremim u perilicu!
    Robu vjesam nekim redom , ali mi nije od presudne vaznosti!!!!
    Ti usisavaci sta sami usisavaju su mi mrak, samo mi sad to velika investicija 🤦🏼‍♀️Penju li se oni preko pragova i tepiha i sl!?
    I ja planiram na jesen uzet susilicu, ali nisam jos istrazivala pa ne znam sta je ok sada!

Trancie ovaj se normalno popne na tepih, mislim da može prijeći prepreku visine 2 ili 3 cm, ima senzor da ne može pasti po stepenicama, kada dođe na tepih pojača snagu usisavanja (pametan malac).
    Ja planiram u 6. mjesecu uzeti sušilicu ako sjedne obećani bonus od firme, jer u zimi muku mučim sa sušenjem veša. 

• Bebac24
    02. Svibanj 2020. 18:22

Na kraju nista od posjete kumu jer nije doma. Ali doali malo kod muzevih barbe i tete. 
    Evo njihov pogled na Motovun, i cicariju odiza. Steta da je grdo vrijeme jer kad je sunce pogled je predivan 😊https://ibb.co/CW15Kb6
    Mi imamo od vorweka usisavac koji ima i nastavak pranje i usisavanje i to je spas stvarno.
    Da dan je bas bzvz al dobro vec sam malo bolje volje heheh cim sam guzetinu makla sa kauca 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.