Iman beko sušilicu, prije 2 godine san je kupila, najbolje ulozene pare ikad!
Niti jedan komad nije skupila, sve bude mekano, mirisljavo, a ako odma izvadim kad je gotova nemoran peglat.
Najbolje ulozenih 4000 kn.
I na pumpu je, tako da za nju triba samo šteker. Divotica. Ne stane mi u wc pa san je stavila u špajezu, ma sveta stvar. Neznan kako san prije funkcionirala bez nje.
💞girl💞
Ja bi isto susilicu al ne 2u1. Ovdje nam je u stanu s prostorom problem nemamo di. Ako netko zna di ima tih plicih il mini modela neka javi slobodno
E cure ja sam danas imala iznenadnu posjetu iznenadile me sestra i snaha ,pa smo posjedile cak su i tortu donijele 😋...Faustina ja ne mogu vise od 2 km da napravim a ti si 8 svaka cast ...Za ovaj haos sa kuhinjom recicu meni je drago jel zivim sama sa muzem a muz mi je zaista pedantan i nekad ja sama vise napravim kaos od njega tako da ne znam kako bi se nosila sa ovim ..??Ja sam u dez.kupila susilicu za ves od Miele ..koju nebi dala ni zasta na svjetu,jedino sto nebi nikome preporucila ako je moguce da izbjegne maximalno ves masinu i suslicu skupa jel to traje dosta dugo i sama imam manjak mjesta al sta cu morala sam naci mjesta za to ..Robot usisivac nije los al ja bi uvjek preporucila taj rucni ili brz kabla jel je isto lako za baratanje a robot usisvac ne moze bas svukud iz sobe u sobu i sl.a uvjerila sam se ovaj usisivac bez kabla je super ..pogotovo jednog dana kad nam djeca pocnu jesti kekse spas ..Dora cekamo dase javis 🥰🥰🥰
Evo ja sluzbeno odustajem.
Odgovorila sam svima individualno i taj tren muz nazove i stisnem odbij poziv i forum prebaci kao na neku stranicu i od sve u krasni. E toliko sam sad zivcana da bi mogla prosetat do prozora i bacit mobitel u pm.
Sad cu samo odg Curly da sam presretna za bebilija, to su najljepse vijesti danas
Abri fix gace kupite velicinu L jer kad strpate virove unutra bude taman, to kazem ja koja nosim s velicinu inace.
Imam okp i to jak i sad me najvise od svega sekira sto nece svaka dobit svoj odgovor, al pustam, nije sudjeno ocito.
Dora, razumijem ovu sazetost 🙈 isti slucaj. Dakle danas od kujice i milih svekrvica do slinjenja na burgere... 🤤🤤🤤😂
Mrezaste gacice... Moji bokovi su za porod bili oko 100,uzela sam u dm velicinu M i taman su mi da potrpam par njih unutra i nema stezanja ni urezivanja.
Danas je pocelo izdajanje, uspjela sam popit kavu i oprala sam kooosuuuu 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 male stvari cine zivot sretnim ❤️
Dora drago mi je čuti da ste ok i da je sve u redu. To je najbitnije! Pusa tebi i mališanima!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji