Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    17. Travanj 2020. 03:13

Hvala drage moje!! Droksaju me dobro, evo oko 1 i oko pola 3 sam uspjela i ubit oko 20min..
    Zadnja doza Tramala me drzi vec 2h, nadam se da ce jos..dali su mi da pijem vodu, imam kateter pa se mirne duse nalijevam vodom..
    Uspjela sam se smirit, zamisljam nas s kolicoma kako setamo uz nasu najdrazu plazu i opusta me to jako..
    Muz je dobro, jako mu je tesko sto ne moze menen vidjet, ai djecu, ali hrabro se drzi, bio je pred bolnicom i on i moji cijelo vrijeme dok se nisam javila da smo zivi svih  troje 🥰
    Molim Boga samo da bebice budu zdrave, sve drugo mi je skroz nebitno i bol i hospitalizacija i sve, zbilja, samo da budu zdravi

Dora4
    17. Travanj 2020. 03:37

Dali su mi antibiotike, lijekove za sprijecavanje otvaranja, ma sve zivo, ctg nije pikazivao trudove i trbuh nije bio nista specijalno tvrd, ali mene su ledja sve vise ubijala i jos kazem ne znam, doma imam jastuke svuda oko sebe, a sad sam satima na ledjima i ne mogu procijenit..ali onda su vec krenuli nesnosni bolovi svakih 30ak sekundi. Cure moje, stigao dr. kojinje inace voditelj odjela na kojem sam lezala(Bogu hvala da je on bio dezuran!!), rekao da bi me radje horizontalno nego ponstatom rezu jer misli da cu se ipak lakse oporavit, u roku 6-7min su mi obrijali malo venerinig, uspavali me i porodili. 
    U 19:40 sam jos zvala muza da mu kazem sto se sprema, a u 48 malog rodila, nju 2min kasnije. Svi dr. i sestre smireni, ljubazni, nitko nije bio ni bahat ni nista, stvarno taj dio je bio jako pozitivan. 
    Nekad kasnije mi je dosla pedijatrica, bebeki su u inkubatorima, polusamostalno disu, imaju one cijevcice u nosu pa im puste kisik svako toliko, apgar 9/10, rekla je da imaju puno posla s njima, vode ih na rentgen pluca, daju antibiotike ako je zbog infekcije pukao vodenjak, zilice su im presjtne pa sve dobivajunkroz pupak, mozda ako sutra budem mogla stat na noge cu ih moc ic vidjet, oni su na drugom odjelu, dlsta daleko za hodat, ali tako ih zelim vidjet i rec im da ih volimo najvise na svijetu!
    Vec sad vidim da sam operaciju podnjela bolje nego zadnje dvije kad je otvaran komplet trbuh vertikalno, sabrabna sam i skroz prisebna, hvala Bogu nisam bila intubirana i nadam se da ce oporavak bit brzi, nece bit lagan, ali ne bi rekla da ce trajat mjesecima kao iza tih velikih opki mojih..
    Zao mi je sto sam vas sve zabrinula, vjerujte da sam nazvala muza i mamu i sljedece je  bilo javit se vama!! 
    Ova grupa je melem za dusu i toliko podrske, ljubavi i pozitive zbilja znaci cijeli svemir, hvala vam!!

Dora4
    17. Travanj 2020. 03:45

E da, najcudnije je sto me svako malo opere panika jer ne osjetim bebe i ta sekunda dok se paralelno pokusavam sjetit kad sam ih zadnje osjetila i dok skontam da sam rodila, oblije me znoj 🙊
    Ajd pretjerala sam s postovima 😬😘

• CurlySue
    17. Travanj 2020. 03:55

Nisi nimalo pretjerala 😊❤️
    I ne znam je li to od tramala 😉 al potpis je vrh! Nema sumnje da ce oporavak po svemu sto si navela biti brzi, a i ako neces moc sama othodat do njih, oni ce te odvest do malih mrvica ❤️

Dora4
    17. Travanj 2020. 04:07

CurlySue

Nisi nimalo pretjerala 😊❤️
    I ne znam je li to od tramala 😉 al potpis je vrh! Nema sumnje da ce oporavak po svemu sto si navela biti brzi, a i ako neces moc sama othodat do njih, oni ce te odvest do malih mrvica ❤️

Nadam se!!💙💜
    Malo da im ne narusavam gdpr, ali mislim da ce im ostat nadimci 😄 

Dora4
    17. Travanj 2020. 04:08

Sto mi ti radis budna? Si gladna ili? 😳😬

Žuža
    17. Travanj 2020. 04:14

Dora, cestitam od srca na predivnoj djecici ❤️❤️
    Hvala sto si se javila i dala nam detalje. Vjerujem da smo sve ovdje to jedva cekale. Slijedi vam jedna borba, ali nista sto ti ili tvoja bajkovita obitelj ne mozete 🥰 Jako je lijepo procitati sve ove pozitivne price i primjere. Tako cete i vi jednoga dana ❤️
    Ovo sto si napisala da te strese panika jer ih ne osjetis u stomaku, tako je i meni bilo kad sam rodila. I trajalo je par dana. Ipak smo dugo imali fokus samo na tom, pa sad tog nema... 
    Odmaraj, drzi se, javi ako nesto treba i sve cemo poduzeti sto god je u nasoj moci da ti pomognemo, javljaj se 😘😘

• CurlySue
    17. Travanj 2020. 04:23

Dora4

Sto mi ti radis budna? Si gladna ili? 😳😬

Ma kakvi, nisam, navikla sam se, ide pomalo 😊 ima dana kad pretjeram s vodom pa imam nocno dezurstvo 😁😂 a tesko zaspim natrag nakon budenja

tea1401
    17. Travanj 2020. 04:34

Draga Dora, prvo da ti cestitam,od srca stvarno❤
    Drugo, toliko.si snazna kao i tvoji malci..samo budi pozitivna i oni to osjete ma da nisu trenutno pored tebe. Iz puno situacija si uvijek izvukla ono najbolje, zato i vjerujem da ce sve biti u redu❤❤
    Drzi se, cuvaj svoja blaga i samo razmisljaj pozitivno jer drugacije ne moze😊
    Uz vas smo i saljemo svu pozitivnu energiju svemira🥰

Anja🌸🌸

Pepilli
    17. Travanj 2020. 04:41

Draga Dora najljepše čestitke od supruga i mene tebi, tati i malim lavićima! Vjerujem da ni u snu nisi očekivala da će se to sve tako rano odviti ali isto tako znam da ste u dobrim i sposobnim rukama! 
    Malena djeca su snažnija nego izgledaju, to su pravi borci i nimalo ne sumnjam da će odrasti u zdrave i uspješne ljude. Tebi želim što lakši i uspješniji oporavak . Pitaj sestre kad  I&M još malo ojačaju da ih stave na tebe ,da te osjete jer je klokanska njega tj kožiranje jako bitno za malu djecu (naravno ne znam kakva je polica bolnice sad u vrijeme ove nepogode ); nadam se da će ti mišići dobro napredovati i brzo dobivati na težini, da ćeš dobro zacijeliti a obitelj biti uskoro na okupu.  Puno ljubavi od svih nas, molimo se i šaljemo pozitivu! ❤️❤️❤️❤️❤️

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.