E to ja na leđima, ona na sisi je živa smijurija, moja zadnjih dan dva hoće tako. Moji se križaju šta izvodi s tim sisanjem 😂 I kako samo viče kad joj ne paše. Nije to plakanje, dosad je plakala baš samo dva puta, ovo bude baš vikanje. Žensko pravo 👌
da strasno je to! još se namjestiti tako, živi uzas. 😁😂 da, pravo kažeš, to nije plakanje nego neko vrištanje i dramatiziranje. već nas sad zajebavaju 😉😀
Kako ste danas mamice? Divan nam je dan, predvečer će biti pokušaj šetanja uz more br.2. 😂👌 biti će ludo, već vidim 🕶
Mi smo vani u debelom hladu. Nekakva histerija nas kovi zadnjih tjedan dana. To stenje, gundja, mrda sve u 16, ruke i noge, nikak zaspat. Sav hiperaktivan. Al trudimo se setati uz pauze i nunanja...
Ma i moja je koma za zaspat, ali samo preko dana. Navecer, sisa i zapi. Dignem je da podrigne (skoro pa nikad ne podrigne) i spavanac, bez problema. Po danu slabo ili ako je nosamo i na nama. U kolicima nema sanse da bi zaspala. Za sada je samo cica uspavljuje
Ma i moja je koma za zaspat, ali samo preko dana. Navecer, sisa i zapi. Dignem je da podrigne (skoro pa nikad ne podrigne) i spavanac, bez problema. Po danu slabo ili ako je nosamo i na nama. U kolicima nema sanse da bi zaspala. Za sada je samo cica uspavljuje
Ni moja poslije sise nikad ne podrigne. Dok je uzimala i dohranu, podrignula bi odmah. U čemu je stvar?
Moj je na hippu i jedva ga nekako uspijevamo podrignut. Jedva jedvice. Prije tjedan dana sve normalno, sad nikako. A po noci pogotovo. Sto ga duze tapkam, samo ga razbudim. Ja ga stavim na rame da podrigne, a on zaspi. Onda ga vise ni ne tapkam dulje od 10min. Samo ga stavim spavat. Valjda se mijenjaju kako rastu. Ali j sam u soku jer je doslovno svaki dan spavao bas puno i preko noci se promijenilo da spava preko dana 2-3h. I taaako. Vidim svima veselo
Pa ovako, oni uopce ne moraju podrignuti... sve ovisi o tome da li im i koliko smeta... nju ponekad iz svog kreveta uspavanu, prebacim direkt u njen krevetic. Samo nastavi spavati. Ponekad se probudi, podrigne. Ponekad podrigne u snu. Cesce uopce ne podrigne, zato cesto prducka, nije da joj smeta, i nema grcice.
Evo me, cijelodnevne babinje🙄satrana sam
Kak vi stojite s tim? Jel ekipa dolazi?
U kojem vam položaju spavaju bebe? Moja na boku pa rotiram. Ne stavljam ju na trbuh spavat strah me, nisam ni starijeg. Bojim se sids-a😟
Spavanje - od spavalice zadnjih par dana nije ostalo ni s zbog grčeva. Baš mi ju žao kak se muči
Evo me, cijelodnevne babinje🙄satrana sam
Kak vi stojite s tim? Jel ekipa dolazi?
U kojem vam položaju spavaju bebe? Moja na boku pa rotiram. Ne stavljam ju na trbuh spavat strah me, nisam ni starijeg. Bojim se sids-a😟
Spavanje - od spavalice zadnjih par dana nije ostalo ni s zbog grčeva. Baš mi ju žao kak se muči
Moj spava na ledjima, ali se sam okrene na bok. Nekad g mi stavino, pogotovo ako ne podrigne. Jednom je usred noci u snu tako junacki podrignuo da smo se probudili... I ja se bojim sids-a pa umjesto da spavam gledam ko sokol u kindac koji je tik do moje str kreveta...
Neno, blago tebi kad nemate grceva. Mebi moj prducka, ali i to je borba i napinjanje. I kad kaki isto. A stolica mu meka. Nikak da to krene malo lakse. Valjda bude uskoro. Zao mi ga gledat kad tiska. Sav se zacrveni. I prije prduckanja sav cendra i hiperaktivan je par sati. A onda kad krene... Ufff...
Nego mame, je li vasa djeca isto puno manje spavaju u odnosu na prvi mjesec? Moj je samo spavao, a sad se to ouno smanjilo pa ne znam kako da ga zabavim. Non stop cendra pa mi visi po rukama koje mi (zajedno s ledjima) otpadaju od nosenja i nunanja. Uspavat jedva uspijemo...cudo jedno. I po danh i navecer. A jos je mali da se zabavimo nekim igrackama. Cijeli dan samo nunam u svim polozajima jer njemu sad pase ovako, sad onako. A zapravo ne znam kako da se zabavimo osim sto vjezbamo i malo plesemo po kuci i tak. Premali je jos. Mjesec ipo. Neno, kad ne visi na sisi, tvoja je starija, kako onda provodite vrijeme? I kako je bilo u setnji?
Ivonne, ja ne primam jos nikoga. Tek mi lohije prestale, neispavana sam i sretna sto je vrijeme godisnjih pa me jos bar 2tj ceka mir 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji