Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    16. Travanj 2020. 22:18

I ja non stop mislim na nju i udjem samo da vidim jel ima njene prepoznatljive slicice. Sve ce biti dobro 🙏

selena
    16. Travanj 2020. 22:22

Dora, drži se, svi smo mi uz tebe!

30.07.🥰🥰

Mirtasiric1
    16. Travanj 2020. 22:34

Dora draga, drži se, uf, više ne smijem ulazi večeras. 

16. Travanj 2020. 22:38

Bebica me lupala lijevo, a nakon kratke pišpauze prešla na desnu stranu od pupka. Valjda se okreće 🙃 odlučila sam prije spavanja vas škicnut i u ovome moru pronašla našu Doru. Dora izdrži, nadam se da će bebe biti dobro. Nevjerojatno koliko me strah naše medicine, ali svaki puta si mislim pa kvragu ako glupi Ameri u tim tjednima vec smatraju ove situacije svakodnevicom i normalom... Mora i kod nas biti dobrih ishoda. Svi smo uz tebe 💪💜💙💚💛🧡❤️

yvette
    16. Travanj 2020. 22:40

Ja vjerujem da ce biti sve ok s Dorom, moguce da se ne javlja radi soka sto je opet u bolnici i sto joj je curila plodna voda. Da su je porodili na carski vec bi bila na odjelu. Osim toga citam malo da se plodna voda obnavlja i da se moze izdrzati tjednima ako nisi otvoren a ona je lavica. Bitno da je tamo i da je pod kontrolom doktora. I sami su joj rekli da nisu crne prognoze i da se moze izgurati. Sve ce biti dobro, vjerujem u to. Ipak je 30.tjedan mislim da to znaci da je usla u 31. (neka me netko ispravi ali mislim da se tako racuna), bebe su napredovale a ako jos izdrze unutra tim bolje. Bit ce sve u redu ♥️ 

yvette
    16. Travanj 2020. 22:42

Mantram kao papiga🦜 sve ce biti dobro...💪🏻🙏

Mila7
    16. Travanj 2020. 22:46

Dora ti si zena lavica i cista pozitiva, tako da mora biti sve dobro 👍💗. U sigurnim si rukama i budi hrabra ali sto je moguce vise opustena, bez stresiranja. Sve smo uz tebe 😘🥰♥️.

Ancy ti si zena zmaj i kapa dolje kako se dobro nosis sa cijelom situacijom. Uvijek mi je drago kad nam se javis 💞♥️

Idem sad spavati, sutra mi malac slavi 5.rockas pa sam ovih dana bila angažirana oko priprema a i pripremam stvari za bebu jer mi se cini da ce vrijeme tako brzo proci do poroda.

Pusa svima i jos jednom, Dora samo hrabro, bit ce sve u redu 😘

Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 22:51

Dora draga kada stigneš samo javi da je sve ok. Joj da su normalni uvjeti sutra bih ti doručak, ručak i večeru donijela u bolnicu.😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    16. Travanj 2020. 22:56

Rodila. U 19:48 pa 19:50h. Svi zivi.  On 1400g, 40cm, ona 1040g, 36cm, u inkubatorima, nezreli, na hrpi lijekova i svega kroz pupak jer su im zilice premale. Ne znam detalje jer ne znam za sebe. Umirem od bolova, na kraju horizontalni rez da se mozda brze oporavim. 
    Pomolite se za nas da se izucemo ibudemo snazni i zdravi 🙏🏼 
    Hvala svakoj od vas 😘

16. Travanj 2020. 23:01

Dora4

Rodila. U 19:48 pa 19:50h. Svi zivi. On 1400g, 40cm, ona 1040g, 36cm, u inkubatorima, nezreli, na hrpi lijekova i svega kroz pupak jer su im zilice premale. Ne znam detalje jer ne znam za sebe. Umirem od bolova, na kraju horizontalni rez da se mozda brze oporavim.
    Pomolite se za nas da se izucemo ibudemo snazni i zdravi 🙏🏼
    Hvala svakoj od vas 😘

Hrabra si ti zena i hrabri su tvoji malci, drzite se svi troje, molimo se i mislimo na vas!! Bit ce to sve dobro 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.