Pepilli zbilja je ogroman! Ma neka neka, neka ste vi fino papali. 😋😋😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
A di nam je Dora? Bice joj prisilo kad je klikla odustani na napisan roman 😅
Lina, sretno danas ♥️
Burgeri, mmm, cure i ja bi.
Ciscenje- ajme, ja si ne mogu zamislit ovo kako je od brbice svekrva, moja mama je level pro za ciscenje, kao sto je netko napisao, kao da ne zivi gdje zivi, sve mora biti na svom mjestu, sve tip top uredno- cak malo i previse. Svekrva je isto dosta uredna, al ne ko mama. Ja volim da mi je sve pospremljeno, ali si pokusavam olaksat sve koliko mogu.
Stapni usisavac- najbolje stvar koju imamo doma. Mogu dnevno po 3 puta prijeci, nije mi tesko, jer je uvijek pri ruci, dok mi se onaj standardni ne da izvlaciti, ustekavati, itd..
imam namjeru kupiti i robot koji i usisava i pere pod. Cim prodju svi ovi troskovi od djeteta.
Inace, oboje smo takvi da i da nam gosti odu u 5 ujutro- mi moramo sve pospremiti tada, ubaciti u perilicu i ocistiti stolove, da je kuhinja cista da smo sutradan mirni i da nemamo stres sta nas ceka 😂😂
Lina, sretno danas ♥️
Burgeri, mmm, cure i ja bi.
Ciscenje- ajme, ja si ne mogu zamislit ovo kako je od brbice svekrva, moja mama je level pro za ciscenje, kao sto je netko napisao, kao da ne zivi gdje zivi, sve mora biti na svom mjestu, sve tip top uredno- cak malo i previse. Svekrva je isto dosta uredna, al ne ko mama. Ja volim da mi je sve pospremljeno, ali si pokusavam olaksat sve koliko mogu.
Stapni usisavac- najbolje stvar koju imamo doma. Mogu dnevno po 3 puta prijeci, nije mi tesko, jer je uvijek pri ruci, dok mi se onaj standardni ne da izvlaciti, ustekavati, itd..
imam namjeru kupiti i robot koji i usisava i pere pod. Cim prodju svi ovi troskovi od djeteta.
Inace, oboje smo takvi da i da nam gosti odu u 5 ujutro- mi moramo sve pospremiti tada, ubaciti u perilicu i ocistiti stolove, da je kuhinja cista da smo sutradan mirni i da nemamo stres sta nas ceka 😂😂
E to ja govorim za štapni usisavač svom mužu već godinu dana! Praktično, a pogotovo oni modeli koji imaju odvojivi i mini ručni ,za auto kao rođeno... Ajde šogor mi je kupio vileda električnu metlu al to nije to.
Sreća mamina
Dobrodošao
Leonie koji planiras kupiti a da pere i usisava? Mi isto planiramo kupnju, ali se ne razumijem bas u robote koji je najbolji izbor. Znam samo da je roomba najpoznatija.
Rio, razjmijem ovo za boje. 🙈 Meni je u ormaru objeseno sve po bojama (al prvo dugo, kratko, haljine) 🙈
Slozebe majice naravno po velicini i boji. Ali da imam dana kad mi je kaos, imam.
Mama takoder kao da udes u apoteku, i sad kad su stsriji al bome je tako bilo i kad smo mi bili klinci 😂
Baby girl 💜
Rio da li ti se maca boji roombe? Moja je užasna strašljivka i mislim da bi je šlag strefio od tog robota, još da ih same ostavim doma🥺🥺inače je roomba super stvar, frendica ima i prezadovoljna je.
I kad smo već kod kućanskih aparata, imate li preporuku za neku dobru sušilicu? Plan mi je najesen kupiti jer sad će biti robe više nego ikada.
Pozdrav cure! Čestitke na punim tjednima tko puni 💐
Robotski usisavač - Nakon što sam ostala trudna i muž morao preuzeti usisavanje nagovorio me na robotski usisavač i mogu vam reći da ga sada ne bih dala nema šanse. Mi imamo XIAOMI robotski usisavač Roborock S55 ima i funkciju brisanja, u rangu je najjače Roombe, a jeftiniji. Ja ga svaki dan pustim. Za usisati 80 kvadrata stana mu treba oko 20 min. Preporučam!
Yvette da, mislim da nema opustanja dok ne rodimo. Hormoni + pritisak dolje ucine svoje. Meni kad je dokica vidjela bila je van sebe i rekla da misli da se mozda do poroda necu rijesiti. A sad kad osjetim da je sve to dolje tamo puno, puno manje, presretna sam. I moram priznati da me strah jesti nesto a da nije kasasto ili tekuce. No ne treba ni u jednu stranu pretjerivati.
Ciscenje tu sam isto dosta veliki freak. Imam cistacice koje mo dolaze jednom mjesecno i naprave generalku. Imam roombu i to je najbolja investicija IKADA. Zovemo ju Huanita i ponosni je clan nase obitelji. Isto volim spremiti prije spavanja i da mi je ujutro sve cisto. Ne opterecuje me ciscenje, nego me nered opterecuje. Ja cistim i prije cistacica 🙈 Muz mi kaze da nisam normalna 😂
Bebac skroz te razumijem 😭 Meni je malo svekrva dosla pomoci i docekala sam ju kao da mi kraljica dolazi. Presretna sam bila jer je ona prvo ljudsko bice pored muza, sina i doktorice koju sam vidjela u jako dugo vremena. Pun k mi je lezanja. Jedva cekam da se sve skupa smiri i da rodim i zelim da se sve vrati koliko toliko u normalu.
Faustina, 8 km!! Ja bih rodila momentalno!
Brbica, i prije sam ti željela da se što prije odseliš od svekrve, a sad kad ovo vidim još i više!🙈🙈🙈
Curly odlične vijesti za tebe i malenog!
Dora čekamo drugi pokušaj tvog traktata!
Vidim da je danas dan od pizza i burgera. Ja sam danas za ručak jednu zdravu kujicu! (juhicu po vrapčićki)😂
Hahahahha ovo za šetnju si dobro napisala - to sam točno i ja pomislila 😅🤣🤣🤣
Tako da Faustinasvaka ti čast 😍 moram reći da ti malo i zavidim.
Inace obožavam hodati i povremeno znam s posla doma pjehe (kad imam vremena), a treba mi oko sat i pol 🙈 tako da mi jako jako teško pada ovo ležanje i mirovanje… ali dobro, još malo 💪
Vrapčić- a jesi me nasmijala s kujicom 🤣🤣
😂😂😂 Evo... Valjda necu jos koji tjedan! Svi mi kazu da je to super jer ce mi biti laksi porod... A ja sve kontam hoce lu se to "racunati" za jos mjesec dana (kad se nadam roditi 😉)... Ugl.. Mislim da oko 8km necu vise bas na dnevnoj bazi prakticirati...
Joj... Vjesanje robe.. netko je spomenuo....Postala sam malo luuda po tom pitanju... Sve po redu mora ici... Ili nije dobro 😉🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji