Dora draga prvo iskrene cestitike na hrabrim malim lavicima 💙🌸😘😘
Ti si dobri duh ove grupe, lavica i hrabra zena i sve ces ti ovo ozgurati , bebe ce bit sigurna sam dobro i pravi borci na svoju mamu 💕 neces se ni okreniti , ic cete kuci!!! 😘😘
Drzi se, zelim ti sto brzi oporavak da se mozes posvetiti najvaznijoj ulozi u zivotu, a to je majcinstvo 😘😘😘
Jutro krafne! Koji dan, ha?
Dora kako si? Nadam se da te Tramal malo primirio, pa to je konjski lijek. Jednom uzela, nebi vise 🙈
Zelim jos jednom cestitati i tebi i muzu na ovoM daru, dobrodosli nam Ivice i Marice, neka vam je sa srecom!
Vjerujem da ti nije lako, borac si i ti i oni, u sigurnim su rukama, i bit ce sve u redu!
Za par mjeseci kad se jednom svi nadjemo s kolicima i budemo zvakale krafne cemo pricat o svemu ovome.
Sve se dogadja s razlogom! Budi mi hrabra, ako ih vidis posalji im puse i ljubav od svih nas, mislimo na te ♥️😇
Jutro. Dora cestitam na malim picekima. Brz oporavak tebi i njima da se mozete svi sto prije maziti doma 💙💜. Eto uvijek ima nade. Bravo za doktore. Nije ni njima lako sada. Nadam se dalje samo sretnim vijestima od svake cure 🍼 možemo mi to
Draga nasa Dora cestitam ti na prekrasnim bebicama i lavovskom poslu ❤❤❤
Veselim se vasim skorasnjim zagrljajima i osim tebi, saljem velike cestitke tati!! 😍😍😍🥰🥰🥰
Dobro nam dosli Ivica 🐻 i Marica 🐇
Odmaraj sad, imate citav zivot pred sobom i puno pustolovina vas ceka. Evo prva je na tati da sklopi sve Ikea dostave 😊
Jutro cure 🤗
Pa mi imamo prve bebe na forumu 🥰 odjednom nam se povecao broj i to pocetkom proljeca, a ne ljeta. ❤️
Mamice, kako si jutros?
Dora nasa, u tebi je tolika silna snaga, ljubav i nesto sto ne znam kako uopce opisati, imas jednu auru koja se osjeti preko ekrana ovako ❤ Zato doista vjerujem da to itekako osjete "Ivica i Marica" (pa humor ne te napusta ni pod Tramalima 🤭😘). Sve ce to biti dobro, svi ste pod najboljjom mogucom skrbi, oporavak i boravak ce mozda trajati ali sve ce se to jednog dana zvati "jucer" a vi cete se setati pored vase plaze...
Puno mislim na svih vas, i na muza i vase roditelje, sva ta snaga pozitivnih misli i molitve ce uroditi plodom. A mi smo tu za tebe uvijek 😘
Jutro svima!
I ja sam se cijelu noć prevrtala misleći na Doru!
Čestitam lijepa naša mamice! Tako sam uzbuđena i pod dojmom sad, imamo prvu mamu🥰🥰🥰🥰
Želim i tebi i tvojim mrvicama brzi oporavak i da što prije šećete uz tu plažu!
Cure su navele more pozitivnih primjera, a evo i mog: i moji nećaci su rođeni palčići sa 7 mjeseci i evo ih sad pripremaju se za školu, toliko su veliki da će sigurno biti prvi u vrsti na tjelesnom.
Ti si posebna, pa su tako i tvoja dječica! Sve će biti dobro!
Dora cestitam ti od ❤ na tvoje dvije male srece!
Bila si nam svima u mislima a sad si jos vise.
Molimo se za tebe i tvoje mrvice da budu dobro!
😇😇
Svi smo pod dojmom lavice dore 💕💕💕
Kaktusice i ostale cure sretno na punim tjednima!!!
Sretno i na pregeldima ako ima ko ❤️
Nas je nocas malo zdrmalo , ali vise tutanj nego sto je treslo... bas su ovi potresi poludili!
Vrapcic mila, tebi zelim cestitati okruglih 30., pa to su vec ozbiljni brojevi ❤🥳
Mocho, Mrvicak, Mokvica, Black Lioness sretni puni tjedni mile moje krafnice 😘🥳🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji