Svea, ipak sam i ovaj tjedan od doma 💪 samo srijedu idem u firmu odraditi 😁
Ja bi na porodiljni trebala 5.6.
Vrapcic, a doslovno imam osjecaj da ce izaci 🙈 dobar tek, burgeri su 🤤
Curly, odlicne vijesti, bravo za malenog bikica ❤️
Ena, cestitke na 34 🎊🥳🍾😘 evo i mene, nebi se zalila da bude i prije 40 tt. 😂
Zuza, pa nisu tvoji slatlisi uopce losi 😍
Moja curica je pocela redovito stucat. Danas je i muz osjetio. Al imam osjecaj da nakon, 10ak puta sto stucne da se nazivcira pa se pocne protezati talo svako malo dok ne prestane 😂
Nama je danas na meniu juhica i lazanje i salatica 😁
Baby girl 💜
Zmya, Enao206, Amneris, Vrapčić123, Svea... Vjerujte mi cekam i ja taj dan više od poroda 😅 nek se odselimo pa mogu rodit...
Bokic svima!
Vec ste sve upoznate sa mojim odvratnim problemima i moram se pohvaliti da idem na bolje. Znaci totalno sam popravila probavu i odmah se vidi i razlika sa hemoroidima. Znaci puno vise tekuce hrane i potpuno izbacila kruh i sve kruhasto i sve slatko. Ispirem sa cajem od kore hrasta i nosim obloge od maslinovog ulja u kojem je bio potopljen cvijet kamilice. Pa eto ako koja ima ili bude imala problema (ne daj Boze) da znate da stvarno djeluje. Takodjer si ujutro popijemhttps://ibb.co/dj1x3t3 za bolju stolicu. A od slatkisa jedino sto jedemhttps://ibb.co/HD98b6w.
Curly bas mi je drago da bikonja tako lijepo napreduje! ❤️
Mrvicak ja isto kak lezim sva sam zahrdjala. I bila spremna na carski pa kao svejedno mi. Isto necu nista moci na porodu koliko sam troma i ulegnuta. A i ista sam s tim da sve moram imati sada i odmah 🙈 Kad smo uredjivali stan nisam mogla zamislit da se uselimo bez lustera. Pa makar imali plaofonjere. Sve mora biti odmah odmah 😂🙈
Ahahahahhaha ja sam inace takva isto da kad kupim to bi odmah, al uz muza sam skuzila da neke stvari moraju cekati NJEGA 😂😂 mi bili bez lustera do proslog tjedna kad je napokon dosao njegov barba i stavuo bas svugdje. A ja ih narucila prije mj dana jer nam je to oduvijek bio "trosak".
Npr jos moramo letvice oko ulaznih i balkonskih vrata napraviti, gore u sobama isto. Rukohvat...
Vanjska fasad... Ali ok polako. Svake godine nesto.
Bili smo bez regala isto do sad u 12!mj. Ja sam pikirala samo tog jednog vec 3 gosine od kad smo poceli raditi si kucu. Pa kad smo skupili sno i kupili hehe.
Sad ga nagovaram na novo auto.. Hmmm al treba na leasing pa nije bas sretan
Fenjer mi smo pretpostavljali da je beba zbog polozaja, al s obzirom da imam dugi povijest s e.coli smo UK radili za svaki slucaj. I da, ispostavilo se da je beba 🤣 izludjuje me to.
Brbicanezz sto bi ti rekla 🤣🤣 ja nisam nesto opsjednuta cistocom, ono tipa moja mama sterilnom cistocom, al volim da mi je uredno. Valjda kako zivotinje imam pa sam navikla svaki dan cistiti i zbog njih volim da je cisto. Moram ipak svakodnevno odrzavati higijenu podova, zdjelica, kauca, kreveta njihovih itd. I valjda mi se to preslikalo na cijelu kucu 🤷🏻♀️ Muz mi je inace kuhar pa je nasa kuhinja cakum pakum. Vidi se da kod nas neko zivi, ali je uredno 😁 kod moje mame se npr ne vidi da iko tamo zivi i stan izgleda ko da je za razgledavanje. Svi koji dodju kod nas se cude ko pura dreku kako je uredno, a imamo zivotinje 🤣 pa ono, pokupim dlake, pobrisem slinave noseve i blatne sape s podova, odrzavam i njih pa se eto ne primjeti da ih imamo 🤷🏻♀️
Ovo za slaganje vesa na strik. Znaci NE. Mora postojati sistem. Kako postoji sistem kronoloskog slaganja salica (barem kod mene), tako mora i vjesanja robe. Imam susilicu pa ne vjesam robu, al nekakav red kod vjesanja se mora znati.
Ma nisam ni je opsjednuta ali isto cijeli zivot sa psima pa se naviknes da moras cesce usisavat i brisat povrsine jer kad vidim psecu dlaku na radnoj ploci.. Probijem... A radim kao groomer, u salonu za pse.. Pojedem ko zna koliko kroz dan... Ali svejedno, mora mi bit cisto.. Pogotovo otkad sam trudna, ipak pazim malo vise na sve.. A njoj je sasvim u redu pripremat hranu za rucak dok joj je na istoj povrsini prljava zdjelica od psa(zivimo s dva psa trenutno.. I papigom) puna dlaka, kesica sa smecem(koja stoji NA RADNOJ POVRSINI), i hrpa ostalog prljavog suda koje se jendostavmo nije moglo isprati i spremit u masinu.... Ja ne shvaćam to. A radi kao medicinska sestra tj sestra u zubnoj ordinaciji... Kako? 😅😅
Praise it ladies! Ja isto imam sistem i on se mora poštovati ,kaos me fakat živcira i baca u ocd freakout.
Inače sestra mi je došla...
https://ibb.co/pJpf111
https://ibb.co/VjBRpDX
Sreća mamina
Dobrodošao
... dakle ima nas jos malo munjenih 🤣🤣🤣🤣
Uslast Pepili!
Mi juhicu od koke, ostalo meseka od jucer, I zblebala neki biskvitic mramorni s borovjicama i orasima, sto se naslo u frizideru hehe. Sad kavica, pa cu s prijom poc protegnit noge malo!
Amneris ako imas set salica s tri vrste boje, moraju ti biti po boji slozene. Mi npr imamo set salica za kavu sto je muz od moje mame dobio u 3 vrste smedje boje i poredane su po boji iza mojih salica za kavu koje su prije njegovih jer su moje vece 🤣 s lijeva na desno slazes. Ruckice ti uvijek moraju sve ici u jednu stranu, a ne ono jedna lijevo jedna desno jel. Trece po redu su najmanje salice namjenjene za tursku kavu. Onda su na drugoj polici salice za caj koje su sve iste, pa one obicne klasicne salice jer su manje od ovih za caj. Case su mi isto poredane po visini sve 🤣 tanjuri su mi poredani prvo plitki pa duboki pa mali. I uzorak obavezno svima mora biti na istu stranu okrenut jer inace bode oci 😅 kronologija i smietrija su sve ❤️
❤️ To je sve sto cu napisat.
Amneris ako imas set salica s tri vrste boje, moraju ti biti po boji slozene. Mi npr imamo set salica za kavu sto je muz od moje mame dobio u 3 vrste smedje boje i poredane su po boji iza mojih salica za kavu koje su prije njegovih jer su moje vece 🤣 s lijeva na desno slazes. Ruckice ti uvijek moraju sve ici u jednu stranu, a ne ono jedna lijevo jedna desno jel. Trece po redu su najmanje salice namjenjene za tursku kavu. Onda su na drugoj polici salice za caj koje su sve iste, pa one obicne klasicne salice jer su manje od ovih za caj. Case su mi isto poredane po visini sve 🤣 tanjuri su mi poredani prvo plitki pa duboki pa mali. I uzorak obavezno svima mora biti na istu stranu okrenut jer inace bode oci 😅 kronologija i smietrija su sve ❤️
You have reached a new level of OCD hahhahaha! Odlično!!😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji