Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 15:35

Rio13

Brbicaja sam cijeli zivot s zivotinjama i srednju veterinarsku sam zavrsila, al brate dlake moras pokupit 🙄 ne mogu ih gledat doslovno. Zdjelice su u sudoperu jedino neposredno prije nego ih perem, inace stoje gdje jedu i uvijek su tamo jer imaju svaka svoje mjesto za jesti. Ja sam roombu kupila da ju mogu svaki dan dok sam na poslu ukljucit da usisava i pokupi dlake dok ja dodjem s posla. Imam lijenih dana, al kad imas zivotinje doma i radi sebe i radi njih moras odrzavati sve cesce nego inace. Meni je to eto pod normalno jer volim da su mi one uredne i da smo mi i kuca svi skupa uredni.

Slazem se do u slovo. 
    Prije nego je sve ovo s nas dvije otislo u pm, radila je neki kolac s jogurtom, znaci biskvit krema od jogurta i opet biskvit... Izvadila sam kolac na tanjur, krenem jest.. U kremi dlaka.. Zgadi mi se al idemo dalje, maknem i odvojim taj komadic... Mislim da sam ih 5 izvukla iz jednog komada kolaca... I onda se cudi zasto ipak ne bi kolac ili zasto ipak ne bi pojela ovo ili ono sto skuha.. Neka radije vi svoje a ja svoje.. 

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 15:37

Vi  Ste žene jedine koje me razumijete! Meni svi govore da pretjerujem , al se ne dam! Dobro imam mana ,tipa ne da mi se složiti veš odmah, al ionak ju složim u gajbu za veš pa opet spresložim dok stavljam u ormar. Bolesnoća, ne ? 😂😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    02. Svibanj 2020. 15:38

Omg zene moje al si dajete stres.. 
    Shvacam vas ali ja si sigurno ne zelim kompl zivot sa takvim necim hehe.
    I ja volim da mi je ciato ali bome ima dana kad pustim sve i boli me briga. Za vjesati robu, vjesam kako mi dode, kazem to su mi neke tako sporedne stvari da se time zamarati ne zelim 😊
    Meni je danas bljak dan. 
    Place mi se, dosta mi je kuce, lezanja, mirovanja. 
    Trbuh kao da ce mi puknuti. 
    Odapavala sad malo, i ici cu sa malim i muzem kod kuma koji zivi dosta daleko ali idem. Inace cu skrenut od toga da sam stalno sama doma,.. 

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 15:40

Pepilli

Vi Ste žene jedine koje me razumijete! Meni svi govore da pretjerujem , al se ne dam! Dobro imam mana ,tipa ne da mi se složiti veš odmah, al ionak ju složim u gajbu za veš pa opet spresložim dok stavljam u ormar. Bolesnoća, ne ? 😂😂😂😂

Ne daj se! 😍😂 Imam i ja mana. Ja recimo ne peglam. Dobila sam na piru peglu tj onu parnu postaju ogromnu, dvaput je upalila, meni sve to komplicirano. Ja robu operem, stavim na nesto slabiju centrifugu, dobro dobro protresem i fino objesim susit, realno ni ne treba mi za to pegla.. Makar sad s bebom, ocito cu morat 😅

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 15:41

Svea hehe, joj kad sam vidjela kakvu sam glupost napisala i ja sam se baš smijala. 🤣
    Amneris 🤣🤣🤣
    Dana uf ubila sam se u klopi! 😋 E da, točno kao da hoće ručicu ili nogicu gurnuti... 🤣
    Pepilli koji ogroman burger! 😳
    Rio omg kao da sebe slušam, simetrije je riječ koju moj muž i ja obožavamo!!!! Joj ima nas ovdje, ja mislila da sam jedina... 😁 Bolje da ne krenem sa svojim debilnim OKS forama, a ima ih puno. A zamislite to puta dva. Još mi i muž trknut kao i ja. 🤦‍♀️🤦‍♂️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 15:44

Bebac24

Omg zene moje al si dajete stres..
    Shvacam vas ali ja si sigurno ne zelim kompl zivot sa takvim necim hehe.
    I ja volim da mi je ciato ali bome ima dana kad pustim sve i boli me briga. Za vjesati robu, vjesam kako mi dode, kazem to su mi neke tako sporedne stvari da se time zamarati ne zelim 😊
    Meni je danas bljak dan.
    Place mi se, dosta mi je kuce, lezanja, mirovanja.
    Trbuh kao da ce mi puknuti.
    Odapavala sad malo, i ici cu sa malim i muzem kod kuma koji zivi dosta daleko ali idem. Inace cu skrenut od toga da sam stalno sama doma,..

Iskreno, mene to ne opterecuje. Najsretnija sam kad si mogu necim takvim udovoljit hahahha to su stvarno malo nasi retani mozgici hahaha ne smatram to opterecenjem 😊

Nije ni cudno da ti je tako, ne znam koga ne uhvati takav dan.. Opusti se malo, ma isplaci svoje i idi se malo zabavi 😘 bit ce sve okej, doc ce bolji dani

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 15:46

Rio13

Amneris, Brbicaznam da sam munjena hahaha. S tim izludjujem i svoje na poslu 🤣
    Brbicagle, kod mene se isto nadje dlaka. Jbg, ne mogu bas sve dlake istrijebiti, al ni ne napravim kolac kojem su glavni sastojci dlake 🤷🏻‍♀️
    Bebacimam ti i ja takvih dana ne brini. Jednostavno mi se neda i bmk. Al vecinom nije tako. Meni ti je isto bljakast dan i bas mi je sve bzvz i nisam za nista. Tlak me uzasno pere i ove stalne promjene vremena.

Ma naravno da se nade, i to na nevjerovatnim mjestima 😅 al barem pogledam ima li u posudi u kojoj cu mutit krema koja dlaka..

yvette
    02. Svibanj 2020. 15:52

Znaci Lina se udaje, rjesili smo i tu enigmu...
    Lina zelim ti lijepo vjencanje i sretan zajednicki zivot !! ♥️🎉🎊
    CarlySue koje lijepe vijesti 🥰 bravo za bikonju...
    Faustina uh dobra si... stvarno imas kondiciju. Ja mislim da bih umrla na pola puta.
    Zuza drago mi je da je bolje. Mene je nocas jedan hemic grozno bolio, a sad je malo lakse. Budem ok kad se hranim 2, 3 dana zdravo bez kruha i slatkog, stolica je tvrdoglavo tvrda ali bude podnosljivo i ne boli. I onda se opustim jedan dan, kao jucer. Rucala tjesteninu, pojela par slatkisa, par zlica nutele i odma teski problemi. Ocito nema opustanja dok ne rodimo.

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 15:58

Vrapčić123

Sveahehe, joj kad sam vidjela kakvu sam glupost napisala i ja sam se baš smijala. 🤣
    Amneris🤣🤣🤣
    Dana uf ubila sam se u klopi! 😋 E da, točno kao da hoće ručicu ili nogicu gurnuti… 🤣
    Pepilli koji ogroman burger! 😳
    Rio omg kao da sebe slušam, simetrije je riječ koju moj muž i ja obožavamo!!!! Joj ima nas ovdje, ja mislila da sam jedina… 😁 Bolje da ne krenem sa svojim debilnim OKS forama, a ima ih puno. A zamislite to puta dva. Još mi i muž trknut kao i ja. 🤦‍♀️🤦‍♂️

Jest ,baš je mega "jaki" burger. Inače taj jedan pojedemo suprug i ja i puni smo do ibera kak bi se reklo... Samo pljeska ima 0.5 kg a kamoli pecivo i svi dodatci! Pojela sam četvrtinu , nemam kapaciteta za više 😂😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 16:01

Bebac ma samo se lijepo podruži s kumom. Nekad nam je svima koma dan. To je normalno potpuno i da nema korone, a kamoli korona i trudnoća u paru. 🤦‍♀️ Mi jučer išli kod moje sestre, čovjek se puno bolje osjeća kada se malo podruži i popriča s ljudima. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.