Uf uf Mino, suosjećam... Vodimo borbu sa sinom već dvanaestak godina. Čelične živce ti želim. A malenoj da joj se čim prije primiri stanje i da ga koliko toliko možete drżati pod kontrolom. Koma je to 😣
Za papicu pomalo, doći će vrijeme i za muffine 🙈😂
Mino, bas mi je zao da se toliko muci malena. A i vi. Strasno 😢
Ne znam sto bih ti napisala, ali znaj da samo hrabro naprijed i da smo tu da se izjadas. Eto. Za bilo sto drugo nemam iskustva.
Dobro jutro cure i ajme, sretan Uskrs sa velikim zakašnjenjem😬
Mini bila si napisala još davno da te strah kad padne noć odnosno da ti je muka jer točno znaš što te čeka. Tako je jako dugo bilo i meni, sad je ipak malo lakše i spavanje joj se dosta poboljšalo.
Vidim da ste pisale kako bebaci napreduju i preslatko mi je to citat jer ih sve zamisljam u tim situacijama i zakon su😁 Moja je isto cijelo vrijeme na nogama, ali još uvijek samostalno ne hoda, drži se uvijek uz nešto i onda se samo malo odmakne da bi samostalno stajala ali to kratko traje. Isto svime lupa, sto jace to bolje, sve stavlja u usta, mase pa pa, nema, hvata se za glavu kad kazemo ajmee, pljesce bravo, javlja se na igravku telefon, pali gasi svjetla, pokaze di je slonu sa slike na zidu oko..moram priznat da smo stvari koje je orve naucila, daj 5 i dat pusu nekako zanemarili uceci nove pa ovo kao da je malo zaboravila..ali upijaju bas kao spuzve, u jedno popodne pohvata nove stvari
Po pitanju korone meni je drago što mjere popustaju, ali me strah da sad sve opet ne krene nagore. Iako smo mi znali prošetati i prije, jako kratko i skroz izbjegavajući ljude.
Katiesu nasmijala si me sa opisom prljave bebice, koja pomalo jede pjesak i slicne stvari. 😄 Tako sam isto i ja u početku na sve pazila, a kako vrijeme odmiče, tako sam i ja sve opuštenija i sve više joj dopustam. Obožava lizat dzonove na slapama. Ok, to bas i ne dajem😂
Vas bebice stipkaju sa naucenim pincetnim hvatom, moja ga je usavrsila hvatajuci mucice po podu dok hranu jos ne moze drzat, ali sam zato puna masnica od njenog grizenja.😅
Smokije smo i mi mozda mislili dat, isto da isprobamo jel bi onda jela, ali ispeci cu neke keksice, vidjela recept, mrkva, jabuka, zobene. Mozda to upali😁
Vidim da se nekako vecini stanje sa uspavljivanjem pogorsalo, zao mi je i suosjecam, leda vec davno ne znam sto su😬
Krino, uzas ovo kako je maleni ispao iz kolica. Dusa mala. Mogu mislit kako vam je svima bilo. Znam da svi govore da se sve to dogada i da je nista prema onome sto nas tek ceka, pa se pitam kako cemo imati snage i za te gore stvari? Ivonne, i tvoja prica. Dobro si rekla, kao scena iz horora, brrrr😣
Cini preslatko kako je malena skuzila sto ti je napravila i iskupila ti se, moja meni opali samarcinu, pocupa pramen kose, iskopa oci i nos, i koji put ugrize i onda mi se na to jos frajerski nasmije. Orava umiljata curica😂
Eh, mom muzu isto 37264948463 puta ponovis nesto i on opet po starom tako da sve muke po muzevima razumijem.
I da, meni je isto na neki nacin muka od povratka na posao, a s druge strane se veselim
Uf uf Mino, suosjećam… Vodimo borbu sa sinom već dvanaestak godina. Čelične živce ti želim. A malenoj da joj se čim prije primiri stanje i da ga koliko toliko možete drżati pod kontrolom. Koma je to 😣
Za papicu pomalo, doći će vrijeme i za muffine 🙈😂
A joj, kako drzite stanje pod kontrolom? Ja se sve nekako nadam da ce ona to prerast..😫
Mino, bas mi je zao da se toliko muci malena. A i vi. Strasno 😢
Ne znam sto bih ti napisala, ali znaj da samo hrabro naprijed i da smo tu da se izjadas. Eto. Za bilo sto drugo nemam iskustva.
Cini nam se jutros da joj se prosirilo i po ledima. Iako je neradni dan i doktorica (privatnica) ce me poslat u 3 lijepe, poslat cu joj poruku sa slikom da vidin da li i to mazemo sa antibiotskom kremom ili je to ipak "samo" dermatitis
Joj Mino bas mi je zao i nadam se da cete uspjeti to rjesiti ili barem ublaziti 🙏❤️ sinoc je bilo cjelonocno spavanje u krevtcu uz jedno buđenje 🙏 moj Petar je bas prezanimljiv i bas se voli šalit(skuzio je da mu se smijemo pa samo ponavlja). Presladak je sa onim svojim prstićem kad počne pokazivati. Krino i ostale curke kako ste?
Nas nista ne polazuje prstom. Samo baci pogled prema toj stvari ili osobi. Vodimo bitke sa spavanjem. Popodne spavam uz njega, nakon 45minuta penjanja po kindacu i ridanja i plakanja je xaspao na 25min. Jutros na 30... Je li normalno da beba njegova uzrasta spava 11-12h sveukupno? To je jos dobar dan. Znamo.mi prek noci po 7-8h u par navrata pa svejedno 2 dnevna spavanca od pola sata. Stalno se budi u placu. I umoran. Od kad se ujutro probudi, on je umoran. Vise stvarno ne znam sta cemo. Uza sve, cini mi se da ide neki zub opet jer je nesnosan. Ako procitam jos jedan clanak o emocionalnoj nedostupnosti majke kao uzroku nespavanja, dobit cu slom zivaca...
Penje se na sve. Dozivimo 100x na dan infarkt dok ga lovimo. U kindacu nas doceka na nogama i drzi se uz ogradu. Dotuc ce nas. Stvarno ispada da se samo jadam. Ima tu puno divnih stvari, ali nekada dozivimo neku novost i razveselimo se, a prodje taj osjecaj u par minuta koliko smo smozdeni. Sto stariji, to je gore 🤦🏻♀️
Ima nade… 🤣
Wohoooo 💪nadam se i ja 💪 nama sinoc opet po starom 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji