Sto mi ti radis budna? Si gladna ili? 😳😬
Drago mi je da se osjecas dobro kako i sama kazes dasi dobro podnjela to sve .svaka cast ..Bice te vi super vjeruj .to sto su bebe u inkubatorima nije nista strasno njima treba sad i toplota jel su male mrvice sve ce to da bude dobro ..pisi Dora kad god zelis nama je zaista vazno date cujemo dasi dobro ..Ja vjerujem da svaka od nas nije bas spavala i budila se i ulazila da vidi kako si ??ti ces sigurno sad dobijati vjeruj dovoljno medikamente pa ce bolovi da na momente nestanu ..Dusa nasa 😍😍😍😍 drzi se ..vjeruj za mjesec dana ces setati uz plazu sa svojim bebicama i uzivati...
Dora, sanjala sam da sam dobila trudove, i da sam zavrsila s tobom u sobi. Tvoje bebice su vec bile s tobom i dobro napredovale, a ja sam cak i primila curicu 🙈 Rekla sam ti- samo se ti odmaraj, ja cu javiti curama na forumu da si dobro 😂 Joj Boze, reko idem vidjeti jel ima javljanja novih.
Sad vidim potpis kad je carlysue napisala 🥰
Dora draga joj baš mi je drago čuti / čitati tvoje postove! Čestitam još jednom od srca što ste postali roditelji ❤️💙 Bit će to snažna i jaka dječica, iako sada svima djeluju slaba i malena, samo da prođe taj period u inkubatoru i bit će jaki 😍😍. A činjenica to što su u u inkubatoru te zbilja u ovo doba napredne medicine ne treba brinuti jer će biti sve super i svi ćete s vremenom izaći iz bolnice i danas / sutra šetati po toj tvojoj omiljeno plaži. Eto draga moja, punoooo sam, pretpostavljam kao i sve curke, mislila na tebe. Zbilja sam se nadala dobrom ishodu i zato sam sigurna da će biti sve super. A znaš kak bi stricek Freud rekao, kada sve izgleda loše, onda na kraju bude sve dobro i pozitivno! A tako će i biti! 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Juteo deage moje. Ja idem do poslo pa sam samo preletila da vidim da li se dora javila. Citam vas kasnije.
Dora moja nemam rijeci. Kapa dolje za sve. Prava si lavica, a talvi ce biti i tvoji lavici. Hvala sto si nam sw javila. Drzi se, a mi ti saljem puno pozitivie i molitve. Jedva cekam jesen da vidim sve vas, a pogotovo ivicu i maricu 🥰❤️❤️❤️❤️
Baby girl 💜
Draga nasa Dora, ti si stvarno prava lavica kao sto kazu cure💪pozitivna, hrabra i stalozena💪od mojih roditelja prijatelj je rođen sa 6i pol mjeseci, a kad je to bilo i koliko je medicina sad napredovala...lako je nama reci da ce sve biti dobro, ali bas vjerujem❤drago mi je da su doktori dragi i susretljivi, mislimo na tebe i saljemo pozitivne vibrice
💙
Draga Dora, cestitam od srca, tebi i tvome muzu na malim smotuljcima! 💙💜😘 Ljetne bebe su se pozurile i vec ih imamo dvije! Cure su vec sve rekle, misici mali su borci samo takvi i bit ce sve ok, u dobrim ste rukama svi! 💪😊 Tebi saljem puno pozitivnih vibrica i zelim ti sto brzi oporavak! 😘😘😘😘
Rodila. U 19:48 pa 19:50h. Svi zivi. On 1400g, 40cm, ona 1040g, 36cm, u inkubatorima, nezreli, na hrpi lijekova i svega kroz pupak jer su im zilice premale. Ne znam detalje jer ne znam za sebe. Umirem od bolova, na kraju horizontalni rez da se mozda brze oporavim.
Pomolite se za nas da se izucemo ibudemo snazni i zdravi 🙏🏼
Hvala svakoj od vas 😘
Čestitam, kako cure kažu mami lavici i tvojim malcima💛💙
Mislim na vas, šaljem pozitivnu energiju i vjerujem u najbolje.
Mamice😊🥰
Drži se i diši, svi ste tu!
Zaboravila sam napisati da moj stariji deckic ide u vrtic s blizancima, bracom i sekom, rodenim u 31. tjednu..bas smo se nas dvije mame skompale, oboje su zdravi i super...njoj ti je sad najveca tlaka kaj mora s njima s vremena na vrijeme na preglede reda radi iz razloga sto su bili palcici a zdravi su skroz, a mislim da je sad polako i s tim gotova...tako da cvrsto vjerujem da ce i kod vas tako biti! 💪😘💪😘💪😘💪😘
Dobro jutro svima, posebno nasim prvim bebicama u grupi i mamici ❤️
Ja ne znam jesam skupila 4 sata sna ove noci. Osjecam se prebijeno. S obzirom da su sjele komplikacije, krecem opet s nekim narudzbama 🙈 Treba malo trosit!
Saljem vam svima puse i zelim vam da provedete lijepi dan!
Nisam sinoc docekala Doru
Draga Dora cestitke ca Ivici i Marici 😘🥰🥰 ma vec su to velika i snazna djecica, sigurna sam da ce ih dobro pazit na odjelu 😘🥰 tebi zelim sto brzi oporavak i da te odvedu vidjet male mrvice 😘😘😘 znam da u Ri daju koza na kozu, rodila je prijateljica prije skoro 2 godine jednu jos manju mrvicu od tvojih 😘 sigurna sam da nece bit lako dok su ovako malecki, al brzo ce oni ojacat. Doista se nadam da ce ti dat da sto vise boravis s njima 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji