Dora mamice cestitam i tebi i muzu. 🥰
Izborit ce se bebice, jake au one, a i imaju na koga biti ❤️ mozes biti ponosna na sebe,a i tvoja djecica ce biti ponosna na takvu mamu 😘
Svima si nam u mislim i molitvama. Drzi se kolimo mozss i samo pozitivno kao i do sada ❤️
Baby girl 💜
Dora draga cestitke kao prvo ❤❤
Budi jaka za svoje bebice,a one ce se boriti za svoju hrabru mamu i tatu ❤❤
Javi nam se kada mognes.. uz tebe smo mislima imolitvama❤❤
Mamice nasa hrabra, u mislima i molitvama smo s tobom i malenim misicima, sve ce biti u redu ❤💞❤💞❤ Saljem milion vibrica tebi i malisanima, ajme pod takvim sam sokom i dojmom! Ljubim vas sve 😘😘😘😘
Dora čestitam ti mamica, ali vjerujem da ti je ovo sve šokantno i neočekivano bilo, lako mi kažemo da budeš bez brige, vjerujem da je teško ne znati previše o stanju svojih bebica zato ti želim puno snage i pozitive, srećom sama po sebi si takva što će njima dati još više snage 💓 Bit će bebice super, vidjet ćeš, tebi brz oporavak želim i bebicama puse šaljemo ❤️❤️
Dora svi smo mislima uz vas ❤️❤️ cestitam vam na bebicama od srca, i molim da sve prodje dobro i vjerujem da hoce! Odmori se i javi se kad budes mogla 😘😘😘
Draga Dora, svima si nam u mislima. Čestitke na bebačima i znaj da ste svima nama tu u molitvama ♥️ Bit će sve u redu vidjet ćeš. Odmori se i čuvaj se 🥰♥️
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Dora čestitke na rođenju malenih mrvica! Svi ćemo moliti da što prije ojačaju i da ih žive i zdrave vodite kući. Želim ti brz oporavak ♥️
Rodila. U 19:48 pa 19:50h. Svi zivi. On 1400g, 40cm, ona 1040g, 36cm, u inkubatorima, nezreli, na hrpi lijekova i svega kroz pupak jer su im zilice premale. Ne znam detalje jer ne znam za sebe. Umirem od bolova, na kraju horizontalni rez da se mozda brze oporavim.
Pomolite se za nas da se izucemo ibudemo snazni i zdravi 🙏🏼
Hvala svakoj od vas 😘
Od srca vam cestitam, uopce ne sumnjam da ce bebice biti dobro🙏 i molim za vas.Bebice nisu imale strpljenja jer su zelile sta prije ugledat svoju hrabru mamicu koja ce i dalje ostati takva i bodrit ih.Neka vas dragi Bog nagradi i blagoslovi🙏🥰
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji