Mene je strah uči u forum. Idem spavati jer se samo stresiram. Dora čuvaj se 😘
Mimoza cestitke na puna 33 tjedna. Wow kako leti vrijeme, ne mogu vjerovat.. 😍 Znaci uspjela si i ti nesto uhvatit u lidlu. 😄😄 Dekica je bas lijepa, izgleda tako mekana i udobna.
Vrapcic kontrakcije osjecam i imam odavno.. Al sad je vise bila neka menstrualna neugodna bol i pritisak..
Dora draga moja, danas si me tjesila i bas ti je to poslo za rukom, jer sam se dobro osjecala nakon tvojih rijeci.. Sada ja tebi kazem da ce sve biti dobro, tvoje bebice su jake i imaju na koga biti, na svoju mamu... Drzi se i vidjet ces da ce sve biti dobro. U mojim si mislima. ❤️❤️❤️❤️❤️
Anchy ❤️❤️ lijepo je vidjeti te tako jaku. Samo ostani takva uvijek. 😍😍😍
Svim curama cestitke na urednim pregledima.. I hvala svim curama koje su me danas tjesile, stvarno mi je puno znacilo u onoj panici. Saljem poljupce svima. Divne ste cure moje. ❤️❤️ Bas značite i vi sve zajedno i ovaj forum. 😍
https://ibb.co/frhxJDG
Evo moj baby watcher
Jako mi se tvoj sviđa. Vidim da su mu i recenzije odlične. Koliko ga imaš dugo? Treba li još dodatno baterija ili radi isključivo na struju, mislim na punjač?
Imam ga 7 godina. Ali moj nema utor za bateriju. Imas tamo na Aliju stvarno svakakvih, pogledaj
Mene je strah uči u forum. Idem spavati jer se samo stresiram. Dora čuvaj se 😘
Ući*
Dora tek sam sad vidjela što se dogodilo. Drži se! Bit će sve dobro, mora biti. 😘♥️♥️
Ancy tebi se uvijek obradujem. 🥰 Tvoja snaga i pozitiva su naprosto nevjerojatne. ♥️
Mrvicak, i mene je strah uopce gledat. Jos oko 17 i nesto sam vidila poruku gdje je napisala da je u radjaoni ali se nisam usudila uci, od tad svako malo ulazim i iscekujem. 🙏
Ma bit ce sve dobro, javit ce nam se ona sa dobrim vijestima cim bude mogla!
Moramo i mi bit pozitivne i takvu joj energiju odaslat 🙂
🤞🏻
I mene strah uci i poviriti, stvarno se od srca nadam da je sve ok i da se nasa zmajica i njeni zmajici drze ❤ Kako veceras mirno zaspati...
Sortiraj odgovore
Najstariji