Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2020. 23:01

Dora4

Rodila. U 19:48 pa 19:50h. Svi zivi. On 1400g, 40cm, ona 1040g, 36cm, u inkubatorima, nezreli, na hrpi lijekova i svega kroz pupak jer su im zilice premale. Ne znam detalje jer ne znam za sebe. Umirem od bolova, na kraju horizontalni rez da se mozda brze oporavim.
    Pomolite se za nas da se izucemo ibudemo snazni i zdravi 🙏🏼
    Hvala svakoj od vas 😘

Ženo draga, prvo ću ti čestitati 🌸💙 evo cijela se tresem! Ne vjerujem još. Iskreno, odahnula sam kada sam vidjela ovo svi živi. Vjerojatno sam još pod dojmom Ancy. Bit će to jaka i zdrava djeca, vjeruj mi, kao što je i njihova mama lavica. Pomolit cu se za njih i za tebe. Ljubim te 😘😘❣️

Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 23:02

Dora draga izdržati ćete vi sve draga moja! Bit će sve dobro, oni su oboje snažni i jaki! Upravo se sada idem moliti za vas. Puno vas ljubim 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    16. Travanj 2020. 23:03

Dora bit ce oni dobro, sad nisi ni svjesna, ali to su pravi mali borci puni snage i volje za zivotom. Cestitam tebi i tvom muzu, jer ste i vi danas rodjeni kao mama i tata. Zelim ti brz oporavak i da sto prije prodju bolovi. Odmori se ❤️ Hvala ti sto si nam se javila. Molimo se za vas

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 23:04

Dora draga nasa hrabrice ❤️❤️❤️  molimo se za tvoje lavice da izdrze sve to ❤️❤️❤️
    Odmaraj, javi nam se sutra a mi sve mislimo na vas❤️

zmya
    16. Travanj 2020. 23:04

Bravo mama! ♥️  Drzimo fige malisama da sto prije dodu na sebe da mozete svi zajedno kuci, bit ce sve u redu! Mislimo na vas, saljemo ljubav, odmori se i velika pusa! I moj muz te pozdravlja, cijelu vecer mu pricam! 

• CurlySue
    16. Travanj 2020. 23:05

Pa Dora moja, cestitam prije svega. Sigurna sam da ce doktori napraviti sve da mali Ivica i Marica (😉) dobro prihvate sve terapije i da ce brzo ojacati. ❤️
    Tebi sada zelim brz oporavak i mantram samo pozitivno za ovaj period sto slijedi. 😘 Odmori se! 

Rose1
    16. Travanj 2020. 23:07

Draga Dora, cestitam❤jaki su i zilavi oni na svoju mamicu💪❤sve ce biti dobro! Pomolit cu se za vas🙏ljubim i grlim😘🤗

💙

ena0206
    16. Travanj 2020. 23:09

Draga Dora najprije čestitke tebi i mužu, bila si najhrabrija trudnica, a sada si postala i najhrabrija mama.. Vjerujem da ce se tvoje bebice izboriti i da ce sve biti super. 😘😘 Drzi se draga, zelim ti brz oporavak i naravno da se molimo za tebe. ❤️

Mokvica
    16. Travanj 2020. 23:11

Dora, drago mi je da se javljaš sa dobrim vijestima. 🥰 Čestitam ti i želim brz oporavak. 😘 Molim se večeras za tebe i tvoje dvije mrvice. ♥️

selena
    16. Travanj 2020. 23:14

Čestitam na bebačima i molim se za njih 

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.