Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    03. Svibanj 2020. 08:29

Jutro krafnice drage 😊🌸
    Cestitke mame palcica i da palcici budu velika djecica 💕super je citati da ste bolje i da sve ide dobrim tokom !!! 
    Pcelica, Rose, Fenjer, Ivcy Cestitke na punim tjednima!!! 
    Ja isto nemam di sa susilicom, ali sam planirala odvojeno uzeti bas sto svi kazu da je bolje tako... 
    kaktusice vi cete u Rijeku selit !? Bas fino 💜
    Jedno off topic pitanje ima koja da se razumije u mobitele 🤷🏼‍♀️🤭Zmya mozda?? Mislim si uzet novi pa se mislim izmedju samsunga s10+ ili s20 🤷🏼‍♀️Ili neki da je u tom rangu .. inace sam fan iphone ali malo mi preskup! 

zmya
    03. Svibanj 2020. 08:44

Dobro jutroooooo!
    Cestitke svima na punim tjednima! 🥳🥳🥳🥳🥳
    Nadam se da ste mi se sve vise manje naspavale hehe! Eto sunca vani ipak! 
    Yvette, bojler mi je drito iznad masine za robu 😒😒😒😒 kmee
    Trancie, pa sta nije ajfon i samsung novi da otprilike isto kostaju? 
    Ja se prebacila isto prije koju godinu na ajfon i sad mi je samsung prekompliciran, iako imam i s8, a ga uopce ne koristim. Imaju hrpu mogucnosti, sta je je. 
    S20 i s10+ serija su vrlo slicni, malo bolja kamrra na s20 i battery performanse, i s20 mob je 5G mob, a uvijek ti je bolje imat noviju generaciju uredaja. 
    Dragi moj samo samsung, i to ove Note modele, njemu su super i on ih koristi sa svim funkcionalnostima, za posao su ludilo zapravo. 
    Ja sam oglupila otkad sam se sa Androida skinila tako da sam sad na 11 Pro.
    Oba imaju vrhunske kamere i hrpu mogucnosti, neces fulat nikako s nijednim, i waterproof su, samo uzmi ova zastitna kaljena stakla i maskice i cuvaj ih :)

Trancie
    03. Svibanj 2020. 08:51

Zmya hvala, ma bas na njuskalu gledam to, s10+ amo rec najbolja peoslogodisnja verzija i s20 najlosija od 3 ovogodisnje... pa se mislim jer je s20 naravno skuplja! 
    Iphone izadje dosta 11 kolko vidim tamo... a rado bi to sto prije rjesila! Od ostalih sam osustala huawei i sl. 
    I meni je bojiler iznad masine... isto cu morat susilicu u neku sobu strpat, a trenutno imamo jednu, tu je vec zamrzivac veliki pa moze i susilica 🤣🤣🤣

Mila7
    03. Svibanj 2020. 08:54

Jutro svima, cujem da je danas dan palcica, samo neka oni rastu da postanu veliki veliki🥰
    Ja se opet nisam naspavala, bila budna od 3 do 5.30h pa sam zaspala i onda nam se frajer uvaljao u krevet prije 7 🥴. Mislim da cu nabaciti popodnevni spavanac, ionako planiram prelezati danas unatoc lijepom danu. Uzivajte i zelim vam lijep dan 🥰

kaktusica
    03. Svibanj 2020. 09:02

Jutro curke!
    Dora i Curly sretan vam vas dan 💞🥳🤩😍
    Kopirala sam jedan predivan tekst od moje prijateljice  koja je takodjer mama palcica, bas sam se najezila:
    Sretan Vam NAŠ DAN dragi, ponosni roditelji Palčića ❤

Svima Vama koji stojite sada kraj inkubatora gledajući u njemu svoj život, svoje sve, dok usne šapuću tihu molitvu.
     Svima Vama koji sjedite kraj bolničkog kreveta hrabreci svoje malene heroje.
    Svima Vama koji ih poljupcem budite da bi krenuli u dnevnu rutinu pregleda i terapija.
    Svima Vama koji ste sve to već prošli i sada uživate u plodovima tog mukotrpnog rada i 
    Svima Vama koji ne možete zagrliti svoje Palčiće, koji ih grlite  ZAUVIJEK samo srcem i suzama.

Hvala Vam što postojite i što svojim svjetlom obasjavate put svima onima koji će tim putem tek krenuti ❤

Fluffy
    03. Svibanj 2020. 09:06

Jutro curke. Mi ova 2 dana provodimo u druzenju tako da ne stignem puno pisati, ali sve vas popratim na kraju. 
    Kaktusice, hvala na odgovoru za kolica🥰🥰
    Dora, Curly, samo nek vase bebice rastu i nastavite naa uveseljavat s lijepim vijestika svaki dan. Sretan vam vas dan 🥰🥰
    Rose, cestitke na punim tjednima 🥳🥳🥳😍
    Brbice, morala sam se osvrnuti...sveki...hahah joooj 😅 mogu mislit kako ti je. Inace volim zivotinje strasno, al isto tako sam kod par ljudi vidjela da posude za svog ljubimca drze skupa sa svojim posudama za jelo, ili da pustaju da se pas provlaci na mjesta po kuhinji, i to mi je bas gadljivo. Sto ste spominjale cure, nisam ni ja neki cistoca freak, ali mi kuhinja i wc uvijek moraju biti cisti. Ali vidis da zena zivi u nekom svom filmu, nadam se da muzic vidi sve to i da cijeni tvoju urednost. S njom izdrzi jos malo i onda idete u svoj stan 😀

kaktusica
    03. Svibanj 2020. 09:08

Ja sam.se za divno cudo cak i naspavala, jutros je takva bura da doalovce vidim ljude preko puta na Krku 😅 Toliko je bistro i divno!
    Pricale ste jucer o usisavacima ja imam neki obicni Philipsov, dosta je star ali je bas jak ali me prodje volja dok ga spojim pa sam kupila onaj stapni koji se napuni i piciiii, odlican je, vrijedi svake kune. Svekrva ima onaj robot i njoj je super. 
    Mama kuha kavicu pa nakon nje u setnju 🥰🌞

03. Svibanj 2020. 09:11

Jutro svima. Kiša me budila u noći, ali prestala prije 5 pa sam nadoknadila... Čestitam na punim tjednima. Evo čitam o palčićima. Ne mogu vjerovat da je prekrasan zdrav dečko rođen u 25. tjednu, znači doslovno ko da ja istog trena rodim svoju mrvicu. Koliko tehnologija tu pomaže kad je najgore. Sretan dan svima koji slave uz svoje mrvice. Nedjelja je sunčano krenula, uživajte 😘🌞🌞🌞

03. Svibanj 2020. 09:43

Jutro cure! Cestitke nasim hrabrim mamama i puse njihovim palcicima 💞 
    Cestitam ostalim nedjeljasicama pune tjedne! 🥳
    Hvala Trancie 😘😘
    Rose ma dobila sam vrecu za spavanje od 70cm a ne pise na njoj za koliko je dijete, ali razmisljam da prvih mjesec dana necu ni stavljati u vrecu jer ce biti 8.mj i vruce
    Vidim da spominjete dojenje, ja sam nocas sanjala da mi je mlijeko nenormalno curilo u snu i da sam umjesto odlazaka na wc isla mijenjati pidzame 😂 onda mi je doktorica rekla da sam potrosila sve mlijeko i da sad vise nemam za bebu kad se rodi i od muke sam se probudila hahahaha 
    Pocela su me boljeti leda i nekako mi se ispuhao ovaj moj trudnicki jastuk, sve me strah sto se biti kad busa jos poraste 😁 
    Ugodan dan svima! 

Mila7
    03. Svibanj 2020. 09:44

Kaktusice tekst je stvarno uffff ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.