Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    17. Travanj 2020. 07:49

Dora draga prvo iskrene cestitike na hrabrim malim lavicima 💙🌸😘😘
    Ti si dobri duh ove grupe, lavica i hrabra zena i sve ces ti ovo ozgurati , bebe ce bit sigurna sam dobro i pravi borci na svoju mamu 💕  neces se ni okreniti , ic cete kuci!!! 😘😘
    Drzi se, zelim ti sto brzi oporavak da se mozes posvetiti najvaznijoj ulozi u zivotu, a to je majcinstvo 😘😘😘 

zmya

Jutro krafne! Koji dan, ha?
    Dora kako si? Nadam se da te Tramal malo primirio, pa  to je konjski lijek. Jednom uzela, nebi vise 🙈
    Zelim jos jednom cestitati i tebi i muzu na ovoM daru, dobrodosli nam Ivice i Marice, neka vam je sa srecom! 
    Vjerujem da ti nije lako, borac si i ti i oni, u sigurnim su rukama, i bit ce sve u redu! 
    Za par mjeseci kad se jednom svi nadjemo s kolicima i budemo zvakale krafne cemo pricat o svemu ovome. 
    Sve se dogadja s razlogom! Budi mi hrabra, ako ih vidis posalji im puse i ljubav od svih nas, mislimo na te ♥️😇

Jutro. Dora cestitam na malim picekima. Brz oporavak tebi i njima da se mozete svi sto prije maziti doma 💙💜. Eto uvijek ima nade. Bravo za doktore. Nije ni njima lako sada. Nadam se dalje samo sretnim vijestima od svake cure 🍼 možemo mi to

Mocho
    17. Travanj 2020. 07:52

Draga nasa Dora cestitam ti na prekrasnim bebicama i lavovskom poslu ❤❤❤ 
    Veselim se vasim skorasnjim zagrljajima i osim tebi, saljem velike cestitke tati!! 😍😍😍🥰🥰🥰
    Dobro nam dosli Ivica 🐻 i Marica 🐇

Odmaraj sad, imate citav zivot pred sobom i puno pustolovina vas ceka. Evo prva je na tati da sklopi sve Ikea dostave 😊

mimoza
    17. Travanj 2020. 07:57

Jutro cure 🤗
    Pa mi imamo prve bebe na forumu 🥰 odjednom nam se povecao broj i to pocetkom proljeca, a ne ljeta. ❤️
    Mamice, kako si jutros? 

kaktusica
    17. Travanj 2020. 08:04

Dora nasa, u tebi je tolika silna snaga, ljubav i nesto sto ne znam kako uopce opisati, imas jednu auru koja se osjeti preko ekrana ovako ❤ Zato doista vjerujem da to itekako osjete "Ivica i Marica" (pa humor ne te napusta ni pod Tramalima 🤭😘). Sve ce to biti dobro, svi ste pod najboljjom mogucom skrbi, oporavak i boravak ce mozda trajati ali sve ce se to jednog dana zvati "jucer" a vi cete se setati pored vase plaze...
    Puno mislim na svih vas, i na muza i vase roditelje, sva ta snaga pozitivnih misli i molitve ce uroditi plodom. A mi smo tu za tebe uvijek 😘 

Amneris
    17. Travanj 2020. 08:11

Jutro svima!
    I ja sam se cijelu noć prevrtala misleći na Doru!
    Čestitam lijepa naša mamice! Tako sam uzbuđena i pod dojmom sad, imamo prvu mamu🥰🥰🥰🥰
    Želim i tebi i tvojim mrvicama brzi oporavak i da što prije šećete uz tu plažu!
    Cure su navele more pozitivnih primjera, a evo i mog: i moji nećaci su rođeni palčići sa 7 mjeseci i evo ih sad pripremaju se za školu, toliko su veliki da će sigurno biti prvi u vrsti na tjelesnom.
    Ti si posebna, pa su tako i tvoja dječica! Sve će biti dobro!

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Travanj 2020. 08:13

Dora cestitam ti od ❤ na tvoje dvije male srece!
    Bila si nam svima u mislima  a sad si jos vise. 
    Molimo se za tebe i tvoje mrvice da budu dobro!
    😇😇

Trancie
    17. Travanj 2020. 08:13

Svi smo pod dojmom lavice dore 💕💕💕

Kaktusice i ostale cure sretno na punim tjednima!!! 
    Sretno i na pregeldima ako ima ko ❤️
    Nas je nocas malo zdrmalo , ali vise tutanj nego sto je treslo... bas su ovi potresi poludili! 

kaktusica
    17. Travanj 2020. 08:16

Vrapcic mila, tebi zelim cestitati okruglih 30., pa to su vec ozbiljni brojevi ❤🥳

Mocho, Mrvicak,  Mokvica, Black Lioness sretni puni tjedni mile moje krafnice 😘🥳🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.