Čestitke mami i tati! 👨👩👧👦 ❤️
Vjerujem da će sve biti dobro s bebicama dok pored sebe imaju mamu kao što ste vi i svu potrebnu brigu doktora 😊 želim vama i dvjema malim srećicama brz oporavak 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Dora u mojim si molitvama. Znam da će sve biti dobro. Samo ostani hrabra i jaka. ❤️
Draga Dora, prvo od srca čestitam ❤
Molim se za vas, da što prije bebice i ti zajedno sa mužem sretni i zdravi idete kući 🥰❤
Sve će biti dobro, Bog dragi je uz vas, šaljem vam puno zagrljaja 👨👩👧👦❤❤
Prvo kad sam procitala sam se isplakala, stvarno me ovo dirnulo.. a onda sam se i pomolila za vas. Sigurna sam da cete uspjeti ♥️
Ovoliko pozitivnih misli samo odavde im mora dati vjetar da se uspiju izboriti sa svime.
Ja se uvijek sjetim nase svee (ako se dobro sjecam) koja je rodena u 29 tt, a sad ceka svoju bebicu i to mi ulijeva bas pozitivu, a pogotovo jos uz danasnju medicinu koja je napredovala. ❤️
Baby girl 💜
Svea ti si bila mišić mali 😍💞😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora, molimo svi za sve vas troje. Jake su to male bebice i jaka si ti mama. Znas da ovdje imas svu podrsku, i sve cemo te slusati i bodriti u svim tvojim, kako strahovima, tako i u sretnim trenutcima. 🙏🥰🥰😘😘
Svea jos si mislim 27 ili 29.
Bit ce i oni veliki i snazni kao i ti 😘😘
Baby girl 💜
Dora cestitke. Tebi brz oporavak i da ces ubrzo drzati djecu u narucju 🥰🥰🥰🥰🥰
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Dora cestitam tebi i dragom na bebicama !! ♥️♥️ Drago mi je da je porod dobro prosao i da su oni dobro, imam neki dobar osjecaj za vas kako ce sve biti u najboljem redu...Bebe su na sigurnom i napredovat ce, a tebi i muzu zelim puno snage i strpljenja dok cekate da svi zajedno podete kuci 😘
Ne mogu vjerovati kako se ovo odigralo brzo, par dana nakon pregleda. Zelim ti brz oporavak mila ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji