Zuza zdravi slatkisi, fino😉
Mrvicak ti ces do termina, uopce ne sumnjam😉
Faustina svaka cast, 8km mi se cini bome puno s pbzirom na visoku trudnocu
Pepili sline mi cure, aaaa prefino izgleda
💙
Amberis i ja proucavam susilice,tj.perilicu susilicu jer nemam mjesta, a i meni treba ona manja od 40cm dubine. Kumovi su naletili na lg, inace 2u1 tesko i ima tih malo manjih. Inace sam preko zime susila robu u bebinoj sobi jer je bila prazna 😂 a sad nam i to propada, a treca soba je i, ovako vec krcata🙈 a balkon mi i nije od neke korosti, pogotovo kod nas u ri kad krenu kise
Baby girl 💜
Pepili, To je bas kucanski aparat koji ne bi mijenjala ni za sto. Mi smo posebno uzeli mali za mrve (malo sam bolesna na te usisavace ocito 😂). Treba samo paziti snagu kad kupujete, da baterija nije preslaba. I covjek ne bi vjerovao koliko se toga nakupi, a na prvu djeluje cisto.
Yvette, zasad sam na ovome.
https://ibb.co/0XD5LWS
Razlika izmedju njega i sljedeceg boljeg kojeg smo nasli je da ovaj za koji sam stavila sliku je na nekom testu pokupio 88% prosutog, a taj bolji 92%. Bolji je skuplji mislim da 400€. Tako da bi ovaj.
Eee pa je li to ovaj od maggy? Daaa, idem po redu i tako pisem. E odlicno, jer ja ne znam nikoga da ima bas taj.
Maggy, kako si zadovoljna s tom opcijom brisanja poda? To mi je vaznije od usisavanja..
Pepili,To je bas kucanski aparat koji ne bi mijenjala ni za sto. Mi smo posebno uzeli mali za mrve (malo sam bolesna na te usisavace ocito😂). Treba samo paziti snagu kad kupujete, da baterija nije preslaba. I covjek ne bi vjerovao koliko se toga nakupi, a na prvu djeluje cisto.
Yvette, zasad sam na ovome.
https://ibb.co/0XD5LWS
Razlika izmedju njega i sljedeceg boljeg kojeg smo nasli je da ovaj za koji sam stavila sliku je na nekom testu pokupio 88% prosutog, a taj bolji 92%. Bolji je skuplji mislim da 400€. Tako da bi ovaj.
Eee pa je li to ovaj odmaggy? Daaa, idem po redu i tako pisem. E odlicno, jer ja ne znam nikoga da ima bas taj.
Maggy, kako si zadovoljna s tom opcijom brisanja poda? To mi je vaznije od usisavanja..
Leonie to brisanje naravno nije kao kad uzmeš krpu i kantu vode i iskreno prvi put sam bila razočarana, ali ako živiš u stanu i kao mi ne ulaziš u obući sasvim je ok. Ja ga pustim da obriše svaki drugi dan i parket se sjaji. Najbolje mi je što ode i pod krevet i tamo pbriše gdje sam se ja uvijek mučila. Super je i mapiranje stana pa ga možeš u svaku prostoriju posebno pustiti ili odrediti zonu koju da ti očisti. https://ibb.co/PMNvXCP
Maggy, tako sam i mislila. Ne ulazimo u obuci, tako da ce to biti super. Podovi su nam bas idealni za njega. A svakih nekoliko dana cu i ja obrisati sama. Tako sam si nekako zamislila 😂
Maggy, tako sam i mislila. Ne ulazimo u obuci, tako da ce to biti super. Podovi su nam bas idealni za njega. A svakih nekoliko dana cu i ja obrisati sama. Tako sam si nekako zamislila 😂
Preporodit ćeš se vjeruj mi 🤩
Mmm, i ja bi jedan hambic pojela 🤤
Mi bili na rostilju kod svekrve, moram priznat da sam se isto najela 😁
Okp evo me, iako moram priznat da sam ga "obuzdala" s godinama. Tj malac me obuzdao jer ne stizem vise. Al kako mi muz od doma radi, dobila sam prigovor da previse cistim 🤨 ne vjerujem da to postoji 😁 moje salice isto s ruckicama moraju bit na istu stranu okrenute 😁🙈
Jedna od najboljih investicija prije prvog malca je bila masina 2u1 (perilica+susilica) od aristona. Doduse susilicu rijetko koristim, al masina je bomba. I stane 10kg robe unutra 😎
A sad bi onaj 2u1 usisavac isto, da pere i usisava istovremeno. To mi je san 🙈 kakve zelje 😂😂
Joj brbice koma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Nisam nesto luda za ciscenjem, posebno kad radim , ali ne volim vidjeti nered bas takav! Sudje i to odmah poslje rucka pospremim u perilicu!
Robu vjesam nekim redom , ali mi nije od presudne vaznosti!!!!
Ti usisavaci sta sami usisavaju su mi mrak, samo mi sad to velika investicija 🤦🏼♀️Penju li se oni preko pragova i tepiha i sl!?
I ja planiram na jesen uzet susilicu, ali nisam jos istrazivala pa ne znam sta je ok sada!
Joj brbice koma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Nisam nesto luda za ciscenjem, posebno kad radim , ali ne volim vidjeti nered bas takav! Sudje i to odmah poslje rucka pospremim u perilicu!
Robu vjesam nekim redom , ali mi nije od presudne vaznosti!!!!
Ti usisavaci sta sami usisavaju su mi mrak, samo mi sad to velika investicija 🤦🏼♀️Penju li se oni preko pragova i tepiha i sl!?
I ja planiram na jesen uzet susilicu, ali nisam jos istrazivala pa ne znam sta je ok sada!
Trancie ovaj se normalno popne na tepih, mislim da može prijeći prepreku visine 2 ili 3 cm, ima senzor da ne može pasti po stepenicama, kada dođe na tepih pojača snagu usisavanja (pametan malac).
Ja planiram u 6. mjesecu uzeti sušilicu ako sjedne obećani bonus od firme, jer u zimi muku mučim sa sušenjem veša.
Na kraju nista od posjete kumu jer nije doma. Ali doali malo kod muzevih barbe i tete.
Evo njihov pogled na Motovun, i cicariju odiza. Steta da je grdo vrijeme jer kad je sunce pogled je predivan 😊https://ibb.co/CW15Kb6
Mi imamo od vorweka usisavac koji ima i nastavak pranje i usisavanje i to je spas stvarno.
Da dan je bas bzvz al dobro vec sam malo bolje volje heheh cim sam guzetinu makla sa kauca 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji