Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    02. Svibanj 2020. 20:35

Samo da vam se kratko javim. Mi smo danas bili na selu, slavili praznik rada sa zakašnjenjem. Šaljem vam i sliku da vidite tu divoticu. Tu provodimo pola ljetnog godišnjeg jer muž nije preveliki ljubitelj mora. https://ibb.co/fqt94Js 😁 
    Rio, Brbica, Yvette, Pepili, Ena čestitke na punim tjednima! 🎊🎉 Pepili ti si stvarno fino proslavila velikih 36. Izgleda jako ukusno! 🍔
    Selena mene je isto brinula ta žeđ jer sam prije trudnoće pila jako malo tekućine dnevno, niti pola litre, a sad sam stalno žedna , oko 3l popijem dnevno. OGTT bio uredan, tako da ne brini, ne mora značiti da je trudnički dijabetes u pitanju. 😉
    Ena ti si kao moja kuma po pitanju kiša, ona sva sretna kad je takvo vrijeme. Kad smo bile cimerice za vrijeme studiranja, ja jedva ustanem iz kreveta kad je kišni dan, ali zato je ona bila hiperaktivna. 😁
    Lina čestitke u budućem zajedničkom životu!
    Curke, Dora bitno da su naše prve tri malene krafnice u grupi dobro. 🥰💙♥️💙
    Kaktusice drago mi je da ti uživaš, još kad dođe madrac di će ti biti kraj. 😘

02. Svibanj 2020. 20:36

Žuža

Anavo ja uzela i jako, jako mi je fin pamuk. I nije mi se nista dogodilo nakon pranja na visokoj temperaturi.
    Susilicu imam gorenje. Ja apsolutno sve susim u njoj. Ne znam kad sam zadnji put objesila ves. Isto je kondenzacijska. Dok nismo imali mjesta, drzala sam ju u spavacoj 😀 Palila ju preko dana kad nije nikog bilo i to je to. Sad smo zatvorili jedan balkon i tamo mi stoji. Moj ujak je majstor za masine i tu bijelu tehniku i rekao je nikako da ne kupujem 2u1. Da se kvare i da je tesko naci dijelove. Frendica ima 2u1 i kaze da kad recimo nesto osusi ostane hrpa mucica pa onda mora pustit masinu praznu na pranje da se to ispere inace se zakelji na ovaj drugi ves kojeg stavis prat. I frendica jedna je imala tjedan dana i vratila ju.
    Moja Huanita se bez beda penje na tepihe i prepreke koje joj se nadju na putu.

Ja isto imam gorenje kondenzacijsku i sve pohvale! Apsolutno sve susim u njoj i nikad mi nije mokro izaslo (osim ako namjestim program za peglanje sto se kod mene rijetko vida) 😂 
    Vjerojatno ne bi izaslo ni zguzvano da izvadim odmah ves, ali je upalim navecer prije spavanja i onda dok se ja iduci dan sjetim da je ona po noci susila prode vjecnost 😂

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 20:54

Drage mame dvoumim se oko spavaćice za rađaonu ... Imam jednu staru tuniku kratku al fino široku  ili da uzmem spavaćicu al nisko rezanu na prsima ... Za vrijeme porođaja ionako nije bitno di je ,bitno da je zadignuta😂   jedino za podoj po porodu i dok polože bebu na trbuh onaj trenutak kad se rodi... Nezz, malo mi je slabo ostalo u sjećanju 😂😂 pere me trudnička amnezija

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    02. Svibanj 2020. 21:08

Ako ti pokrije guzu tunika sa pupom, brige te, zadic ce je tamo svakako samo dok dodes do sobe da nisi na izvolite dole :) 

Rose1
    02. Svibanj 2020. 21:21

Pepili slazem se s Zmyom, mozes i tuniku ako lijepo pokrije guzu, ali istina da ce ti bebicu staviti na prsa pa bi bi bilo dobro da se tunika/spavacica moze otkopcati ili da je otvorena na prsima

💙

02. Svibanj 2020. 21:31

Pitanje- vreca za spavanje duljine 70cm je od 3mj ili od rodenja? 

Rose1
    02. Svibanj 2020. 21:36

fenjer

Pitanje- vreca za spavanje duljine 70cm je od 3mj ili od rodenja?

A oni ti za te od60i70cm obicno napisu 0-6mj koliko sam skuzila, a ja bih za pocetak rade po brojevima kao sto npr.ima h&m, ali nema malih brojeva vise. Mozda odgovori netko tko se vise kuzi

💙

Mila7
    02. Svibanj 2020. 22:03

Evo da se i ja malo javim! 
    Lina zelim vam sretan zajednicki zivot, puno ljubavi i razumijevanja 💞
    CurlySue i Dora lijepe vijesti 🥰, samo de vi nama javite, ne mora biti nista dugacko, vazno da znamo da je sve ok 💪
    Faustina stvarno imas kondiciju. Ja mislim, kao sto je vec netko napisao, da bi se porodila. 
    Danas sveki pravila burek i žgaravica me ubija, valjda mi luk nije padao. A stomak me bas rastura, mislim da sam previse sjedila. Prvo sam sortirala po velicini robicu od starijeg sina, pa smo puzzle slagali.
    Sutra nema sjedenja, bas me briga, bed mi je stalno ležati al ocito da moram, barem do 37.tjedna.
    Odoh malo prozujati po netu i na spavanac. 
    Pusa do sutra i nadam se da nece biti puno sovica 🥰

m_maaree
    02. Svibanj 2020. 22:10

Evo i mene malo..
    Dora i Curly drago mi je da ste dobro i vi i bebe ❤❤
    Mladencima csstitke ❤❤
    Ostale cure nadam ste da ste dobro,iako sve imamo sve svoje neke trudnicke tegobe.. 
    Nadam se da cemo se vcrs sve naspavat.. Zelim vam laku noc uz lijepu slikicu 😊❤
    https://ibb.co/NYsr4pK

• Bebac24
    02. Svibanj 2020. 22:23

Vecer curke evo mene kuci iz skitnje 👏👏👏
    Do sad bili kod barbe i tete, vecerali, pricali ma milina. Mali ostao kod njih spavati jer imaju 3 djece, 2 cure velike 25,20 i sina od 16 kojeg mali obozava. Tako da evo gustat ce do sutra u gostima hehe.
    Ja imam posebno perilicu i susilicu od bosha. Perilicu 8kg susilicu 9 kg. I do pocetka korone smo sve susili u njoj dok nije nesto pocelo grebat u bubnju pa cekamo da pocne majstor ici po terenu da je pogleda.
    I mogu rec da mi je roba koja se susi vani tako gruba i bljak. Jedva cekam staviti u pogon susilicu.
    Sjetiti cu se jednom slikati pogled od tamo kad bude lijepo vrijeme. Zadnja su kuca na padini, znaci pogled ocarava. Napravili su app koji nisu jos gotovi sa staklenom stijenom to ce bit pre lijepo gledati sa kauca tu idilu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.